b2++

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
448
لایک‌ها
16
يه بنده خدايي اومده بر اساس b2 يه سيستم ديگه ساخته اسمش رو گذاشته b2++ خودم هنوز نرسيدم تستش كنم ولي چيزي كه ديدم اينه كه اومده بود قالب‌هاش رو از php به tpl تغيير داده بود.فكر كنم در اين يك مورد از b2 ضعيف تر باشه چون tpl اجازه استفاده از كدهاي php رو نمي‌ده.
خلاصه اينكه طرف مي‌گفت از b2 قوي تره.حالا وقتي خودم هم تستش كردم اگر خاستين خبرش رو اينجا هم مي‌فرستم.
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,145
لایک‌ها
2
سن
37
محل سکونت
تهران
سلام. آقا من اينو دانلود كردم ولي هر كاري مي كنم روي localhost نصب نميشه. :(
يكي ديگه هم هست كه اسمش b2evolution است. اونم امكاناتش بيشتره. ;)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
مووبل تايپ نصب کنيد تا رستگار شويد، امام پياده (ع)
 

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
448
لایک‌ها
16
مووبل تايپ نصب کنيد تا رستگار شويد، امام پياده (ع)
والا من مووابل تاثپ رو نصب كردم و هر از گاهي استفاده مي كنم ولي چيزي كه هست اينه كه قسمت اصليش با Perl نوشته شده و منم در حال حاضر فقط پي اچ پي بلد بيدم نه پرل
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
مگه لازمه كه خودتون پرل بلد باشين؟ ميخواين كدهاشو دستكاري كنيد يعني؟
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
++b2 يك نسخه انشعابي از b2 بود كه يك سري امكانات مثل installer اضافه داشت.
الان يك گروه جديد نسخه جديد b2 رو به اسم wordpress دادن بيرون كه اتفاقاً نويسنده ++b2 هم عضوشونه و تمام امكاناتشو به wordpress منتقل كرده. منتهي يك اشكال اصلي كه داره اينه كه زيادي بيريخت شده...

<a href='http://www.wordpress.org' target='_blank'>http://www.wordpress.org</a>
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,145
لایک‌ها
2
سن
37
محل سکونت
تهران
سلام. آقا من هر كاري مي كنم اين++b2 روي localhost نصب نميشه كه نميشه.
يكي بگه چه كار كنم. :( :( :(
 

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
448
لایک‌ها
16
مگه لازمه كه خودتون پرل بلد باشين؟ ميخواين كدهاشو دستكاري كنيد يعني؟
آره لازم بود اون قسمتش كه به ديتابيس كنكت مي كنه رو دست كاري كنم
 

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
448
لایک‌ها
16
سلام. آقا من هر كاري مي كنم اين++b2 روي localhost نصب نميشه كه نميشه.
يكي بگه چه كار كنم. :( :( :(
عزيز من بررسي كردم ديدم حق با شماست.
يه فايل راهنماي اينستال داره اين رو اگه خونده باشي مي بيني كه ممكنه لازم باشه فايل php.ini رو دست كاري كني.
ولي بد تر از اون اينكه يه فايل هست (اسمش يادم رفته).اسم نداره فقط پسوند داره.از اون فايل ها كه دسترسي به فهرست رو تعيين مي كنه.اين فايل بعد از نصب ساخته مي شه و نمي ذاره شما به محتويات اين فهرست دسترسي داشته باشي.
يه چيز ديگه اين كه براي نصب اين اسكريپت شما بايد قسمت سورس و قسمت ديتا را هر كدوم جدا گانه دانلود كني.
من زياد روش كار نكردم برا اينكه حوصلش رو نداشتم و هم اينكه احساس كردم عرضشش رو نداره اگر پي اچ پي بلدي خدوت دست كاريش كن.اين جوري خيلي بهتره.
ولي توصيه مي كنم فايل راهنماش رو ببيني حتما مي توني نصبش كني
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اين تيم جديدي که روي يه انشعاب ديگه از b2 دارن کار ميکنن قويتر به نظر ميرسن:
<a href='http://wordpress.org' target='_blank'>http://wordpress.org</a>
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
خدا كنه بالاخره پي اچ پي جاي سي جي آي رو تو سيستمهاي وبلاگي هم بگيره.
آخه چيه اين ام تي !!!
 

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
448
لایک‌ها
16
خدا كنه بالاخره پي اچ پي جاي سي جي آي رو تو سيستمهاي وبلاگي هم بگيره.
آخه چيه اين ام تي !!!
خدا از زبونت بشنوه.
به نظر من دوتا از بزرگترين مشكلات سيستم b2 يكي ساپورت واقعا ضعيف سازنده اين اسكريپت قوي است و ديگر اينكه زشتي بيش از حد b2 نسبت به MT
منم نظر احسان و رضا ولي نژاد رو تاييد مي كنم به نظر من هم wordpress آينده بهتري نسبت به b2 دارد.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
به نظر من تا تحقق آرزوي knowhow زمان زيادي مونده و حالا حالاها اينا نمي تونن جاي MT رو بگيرن ;)
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,145
لایک‌ها
2
سن
37
محل سکونت
تهران
به نظر من تا تحقق آرزوي knowhow زمان زيادي مونده و حالا حالاها اينا نمي تونن جاي MT رو بگيرن &nbsp;;)
سلام. فعلا كه گويا داره محقق ميشه.pMachine نه تنها چيزي از MT كم نداره كه از اون قويتره. و يك خبر به زودي فارسي شده اون( pMachine ) آماده ميشه.( چه ربطي داشت لوس بي مزه ) ;)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
بله pMachine ولي آرشيوش كماكان دايناميك هست و به فرم فايل استاتيك ذخيره نمي كنه.. يه چيزي تو مايه هاي دعوا پرشين بلاگ و بلاگر ..
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
نسخه جديد pMachine با يك روش جالبي آرشيوش رو با آدرس‌هاي search engines freindly مشابه فايلهاي استاتيك درست كرده. البته pMachine دو نسخه است كه نسخه سبكش مجانيه و نسخه اصلي امكاناتش خيلي بيشتره.
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
3
سن
35
b2 سيستم ناز و ماماني است كه من وقتي داشتم فارسيش مي كردم حال كردم

خيلي راحت ميشه يك وبلاگ داشته باشي

ولي البته كه PCMachine كارايي هاي بيشتري نسبت به b2 داره

و درباره MT اون صفحه فرستادن نظرهاش خيلي بي روح است :x
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
نسخه جديد pMachine با يك روش جالبي آرشيوش رو با آدرس‌هاي search engines freindly مشابه فايلهاي استاتيك درست كرده. البته pMachine دو نسخه است كه نسخه سبكش مجانيه و نسخه اصلي امكاناتش خيلي بيشتره.
اين مورد search engine friendly بودن در نسخه مجانيش هست يا پولي؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
فكر كنم توي نسخه پولي...
البته ايجاد يه همچين چيزي اوندقدرها سخت نيست.
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,145
لایک‌ها
2
سن
37
محل سکونت
تهران
بازم نبش قبر كردم.
نسخه پوليش با نسخه رايگانش هيچ فرقي نداره. جز اين كه ميشه چند تا وبلاگ داشت.
 
بالا