Device Drive not found MSCD001

شروع موضوع توسط Amir joon ‏2 فوریه 2007 در انجمن سخت افزار

  1. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    با سلام

    آقا از وقتي من اين سيستم جديد و گرفتم وجداني يه روز خوش نديدم
    مشكل جديدم اينه كه
    وقتي با سي دي بوت ميخوام سيستم و بالا بيارم تا اوون قسمتي كه سوال ميكنه كه با سي دي رام ميخواي بالا بياد يا بدون سي دي رام و نشون ميده- يعني تا اين قسمت سي دي رام و شناخته- ولي وقتي بالا اومدن با سي دي رام و انتخاب ميكنم ميگه كه
    Divice Driver not found MSD001
    No valid CD Rom divice Driver selected

    بعدشم كه سي دي رو نميشناسه
    از يه طرفم كه با سي دي بوت Acronis بالا مياد ولي با CD هاي Hirens بالا نمياد يعني 1000 تا ارور ميده كه امروز دقت كردم فهميدم از نشناختن سي دي رام هستش. (با Hiren تا انتخاب گزينه هاش بالا مياد ولي وقتي هر كدوم از گزينه ها رو انتخاب ميكنم پيغام بالا رو ميده)
    از طرف ديگه وقتي ميخوام XP نصب كنم سي دي رو ميشناسه و هيچ مشكلي پيش نمياد
    خلاصه اينجوري بگم كه با هر نوع CD بوتي كه دلش بخواد بالا مياد
    كابل هم عوض كردم، تنظيمات بايوس و رو Default گذاشتم بازم فايده نداشت
    سيستمم هم
    Main ASUS P5B
    CPU:Core 2 Due E6300
    Writer: Teac 40X
    DVD Writer: ASUS

    لطفا يه راهنمايي بكنين اگه ايراد كارو فهميدين چون من كه هر چي فكر كردم نفهميدم مشكل از كجاست:weird:
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    جامپر درايو شما روي مستر هست يا slave . كابل ديتا هم عوض كنيد
     
  4. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    DVD Writer رو مستر و CD Writer رو اسليو تنظيم هستش. قبلا هم به همين صورت بود و رو سيستم قبليم بدون مشكل كار ميكرد ولي الان اينجوري شده. كابل هم عوض كردم ولي بي فايده بود.

    ايراد بعدي هم اينه كه هاردم كند شده يعني وقتي كه رو يكي از درايو ها كليك ميكنم 3 ثانيه طول ميكشه تا باز شه. كه با سيستم قبليم اينجور نبود البته هاردم هم عوض كردم الان هاردم وسترن ديجيتال 250 گيگ ساتا 2 هستش. حتي اوايل فكر ميكردم اشكال از پارتيشن بنديه به خاطر همين رفتم برنامه Data life gurd رو از سايت WD داونلود كردم و با همون پارتيشن بندي كردم بازم فايده نداشت.

    يه مشكل ديگه هم كه برام پيش اومده اينه كه قبلا با Acronis از پارتيشن Image ميگرفتم Restor كردنش 5 الي 7 دقيقه طول ميكشيد ولي الان 45 دقيقه:(

    هرقدرم فكر ميكنم نيفهمم مشكل از كجاست :wacko:
    فعلا خداحافظ
     
  5. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    الان ميخواستم Firmware سيدي رايتر و دي وي دي رايتر و اپديت كنم با برنامه Nero info tool مشخصاتشون ديدم
    [​IMG]

    نكنه مشكل از كنترلر Jmicron هستش؟؟
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مادربردت شما چي هست . چند تا پورت ide داريد. شما به اشتباه به پورت raid وصل كرديد .دفترچه مادربرد رو بخون تا وضعيت درست رو پيدا كني .
     
