آژانس هواپیماییexchanging

یک مشکل برای سایتم

شروع موضوع توسط mr_net ‏7 ژانویه 2010 در انجمن ویژه وب مسترها

  1. mr_net

    mr_net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    2,488
    تشکر شده:
    277
    محل سکونت:
    InterNet
    سلام و خسته نباشید همه بچه های پی تی
    من چند 5 روزی هست که همش با این مشکل برخورد می کنم
    و هرجا میگردم علتش رو نمیدونم
    این اروور زیاد میاد و فقط واسه سایت خودم هست
    با فیلتر شکن سایت باز میشه ولی با کامپیوتر من نه
    کش خالی کردم
    تمپلوری رو خالی کردم
    به صورت رندم هم هست
    1 ساعت هم که صبر کنم بطرف میشه
    مدیر محترم اگه جاش بده انتقال بدید
    [​IMG]
     
  2. Hosseinpro

    Hosseinpro کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    4,535
    تشکر شده:
    993
    محل سکونت:
    یزد
    مرورگرهای مختلف رو امتحان کردی؟
    بقیه مرورگرها هم همین مشکل رو دارن؟

    مرورگر فایرفاکس رو پاک کن و دوباره نصب کن ببین فرقی میکنه


    من هم یه زمانی همین مشکل رو داشتم ولی با مرور زمان رفع شد
    حدسی که میزنم در مورد رفع شدن مشکل خودم : علتش میتونه مشکل در سرویس دهنده اینترنتی باشه که به مرور مشکلشون حل شد و سایت برام باز شد.
     
    Last edited: ‏7 ژانویه 2010
  3. Amenocy

    Amenocy کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    3,243
    تشکر شده:
    626
    محل سکونت:
    اردوگاه کار اجباری
  4. bijans

    bijans کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Localhost
    با www چی؟ بدون اون چی؟ فرقی نمی کنه؟ DNS های دامین و هاستتو چک کن. جاهای دیگه باز می شه؟
     
  5. mr_net

    mr_net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    2,488
    تشکر شده:
    277
    محل سکونت:
    InterNet
    با 3 تا مرور گر تست کردم بازم مشکل داشت
    ff ie use jump
    دوستان از هاست نیست هم به هاستین گفتم ( وی پی اس دارم و بقیه سایت ها هیچ مشکلی نداره )
    با پروکسی هم راحت باز میشه
    مرور گز هام رو اپدیت میکنم ببینم جواب میده
     
  6. bijans

    bijans کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Localhost
    دو تا حالت بیشتر نداره. یا آی پی ات توسط هاستت بن شده، یا مشکل از اینترنتته!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    مشکل از ISP باید باشه. پارس هم گاهی اوقات اصلا کل سایت من رو نمیاره! DNS سرور هاشون مشکل داره. از opendns استفاده کن.
     
  9. asadiweb

    asadiweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    963
    تشکر شده:
    135
    سوال اصلی اینه که آیا شما جدیدا سایتتون رو به یه هاست جدید انتقال دادید یا نه

    اگه آره که باید صبر کنید تا توی تمام ای اس پی ها دی ان اس ها ست بشه

    در غیر این صورت مشکل کمی اساسی میشه و باید تحقیق کنید

    موفق باشید ;)
     
  10. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
  11. mr_net

    mr_net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    2,488
    تشکر شده:
    277
    محل سکونت:
    InterNet
    تازه گیا دومین ان اس وی پی اس رو تغیر دادم ولی کلی سایت دیگه هم تغییر دادم که فقط همین دومینم این مشکل براش پیش میاد
    ممنون از جواب ها بازم صبر می کنم خیلی وقت هم گذشته

    این چی هست ؟
    راستی راجع به ای اس پی گفتید نمی خوام موضوع رو پیچیده کنم ولی از همین ای اس پی( اتاق کناری,خط تلفن فرق میکنه شبکه نیستیم ) هیچ مشکلی نداره :دی
     
    Last edited: ‏7 ژانویه 2010
  12. Mr.4

    Mr.4 همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2008
    نوشته ها:
    1,674
    تشکر شده:
    520
    محل سکونت:
    آسمانها و فراتر از آن
    از چه شرکتی اینترنت داری

    ادرس سایت رو بده تست کنیم
     
  13. mr_net

    mr_net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    2,488
    تشکر شده:
    277
    محل سکونت:
    InterNet
    صبا نت شیراز
    http://forum.byet.ir
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    http://www.opendns.com
    بجای استفاده از dns سرور ISPیت از dns سرورهای opendns استفاده کن.
    طریقه استفادش رو اینجا توضیح دادم.
     
  16. irantrack

    irantrack Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2007
    نوشته ها:
    482
    تشکر شده:
    4
    برو توی نتورک کتنکشنز . از اونجا روی کانکشن راست کلیک . پروپرتیس
    بعد tcp/ip رو باز کن . قسمت دی ان اس ها دوتا گزینه ی اتومات داره و دستی
    اگه روی اتوماته بزنش روی دستی و توی قسمت دی ان اس بزن 4.2.2.4
    اوکی رو بزن ببین درست میشه یا نه .
     
  17. Shemshad

    Shemshad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,996
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    Padina Web Group - www.Padina.ir
    دقيقا چند وقته منم همين مشكل را دارم !

    بعد از كلي تست اخرش سايتم با www مياد ولي بدون www نمياد!

    اي اس پيم نفهميدن!

    مشكل سرورم نيست.
     
  18. Mr.4

    Mr.4 همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2008
    نوشته ها:
    1,674
    تشکر شده:
    520
    محل سکونت:
    آسمانها و فراتر از آن
    برا من مشکلی نبود با سایر افراد که تو شیراز صبا دارن صحبت کنن

    اگه همشون مشکل داشتن زنگ بزن به صبا موضوع رو بگو بهشون
     
  19. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
  20. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    535
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    A رکوردش که درسته.

    ظاهرا مشکلی نداره :-؟؟
    http://who.is/dns/byet.ir
     
  21. mr_net

    mr_net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    2,488
    تشکر شده:
    277
    محل سکونت:
    InterNet
    روش بلا بلا
    رو تست کردم مثل اینکه درست شد
    اینجا خبرشو میدم
     
  22. Hosseinpro

    Hosseinpro کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    4,535
    تشکر شده:
    993
    محل سکونت:
    یزد