آژانس هواپیماییexchanging

directi

شروع موضوع توسط silverboy.ir ‏18 آگوست 2010 در انجمن دامنه های اینترنتی

  1. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    سلام
    من یه دامین از یکی خریدم که این طرف از این سایت خریده
    کد:
    3ervice.com
    
    الان کنترل پنل دامین من شبیه دایرکت ای هستش ولی صفحه ورودی به کنترل پنلم این هستش
    کد:
    http://3ervice.myorderbox.com/
    می خواستم بدونم این چه وضعشه ؟ :D
    بعد من چجوری می تونم دامین هام رو از این خارج کنم و بیارم یه اکانت اصلی تو دایرکت ای ؟ و اینکه چجوری تو این سایت اکانت بسازم اصلا ؟

    بعد امروز رفتم دیدم دامینم 26 روز مونده تموم بشه ، renew کردمش همین جوری هی رفتم جلو یهو واسه 1 سال تمدید شد بدون اینکه پولی بدم
    بعد رفتم تو summary مالیم دیدم این رو نوشته
    کد:
     
    [LEFT]Funds Summary[/LEFT]
                          [LEFT][IMG]http://3ervice.myorderbox.com/images/1ptrans.gif[/IMG][/LEFT]
                      Total Receipts:IRR ( in 1000's) 0.00     
    
         Current Balance:IRR ( in 1000's) 72995.89     
    اینا یعنی چی ؟
    کلا یکی میشه در مورد سیستم این سایت توضیح بده ؟ آخه من فقط بلدم با nic.ir کار کنم
     
  2. GFX

    GFX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2008
    نوشته ها:
    3,697
    تشکر شده:
    737
    محل سکونت:
    TH
    خب این آدرسها طبیعیه ولی مشکلی نداره و مستقیم وصله به رجیسترار...
    برای انتقال(در واقع منظورتون مالکیت کامل بدون دسترسی دیگری) هم تنها راه این هست که نمایندگی مستقیم از رجیسترار بگیرید و بعد به پنل خودتون منتقل کنید.
    تمدید هم بصورتی هست که باید شارژ در حسابتان موجود باشه و تا اونجایی که معلومه شما بوسیله این شرکت حساب خود را شارژ نکرده اید و باید به شرکت مذکور سفارش تمدید بدهید.
    سوال دیگری بود در خدمتم!:)
     
  3. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    ممنون
    ولی الان زده دامنه بالای 1 سال از اعتبارش مونده
    بعد من بخوام یکی دیگه حسابم رو شارژ کنه باید چیکار کنم ؟
     
  4. GFX

    GFX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2008
    نوشته ها:
    3,697
    تشکر شده:
    737
    محل سکونت:
    TH
    سلام! خواهش میکنم.
    یعنی ازشون اکانت ریسلری گرفتید؟ برای شارژ فقط میتونید با شرکت مذکور هماهنگ کنید.
     
  5. DomainX

    DomainX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Internet
    تو DirectI ثبت نام که کردین یه نفر که کردیت کارد یا پی پال داشته باشه میگین براتون واریز کنه پول رو البته تا جایی که یادمه واسه بار اول دایرکت‌آی واسه بار اول باید 199 دلار بریزین که نمایندگیتون فعال بشه و استفاده کنین حالا نمیدونم الان هم قانونش همینه یا نه.
     
  6. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    اون آدرس قابل تغییر هست به هر چی شما بخواهید البته اگر ریسلر باشید.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    نه نگرفتم ، قبلا سعی کردم ولی گفتن باید 100 دلار بدی زنگ هم زدن از هند به موبایلم با اون لهجه ت*میشون

    نه ریسلری رو بیخیال دیگه

    سلام
    ریسلری نمی خوام


    ********************************
    الان چند تا سوال واسم پیش اومد
    1. این آقایی که ریسلر هستن و دامین من تو کنترل پنل اونها هستش چقدر روی دامین های من دسترسی دارن ؟
    2.الان مثلا شاید اینجا خیلی گرون فروش باشن ، من بخوام یکی دیگه واسم شارز کنه ، چیکار کنم ؟
    3. name.com چطوره ؟ یعنی اون اکانت مستقیم تو خود سایت هست ؟ برای شارژش چطوره ؟
    4. الان دامین من که شارژ شد ، تو whois هم میزنم 1 سال شارژ شده ، این چطوری شده ؟
     
  9. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    1-با سلام دسترسی کامل به دامین شما دارند.
    2-باید پنلتونا توسط یک کارت اعتباری شارژ و خودتون کارا انجام بدید.
    در مورد سوال 4 هم واقعا عجیبه شاید شارژ داشتید اولین باره که همچین اتفاقی را کسی میگه افتاده.
     
