یک شمارنده کاربر

شروع موضوع توسط M-r-r ‏26 دسامبر 2005 در انجمن asp , ASP.NET

  1. M-r-r

    M-r-r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2004
    نوشته ها:
    381
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    in my clothes
    سلام . یه کنتور میخوام با ASP راه بندازم . چطوری میشه ؟
     
  2. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
  3. M-r-r

    M-r-r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2004
    نوشته ها:
    381
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    in my clothes
    منظورم این بود که خودم کنتر بنویسم . نه آماده . . .
     
  4. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    خوب اول بگو چه جوری می خوای باشه ؟ چه اطلاعاتی رو ثبت کنه ؟
    فقط یه کارنتر ساده که هی یه شماره رو اضافه کنه یا اطلاعات بیشتری مورد احتیاجه ؟

    بعدش هم می خوای رو چه دیتابیسی باشه ؟ mysql ? mssql ? msaccess ?

    زبونشم می خوای asp classic باشه یا asp.net ?
     
  5. M-r-r

    M-r-r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2004
    نوشته ها:
    381
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    in my clothes
    اکسز باشه . . . فقط بشماره که چند تا بازدید داشتم و آی پیشون چی بوده .
    حالا ASP ---- ASP.Net فرقی نمیکنه . ممنونم.
     
  6. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    با این IP رو بگیر : Request.UserHostAddress

    با این ببین از کدوم صفحه اومده : Request.ServerVariables.Get("HTTP_REFERER")
    (مال C# اه توی VB اگه اشتباه نکنم به جای Get باید value بذاری (متد هاش روی یه گاهی بکن )

    با این هم نوع مرورگرش رو در بیار Request.Browser.Type

    خوب حالا همه رو توی بانک اطلاعاتیت ذخیره کن با تاریخش (DateTime.Now.ToString("MM/dd/yyyy HH:MM:ss"))
    (این تیکه tostring کمک میکنه تا با تاریخ توی کامپیوتر های فارسی دچار مشکل نشی ! )

    بعد میتونی وقتی که میخوای بشمری ببینی از هر تاریخی تا هر تاریخی چند تا hit داشتی و اگه تعداد ip ها رو بشمری تعداد کاربرات معلوم میشن !

    (برنامه آماده نیست ولی راه کار مناسبی اه )
     
  7. footbal
  8. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    H_R
    لطفا کدها رو با تگ کد بزار تا قاطی نشه

    MRR
    منظورت از اینکه IP اونها ذخیره بشه چی بود ؟

    مثلا هر کی میاد IP رو اضافه کنه ؟!!

    یا می تونی یه کاری کنی هر کی وارد سایت میشه IP رو چک کنه اگه باره اولش بود IP رو تو دیتابیس اضافه کنه و مقدار کلیلک رو بزنه 1 و اگه بار اولش نبود IP رو پیدا کنه و یه عدد بهش اضافه کنه
     
zarpopخرید بک لینک