  7. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    مادربردم P5B هست
    مادربرد فقط 1 پورت IDE داره. 100 بارم كل دفترچه رو خوندم آخرشم نفهميدم دليل درست كار نكردنش چيه.
    شما نظرتون راجب كند بودن هاردم چيه؟ امكان داره ويروسي شده باشه كامپيوتر؟
    الان Symantec Antivirus رو كامپيوترم نصب كردم با آخرين ورژن Virus definition ولي ويروسي رو كامپيوتر نشناخته.
    به جز 2 تا پارتيشن اولم كه 20 گيگ هستن بيه 50 گيگ هستن، ممكنه كه بخاطر سايز پارتيشن هام سرعت هاردم كند شده باشه؟

    البته سفارش دادم برام يه P5B-E بفرستن چون فكر ميكنم كه اشكال از مادربردم باشه.
     
  8. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    خوب تو ستاپ بايوس در مورد ide گزينه هاش رو براي من بخون .
     
  9. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    SATA Configuration [Enhanced]
    Configuration options: [Compatible] [Enhanced] [Disabled]
    Configure SATA as [IDE]
    Configuration options: [IDE] [AHCI]
    Hard Disk Write Protect [Disabled]
    Allows you to enable to disable the hard disk write protection. This will be
    effective only if device is accessed through BIOS. Configuration options:
    [Disabled] [Enabled]
    IDE Detect Time Out [35]
    Selects the time out value for detecting ATA/ATAPI devices.
    Configuration options: [0] [5] [10] [15] [20] [25] [30] [35]


    JMicron SATA/PATA Controller [Enabled]
    Allows you to enable or disable the JMicron SATA/PATA controller.
    Configuration options: [Disabled] [Enabled]
    JMicron SATA Controller Mode [AHCI]
    Allows you to set the JMicron SATA controller mode.This item appears only
    when the JMicron SATA/PATA Controller item is set to Enabled.
    Configuration options: [IDE] [AHCI] [RAID]

    همه رو امتحان کردم فایده نداشت حالا شما هم زحمت بکش و ببین با اینا میشه کاری کرد یا نه؟
     
  10. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,317
    تشکر شده:
    1,453
    محل سکونت:
    تهران

    استاد..ممکنه ندونین ولی بردهای ICH8 پورت IDE ندارن و حتما یه کنتلر خارجی میخوان...کنتلری که نیتیو نباشه از این دردسر ها زیاد داره..

    P5B-E هم مثله همین..فرقی ندارن..ولی تو ساپورت خود ایسوس هم میگفتین بد نبود..حتما بایوس برای رفع این مشگل تغییری کرده و ممکنه اپدیت بایوس هم بخواین.
     
  11. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,317
    تشکر شده:
    1,453
    محل سکونت:
    تهران

    2 تای اخری چند تا اپشن داره؟؟ هر چی داره دیسابل کن..اخریم بزار فقط رو IDE..
     
  12. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    JMicron SATA/PATA Controller که 2 تا گزینه داره Enable و Disable من گذاشتمش رو Disable نه سی دی رام و شناخت نه دی وی دی رایتر و

    آخرییم فقط وقتی رو IDE هست CD Writer o و DVD Writer رو تو میندوز میشناسه
    در مورد مطرح کردن موضوع تو فرم Asus چون اینگلیسیم زیاد خوب نیست نمیتونم مشکلمو مطرح کنم.
    ترجمه اگه باشه میتونم ولی نوشتن موضوع و مطرح کردن مشکل اونم به انگلیسی برام خیلی سخته
    الانم آخرین ورژن bios رو که 1102 هست داونلود کردم
    شاید مشکلمو حل کنه ( که زیاد امیدی بهش نیست)
     
  13. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,317
    تشکر شده:
    1,453
    محل سکونت:
    تهران
    استاد 2 تای اخری..من کی گفتم کنتلر رو دیس ابل کنید..:)


    JMicron SATA Controller Mode [AHCI] این چند تا اپشن داره؟

    [IDE] [AHCI] [RAID] این 3 تا رو داره دیگه؟ بزارید روی IDE..
     
