آژانس هواپیمایی
pop up

یه چیزی مثل EventArgs[]

شروع موضوع توسط nsh ‏15 ژانویه 2008 در انجمن دات نت

  1. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    من دارم یک دفترچه تلفن طراحی میکنم (پروژه پایان ترم) حالا یک متد دارم برای add کردن افراد جدید به دفترچه منتها من نمیخوام موقعی که کاربر داره مشخصات رو وارد میکنه اونو محدود کنم که مثلا فقط نام و یک شماره بده (البته این دوتا ضروریها شه) بلکه مثلا از اول بتونه 10 تا شماره تلفن وارد کنه .حالا اینا رو چه طوری میتونم به متدم پاس کنم (در حقیقت پارامترهام دائم متغیره چه از نظر تعداد و چه از نظر نوع واگه بخوام دائم این متد رو overload کنم تعداد حالاتی که ممکنه اتفاق میافته سر به بی نهایت میزنه و سخت میشه :()فکر میکنم یه جورایی یه چیزی مثل EventArgs[] ها خوب باشه اما چه طوری میتونم پیاده سازی کنم ؟ لطفا کمکم کنید

    ممنون

    در ضمن دارم تو C# برنامه رو مینویسم
     
  2. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    کسی نمیخواد راهنمایی کنه ؟
     
  3. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    میشه از اون بی نهایت حالت ممکن مثلا 5،6 تا رو مثال بزنی ببینیم متد تو چیا می خواد ؟ اصلا توی فرم برنامه ات چه داده هایی از کاربر می گیری ؟
     
  4. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    مثلا نوع تلفن میتونه fax -mobile home work - email - website باشه و هر کدوم از اینا میتونه هر چند تا که کاربر میخواد باشه. متد من باید هر تلفن رو با نوعش بگیره بنابراین میتونم تعداد حالات زیادی داشته باشم. پیشنهاد ؟
     
  5. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    از کاما استفاده کن ! یک استرینگ برای شماره تلفن ها که با کاما لز هم جدا شدند همینطوری هم تا استورد پروسیجر اسکیوال است ببرش اونجا آنالیزش کن و سیوش کن .
     
  6. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    دستت درد نکنه اما :

    1- من با SQL کارنمیکنم ( استادمون این طور خواسته علاوه بر این نباید ساختار فایل هم داشته باشه فقط حافظه )
    2- من علاوه بر شماره تلفن نوعشم میخوام بفرستم
    3- نوع تلفن و تلفن دو تا ابجکت متفاوتند بنابراین نمیخوام به صورت سترینگ باشه

    بازم ممنون
     
  7. boxilink
  8. Amirpooyan

    Amirpooyan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    628
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Tehran
    شما اگر نگاهي به كلمه كليدي Params در #C مي انداختيد، جواب سوالتون رو ميگرفتيد. بطور مثال ميشه يه متد رو به صورت زير تعريف كرد:
    کد:
    public int Add(params int[] list)
    {
      int sum = 0;
      foreach (int i in list)
        sum += i;
      return sum;
    }
    بعد به صورت هاي زير ميشه فراخواني كرد:
    کد:
    int ans1 = Add(1);
    
    int ans2 = Add(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10);
    
    int ans3 = Add(new int[] { 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 });
    
    int ans4 = Add();
    مثال MSDN در اين مورد: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/w5zay9db(VS.71).aspx
     
  9. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    ممنون از جوابت. اما کاشکی همون نزدیک 2 سال پیش که یاد نداشتمش اینو گفته بودی
     
  10. Amirpooyan

    Amirpooyan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    628
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Tehran
    چند روز پيش يه تاپيك جديد زدم توي قسمت دات نت و يه سوال پرسيدم كه بعدش چشمم خورد به چند تا تاپيك كه توي همون صفحه بود كه چند تاشون رو جواب دادم. راستش من به تاريخشون دقت نكردم ولي به ذهنم هم نمي رسيد كه بعد از اين همه وقت (15-01-2008) هنوز تو صفحه اول باشه!!! :blink: من فكر ميكردم اينجا اكتيو تر از اين باشه. :(
     
  11. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    نه كلا اينجا آن اكتيوه. خودتم داري ميبيني كه سوالي به اين آسوني چقدر طول كشيده تا جواب داده بشه ( در حالي كه حداكثر به ايه نفر با 1 يا 2 سال سابقه احتياج داره). به هر حال دستت درد نكنه