  10. GFX

    GFX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2008
    نوشته ها:
    3,697
    تشکر شده:
    737
    محل سکونت:
    TH
    1. دسترسی کامل دارند!
    2. شما میتونید از شرکتی یا شخصی که مورد نظرتون هست یک پنل دیگر بگیرید، دامین را به پنل جدید منتقل کرده و شارژ کنید.
    3. فعلا وضعیت نامعلومی داره برای ایرانیها ولی با مشخصات و آی.پی فیک ممکنه بتونید با خیال راحتتر کار کنید.
    4. شما تو حساب خود شرکت موجودی نداشتید؟ امکان داره اجازه تمدید به شما داده شده تا بعدا از حسابتون کم بشه! اگر نه هم که قضیه مشکوک میزنه و ممکنه بعدا برای انتقال اجازه بهتون ندن! یعنی ببینن دامین خوبی بوده که تمدید شده شما هم که بهانه دستشون دادید و بدون هماهنگی تمدید کردید دامین را از کنترل شما خارج کنند!
     
  11. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    چه بچه خوبیم من !!!

     
  12. GFX

    GFX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2008
    نوشته ها:
    3,697
    تشکر شده:
    737
    محل سکونت:
    TH
    یعنی خودشون خبر داشتن یه همچین امکانی براتون گذاشتن یا سوتی دادن؟!
    دیگه جواب ندادن که میذارن انتقال بدید یا نه؟
     
  13. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    خبر نداشتن دیگه
    ولی طبق چیزی که اون بالا نوشتم یعنی
    [FONT=arial, verdana, helvetica] Current Balance:IRR ( in 1000's) 72995.89
    من فکر کنم 70 هزار تومن تو حسابم باشه و بتونم باهاش خرید کنم
    [/FONT][​IMG]
    گذاشتن هم که نداره بخوام می تونم انتقال بدم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    یعنی شما هیچ هزینه ای اولیه را پرداخت نکردید و اکانتتون این مقدار بالانس داره؟
     
  16. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    دقیقا ....
     
  17. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    پس الآن خیلی خوش به حالتون شده پس زودتر باهاش تمدید یا دامین ثبت کنید که از چنگتون نره و بعدش سعی کنید دامین ها را انتقال بدید به 1 اکانت دیگه.
     
  18. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
  19. GFX

    GFX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2008
    نوشته ها:
    3,697
    تشکر شده:
    737
    محل سکونت:
    TH
    خیلی عجیبه! این مبلغ به نظر خیلی بیشتر از 70 هزار تومن هست!
    شما گفتید که یک نفر خریدید دامین را؟ بعد طرف پنل خودش را در اختیار شما قرار داده؟ شاید موجودی مال این بنده خداست خودش خبر نداشته....
     
  20. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    نه بابا طرف در حد این حرفها نبود ، پول همین رو هم به زور جور کرد [​IMG]
    البته بعدش من یه دامین از کسی خریدم که آوردم رو این اکانت ، یعنی 2 تا روش دارم

    Full ViewRe: Fw: Completed: Renewal of 4paye.com for 1 years
    ...






     
  21. GFX

    GFX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2008
    نوشته ها:
    3,697
    تشکر شده:
    737
    محل سکونت:
    TH
    میگم حالا که میخوای حالشون رو بگیری وقت غیر اداری چندتا دامین ثبت کن و انتقال بده به یه پنل دیگه بعد که به التماس افتادن دامینها رو بهشون بده...:happy:
     
  22. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    نه بابا نمیخوام حالشون رو بگیرم
    می گم شاید مثلا تو قرعه کشی این هفتاد هزار رو برده باشم [​IMG]
    واسه چی بدم به اینا ؟

    ادیت:
    اینکه خیلی پوله
    Current Debit Account Balance: IRR ( in 1000's) 72995.89 Amount Due: IRR ( in 1000's) 130.91

    برای شارژ 1 ساله فقط 130 تا میخواد من 72995 تا دارم
    یکی بیاد بگه من دارم اشتباه می کنم
     
    Last edited: ‏22 آگوست 2010