  14. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    گذاشتم رو IDE ولی بازم نمیشناسه
    حتی اون 2 تای دیگه هم امتحان کردم بازم نشد
    آخه واسم جای سواله اگه قراره نشناسه سی دی یا دی وی دی رایترو خب از اول نباید بشناسه ولی وقتی سی Bootable و میزارم اول سی دی رامو میشناسه بالا میاد بعد اون قسمت که میگه میخوای سیستم با شناختن سی دی رام بالا بیاد یا بدوم اوون (مثلا با سی دی بوت ویندوز ME( اون پیغامو میده
    یا وقتی Hiren و میزارم تا اون قسمت انتخاب گزینه های Hiren بالا میاد ولی وقتی یکی از گزینه هارو انتخاب میکنم شروع میکنه به Error دادن و پیغام بالا رو میده
     
  15. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    آقا بايوس و آپديت كردم بازم مشكل همچنان پابرجاست
    الان مادربرد و عوض ميكنم ؛ كليه اعضاي فرم دعا كنن كه مشكل از مادربرد باشه و با تعويضش مشكلات حل شه:cigar:
     
  16. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    مادربرد و عوض كردم بازم مشكل حل نشد:grrr:
     
  17. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مادربردت چي هست ؟ توضيح بده تا بهت بگم . خواستي بهم pm بده
     
  18. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    مادربردم P5B بود بخاطر اين مشكل عوضش كردم الان P5B-E هستش
    مشكلم كه گفتم وقتي cd Bootable ميزارم اول ميشناستش ولي بعد پيغام ميده كه
    Device Drive not found MSCD001
    بعد \:A هم كه نه Cd Writer رو ميشناسه نه DVD Writer رو
    در حالي كه تا قسمتي كه بوت ويندوز ميگه كه انتخاب كن با CD كامپيوتر بالا بياد يا بدون CD رو نشون ميده ولي بعدش ميگه Device Drive not found MSCD001
     
  19. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    سلام

    يكي از مشكلام كه كند بودن هاردم بود حل شد بعد از كلي ور رفتن با كامپيوتر فهميدم كه دليل كند بودن برنامه DAP بود كه با uninstal كردنش مشكل كندي هارد رفع شد

    ولي مشكل بوت نشدن هارد از سي دي بوت همچنان باقيست. ديشب يكم تو اينترنت گشتم و ديدم كه اين فقط مشكل من نيست و تمام كسايي كه از مادربردهاي مدل P5B از پايين ترين رده تا بالاترين رده Delux WIFI همين مشكل و دارن يا بهتر بگم تمام كسايي كه كنترلر IDE شون Jmicron هست آخر عاقبشون مثل منه

    ولي جاي تعجبه كه يه كمپاني مثل ASUS با اين همه اهن و تلپ و دب دبه و كب كبه چرا بايد يه همچين مشكلي تو كل مادربرد هاي اين رده به وجود بياد و اهميتي بهش نده و چاره‌اي واسه اين مشكل پيش پاي استفاده كننده محصولاتش نذاره، چون تو كل سايتش حتي يك كلمه حرف از اين مشكل نزده، خلاصه حاله من يكي كه كلي گرفته شد

    فقط خدا كنه اين نوشته رو كسايي كه ميخوان مادربرد سري P5B بخرن بخونن تا مثل من بعد از خريد متوجه اين مشكل نشن و بعدا از خريدشون پشيمون نشن
     
  20. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,317
    تشکر شده:
    1,453
    محل سکونت:
    تهران


    استاد ..اینجا باید مشاوره رو قبل از خرید میگرفتی..مخصوصا اینکه دوسان میگن چرا وحید ابش با ایسوس تو یه جوب نمیره..واسه همینا نمیره.:D


    در ضمن شانس اوردید مارول رو اینتل کنار گذاشت والا با مارول مصیبت 4 برابر جی میکرون بود..:)
     
  21. Amir joon

    Amir joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    اگه راستشو بخواي من قبلا ميخواستم يه مادربرد ديگه بگيرم ولي تو يكي از پستها اينقدر قربون صدقه اين مادربرد رفتن كه منم اغفال شدم اومدم سراغ اين مادربرد:cigar:

    به هر حال از ما گذاشت اميدوارم ديگران اين اشتباه منو نكنن و سراغ اين مادربرد نرن:thumbsdow
    از شما و AMD>Intel هم بخاطر راهنمايي هاتون ممنون
    موفق باشيد
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی