saied.k
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 93
- لایکها
- 18
سلام دوستان قصد فروش سیستم فعلی و رجعت به DDR4 رو دارم ، قطعات مصرف خانگی داشتن و سالم هستن تست هم اگر نیاز باشه گذاشته میشه ، لطفا نظرهای کارشناسی خود در مورد کیفیت یا قیمت کالا را فقط بطور خصوصی مطرح کنید قیمت ها فعلا تا اعلام بعدی پیشنهادی هست ، فروش خارج فروم همسایه هم جاری هست و قطعات 24 محلت تست دارن هزینه ی ارسال هم به عهده ی خریدار گرامی هست.
(عکس های بیشتر هم بزودی گرفته و قرار داده میشه)
I54690+AsrockAniversary Z98
-power 430 green-
8gig crosairs vengence red -دو عدد
Asus DDr3 motherboard(pciexperess 3)+E6600 CPU
Hard segate 160gb
- DVD reader
وضعیت قطعات:
(پردازنده I5 و مادربرد Asrock و پاور با جعبه و محتویات (عالی)، رم یکیش هیت سینکش لق بوده و در آورده شده ولی قابل وصله(بدون ایرادو عالی)، مادر برد دوم مدل دقیق باید از نزدیک ببینم (سالم)،هارد ،کارکرد بالا(سالم)،دیویدی ریدر (ضعیف) )
معاوضه یا خرید
در عین حال اگر پست دیگه من رو دیده باشید به دنبال خرید یک برد 1151 که از نسل 9 پشتیبانه کنه هم هستم.
(عکس های بیشتر هم بزودی گرفته و قرار داده میشه)
I54690+AsrockAniversary Z98
-power 430 green-
8gig crosairs vengence red -دو عدد
Asus DDr3 motherboard(pciexperess 3)+E6600 CPU
Hard segate 160gb
- DVD reader
وضعیت قطعات:
(پردازنده I5 و مادربرد Asrock و پاور با جعبه و محتویات (عالی)، رم یکیش هیت سینکش لق بوده و در آورده شده ولی قابل وصله(بدون ایرادو عالی)، مادر برد دوم مدل دقیق باید از نزدیک ببینم (سالم)،هارد ،کارکرد بالا(سالم)،دیویدی ریدر (ضعیف) )
معاوضه یا خرید
در عین حال اگر پست دیگه من رو دیده باشید به دنبال خرید یک برد 1151 که از نسل 9 پشتیبانه کنه هم هستم.