nexpay

Archive Title در ام‌تی 3.2

شروع موضوع توسط Azemati ‏6 مارس 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    یه موردی! توی ام‌تی 3.2 اگه از کدهای قبلی مربوط به نمایش لینک آرشیوهای ماهانه استفاده کنیم، فقط سال رو نشون می‌ده. فقط می‌نویسه 2006 مثلا. چی‌کار کنیم که مثل قبل ماهش رو هم بنویسه!؟ (مثلا December 2005 ) باید توی کد تغییری بدیم یا توی تنظیمات!؟
     
  2. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    نه ؛ این مربوط به پلاگین فارسی ساز هستش ، فقط کافی وارد قسمت تنظیمات بشی و زبان مورد نمایش برای تاریخ رو روی فارسی بذاری ، نمیدونم چراروی انگلیسی جواب نمیده
     
  3. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    ممنون. روي فارسي كه گذاشتم درست شد. منتهي فارسي نوشت ديگه. روشي موجود نيست كه زبان تاريخ رو انگليسي باشه و تاريخ‌ها رو به همون صورت نشون بده!؟ عزيز جان اين يك باگ نبيد!؟
     
  4. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    يه سوال چه طوري ظاهر Archive Title رو به فرمتي كه مي خواهيم تغيير بديم
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مثلا چه فرمتي؟
     
  6. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    مثلا به كمك پلاگين جلالي شمسي نشون بديم
     
  7. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    كسي نبود جواب بده؟
     
  8. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
    در مورد سوال امیر باید بگم ماله من زبانش انگلیسی است و تگ‌های زیر را قرار دادم دقیقاً عین چیزی که گفته نشون می‌ده. به وبلاگ سر بزنید می‌بینید:
    کد:
    <MTArchiveList archive_type="Monthly">
    <MTArchiveListHeader>
    <ul>
    </MTArchiveListHeader>
    <li><a href="<$MTArchiveLink$>"><$MTArchiveTitle$></a></li>
    <MTArchiveListFooter>
    </ul>
    </MTArchiveListFooter>
    </MTArchiveList>
    </MTIfArchiveTypeEnabled>
     
  9. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    يه كمكي بكنين كه نمايش تاريخ آرشيو هاي ماهانه رو به شمسي بر گردونيم البته با پلاگين جلالي
     
  10. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    روی داینامیک جواب نمیده ،
    برو به تنظیمات » انتشار » پایین صفحه » مسیر دهی آرشیو » آرشیو تکی » بعد از منوی روبرو "دلخواه" (Custom) رو انتخاب میکنی و تگ دلخواهت رو میذاری
     
  11. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    امير جان چرا از تگ mtdate استفاده نمي‌كني؟
    مثلا: <$MTDate format="%B %d, %Y %I:%M %p"$>
     
  12. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    اوكي. ممنون. يه تستي مي‌كنم.
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    مرسي اما من واسه آرشيو ماهيانه مي خوام. وقتي هم تگ جلالي رو ميزارم يك فايل بيشتر درست نميكنه(تمامي آرشيو ها در يك فايل)
     
  15. salehara

    salehara کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    L 4 W
    سلام
    آقا چی کار کنیم بالاخره برای این کار من از کد امین هم استفاده کردم نشد
     
  16. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    از تگ mtdate كه قابل فرمت بندي استفاده كن
     
  17. salehara

    salehara کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    L 4 W
    <$MTDate format="%B %d, %Y %I:%M %p"$>
    ممنون راستش من از تگ بالا استفاده کردم ولی هم سال 2006 رو نشون می داد و هم ساعت رو شماره ماه رو اگه درست یادم باشه چه چیزی باید اضافه کنم که نام ماه رو به لاتین بنویسه؟

    بعدش اینجا هم یه مشکلی دارم می تونید کمکم کنید؟

    http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=43072

    ممنون باز هم
     
  18. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    مي توني از راهنماي sixapart استفاده كني:
    http://www.sixapart.com/movabletype/docs/3.2/c_date_formats/
     
  19. salehara

    salehara کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    L 4 W
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal