<BODY dir="rtl"> و دیونه شدن هم همانا </BODY>

شروع موضوع توسط thomson762 ‏12 مارس 2004 در انجمن بایگانی

  1. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    سلام به همه بروبچ

    <BODY dir="rtl"> و دیونه شدن هم همانا </BODY>


    بچه ها حتما" با مشگلات این موضوع آشنا هستین
    وقتی می خواین کرکره سمت راست سایت رو بیارین سمت چپ همه چی به هم می خوره.(برای سایت فارسی)

    من خیلی وقت گذاشتم تا این موضوع رو حل کنم ولی تا الان موفق نشدم.
    کارهای که کردم:

    1. اول گفتم بی خیال همین جوریی تو این آشفته بازار طراحی میکنیم.گفتن همانا و بابای آدم در امدن هم همانا خیلی خیلی مشگل بود.
    2. گفتم خوب با iframe درست اش میکنم بازم نشد.(صفحه رو به صورت en طراحی کنم و بعد تو یه صفحه دیگه iframe وارد میکنم بعد از حدودا" 4 یا 5 ساعت دیدم اصلا" نمیشه مشگل داره) می بخشید که نمی تونم همه مشگلاتو بگم.
    3. گفتم با forntpage درست کنم ولی بازم نشد frontpage اشغاله است خیلی هم دیونه بازی در میاورد
    4. چندتا راه حل دیگه هم به مغزم خطور میکنه ولی حوصله ندارم کلی وقت بزارم و آخر هم مچل بشم

    شمام این مشگل رو داشین بچه ها؟
    تونستین حلش کنین؟

    جونه هر کی دوست دارین به مام بگین
    دعاتون هم میکنیم
    شدیدا" به کمکهای بشر دوستانه شما نیازمندیم
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    سلام ستوده عزيز
    من كه هر چي خوندم درست متوجه منظورتون نشدم :( (شايد به خاطر اينه كه دير وقته هستش :) ) به هر صورت اگر بخواهيد جهت نمايش اسكرول بار رو تغيير دهيد مي توانيد از روش زير استفاده كنيد:
    کد:
    <html dir="rtl">
    <head>
    <title>Farsi Webpage</title>
    </head>
    <body>
    .......
    </body>
    </html>
    
    <html dir="ltr"> OR <html>
    <head>
    <title>English Webpage</title>
    </head>
    <body>
    .......
    </body>
    </html>
    
    در بخش اول اسكرول بار در سمت چپ و در بخش دوم اسكرول بار در سمت راست نمايش داده خواهند شد. اميدوارم كه اين جواب سوالتون بوده باشه....
     
  4. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    ااااااااااااااااااا :eek:

    :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

    فردا صبح حتما" يه مرتبه ديگه بخونين اش الان خوابين انگار :D
     
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    من متوجه مشكلت نشدم اول بگو ببينيم اصلا ميخواي بالاخره اسكرول سمت راست ظاهر بشه يا چپ؟ اگر راست كه خب همين ديفالتش كه همينجوره اگر چپ كه مشاهير گفت.. مشكل خيلي ها اينه كه ميخوان اسكرول سمت راست بمونه ولي جهت تيبل ها div ها و غيره راست به چپ بشه (ديركشن) كه اونم راهش اينه كه به كمك css و property به نام direction اينكار رو انجام بديد يا به شكل attribute .. خلاصه اينكه من نوشتم يك صورت مسئله تازست و نمي دونم اصلا مشكل شما همين بوده يا نه؟
     
  6. MohammadR

    MohammadR مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    2,611
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    من هم مشكل شما را نفميدم!
    اول فكر كردم فقط خودم نفهميدم اما بعد ديدم نه مخم عيب نكرده!
     
  7. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    ستوده جان من چند بار خوندم ولي درست متوجه نشدم منظور شما اگر بخواهيد جهت اسكرول بار را تغيير دهيد همانطوري كه در بالا نوشتم براي فارسي (اسكرول بار در سمت چپ) مي توانيد از گزينه اول و براي انگليسي به صورت پيش فرض هستش...
    اگر سوالت رو بهتر توضيح بدي كه (حداقل من خنگول ;) ) بفهمم شايد بتوان كمكي كرد...
     
  8. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    سلام به همه شرمندهام كه بد توضيح دادم

    والا من دارم يه سايت فارسي طراحي ميكنم و مي خوام كه اسكرول در سمت چپ صفحه باشه اينكارو انجام دادم ولي همون طور كه در بالا گفتم با اين مشگل مواجه شدم:

    وقتي dir=rtl ميزنم همه محتويات صفحه بهم مي خوره و همه چي قاطي پاطي ميشه
    Ok

    من كارهايي كه بالا گفتم رو انجام دادم ولي درست نسد كه نشددددددددددددد

    حالا مي خواستم ببينم شما برا اين مشگله من راه حلي ميبينيد؟؟؟

    ممنون كه كمكم كردين و مي كنين
     
  9. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    ديشب كه من با ستوده عزيز صحبت كردم متوجه سوالشون شدم. ستوده ميخواهد صفحه اي طراحي كنه و اسكرول بار در سمت چپ باشه و زماني كه جهت اسكرول بار را تغيير دادند مطالب صفحه به هم نريزند.
    به نظر من بهترين راه براي اينكار استفاده از استايلها ميباشد. همانطوري كه عابر عزيز نوشتند.
     
  10. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    بازم مشگل هست
    خبرشو ميدم بعدا"

    تا بعد
     
  11. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    خوب ستوده جان هرگاه به آخر خط رسيدي يه ايميل بهم بزن و عكسها+ مشخصات صفحه را برام ايميل كن تا براتون درستش كنم...
    موفق باشيد.
     
  12. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    طاها جان مارو شرمنده ميكني
    چشم اگر حل نشد حتما" از تجربياتتون استفاده ميكنم يا بهتون زحمت ميدم

    خيلي خيلي ممنون
     
  13. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    من كلي زور زدم تا بالاخره متوجه شدم مسئله چيه
    ببين عزيز جان
    شما احتمالا مشكلت اينه كه توي يك سطر از جدولت (يك TR) كه مي خواي سلول ها (TDها) رو بچيني، در حالت عادي، سلول ها از چپ به راست چيده مي شن. اما اگه Direction صفحه رو عوض كني، سلول ها از راست به چپ چيده مي شن، div بعدي مي ره سمت چپ Div قبلي و ...
    خب طبيعيه كه بايد جاي اينها رو توي سورس صفحه با هم عوض كني. (فكر مي كنم متوجه منظورم شدي)

    حالا يه سوال نامربوط؟
    ملت كلي زور مي زنن اسكرول بارشون سمت راست صفحه بمونه و فارسي هاش هم درست باشه. حالا شما مي خواي ببري سمت چپ! چرا؟؟؟
     
  14. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    نيكام عزيز با جدولها كمي دردسر داره كه بشه اون چيزي كه ستوه عزيز ميخواند درست بشه اما با تگ Div و استايل به راحتي و بدون درد سر ميشه بدون اينكه جهتها تغيير كنه...
    بعضي ها چرا دوست دارند كه اسكرول بار در سمت چپ باشه قبلا در اين رابطه بحث شده فكر كنم اون جواب سوال شما رو بده...
    موفق باشيد.
     
  15. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    ممنون از كمكتون بچه ها مخصوصا" آقا طاها عزيز
    انشالله سايت فردا پس فردا رو نت ميره
    بهتون لينك ميدم تا ببينيد از نظره قشنگي كار چقدر تاثير داره

    بازم از همه تشكر ميكنم
    موفق باشين يا حق
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون