action script ????????????????????

شروع موضوع توسط atrin777 ‏16 ژانویه 2006 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. atrin777

    atrin777 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    کسی می دونه با چه اکشنی میشه یک movie clip را از داخل library اجرا کرد ؟
     
  2. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    برای اجراشدن و دیده شدن، object ها باید حتما روی scene باشند، بعلاوه این کار که میخوای بکنی چه استفاده ای داره؟
     
  3. pb559blue

    pb559blue کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    منطورت رو نفهمیدم.

    یعنی یک MovieClip تو Library داری و میخوای در زمان اجرا اونو Load کنی و نمایش بدی؟
     
  4. atrin777

    atrin777 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    دقیقا میخام به فریم مشخصی که رسیدم یک movie clip از library اجرا بشه
    اگه اکشنی میشناسید ممنون می شم
     
  5. pb559blue

    pb559blue کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    برای این کار مراحل زیر رو انجام بده :
    1- برو به Library و روی MovieClip مورد نظر Right-Click کن.
    2- از منو گزینه Linkage رو انتخاب کن.
    3- در کادر ظاهر شده Export for ActionScript رو انتخاب کن.
    4- در قسمت Identifier یه اسم برای MovieClip بنویس .( با فراخوانی این اسم MovieClip رو میتونی Load کنی).
    5- برو به Frame مورد نظر و با استفاده از دستور attachMovie میتونی MovieClip رو Load کنی.
    attachMovie(id:String, name:String, depth:Number) : MovieClip
    البته باید با x و y کمی بازی کنی تا MovieClip رو سر جای دلخواهت بنشونی.​
     
  6. atrin777

    atrin777 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    ممنون از راهنماییت دوست عزیز
    اگر ممکنه در مورد پارامترها بیشتر توضیح بده "ممنون"

    :wacko:
     
  7. footbal
  8. pb559blue

    pb559blue کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    پارامتر اول همون اسمیه که تو Linkage به MovieClip دادی.
    پارامتر دوم یه اسم برای MovieClip تا بتونی با استفاده از اون به MovieClip ارجاع کنی و خصوصیت ها شو تغییر بدی.
    و آخرین پارامتر یه شماره هست که عمق MovieClip رو مشخص میکنه. یعنی وقتی تو 2 تا MovieClip داری اونی
    که رو هست از عمق بیشتری برخودار هست. در ضمن باید مواظب باشی چون هیچ دو MovieClip ی نمیتونن یه
    عمق داشته باشن.

    اگه توضیح بیشتری هم خواستی بگو. :)
     
  9. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    من بازهم نفهمیدم این کار چه برتری نسبت به بودن clip روی stage داره !!!؟
     
  10. Elfin-D

    Elfin-D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2006
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    آره و اينا!!!
    هيچي!
    راه ساده تر اينه كه در اون فريم اين مووي كليپ رو قرار بديد!
     
  11. pb559blue

    pb559blue کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    برای کارایی که معلوم نیست چه مووی کلیپی و چند تا ازش نیاز داری مثل این :
    http://pb559blue.persiangig.com/Snake.html
    و همینطور برای کارایی که حجم فایل و سرعت بارگذاری اهمیت داره.
     
  12. pb559blue

    pb559blue کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    برای کارایی که معلوم نیست چه مووی کلیپی و چند تا ازش نیاز داری مثل این :
    http://pb559blue.persiangig.com/Snake.html
    و همینطور برای کارایی که حجم فایل و سرعت بارگذاری اهمیت داره.
     
  13. Elfin-D

    Elfin-D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2006
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    آره و اينا!!!
    خب چرا به من جواب ميدي؟؟من كه ميدونم اينارو!!!!
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
zarpopخرید بک لینک