بی تربیت!به نقل از mordab :سلام دوستان
مشکل اینه که وقتی ویندوز اکس پی میخواد لود شه یعنی اون پائین اون نوار آبیه حرکت میکنه یهو گیر میکنه رو همون وای میسته حتی سی دی وین رو گذاشتم فرمت هم کردم رو سری بعد هم همین مشکل پیش میاد
منظورم این بود که گزینه Safe Mode with Command Prompt رو انتخاب کنی، بگی روی کدوم فایل وای میسته. البته ممکنه مشکلت سخت افزاری باشه، تازگیا چیزی جدید نذاشتی رو سیستمت؟به نقل از mordab :بازم همونجا گیر میکرد الان وصل کردم به یه سیستم دیگه از اونجا فرمت کردم حالا دیگه اصلا هاردو نمیشناسه
یعنی چی نشد؟ :blink:به نقل از mordab :سی دی اکس پی رو دارم از رو همین فرمت کردم نشد!
fdisk حالا از کجا بیارم
اگر میتونی به یه کامپیوتر دیگه وصلش کنی وصلش کن فرمتش کن، با افدیسک پارتیشین اولش رو اکتیو کن، ببر روی سیستم خودت بعد با سی دی ویندوز بوت کن و نصب کن.به نقل از mordab :وصل کردم به یه امپیوتر دیگه از اونجا فرمت کردم دیسکت بوت ندارم(
البته چون ntdetect.com یک فایل سیستمی هست ، با Copy و Paste کردن معمولی ، درست سر جاش نمینشینه؛ موقع انتقالش به فلاپی باید از سوئیچ h/ استفاده شود.به نقل از mahmood-gt2 :تغییر بده........ یک مدل دیگه از این فایل در درایو C وجود داره برای این که این دوتا قاطی نشن، فایلی که در C هست رو حتماً backup بگیر. (بزاررش رو فلاپی)