DNS تنظیم شده هاست نمیاد

شروع موضوع توسط Mahiar0 ‏26 آگوست 2004 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    سلام
    يك سئوال داشتم اما مي بخشيد كه اينجا مي پرسم من نه از شما هاست گرفتم نه دومين
    ولي يه كمكي مي كنيد من هاستمو وقتي عوض كردم و به هاست ايران انتفال دادم اونا برام dns دومين را عوض كردن برام
    a-xeon2a.hostiran.net
    a-xeon2b.hostiran.net
    ولي الان 4 روز است هنوز دومين روش ست نشده مي دونيد مشكل چي است
    www.iroonikids.com
    هاست ايران مي گه مشكل از انلانيك است چي كار بايد بكنم مي توانيد راهنمايي كنيد
    خودم تو كنترل پنل دومين دست كاري كرده بودم ادرس وايمل و. تلفن و.. اينا رو عوض كردم ولي dns رو خود هاست ايران برام عوض كرده بود(www.hostiran.net)
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    هیچی فقط صبر باید بکنی و سلام
     
  4. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,857
    تشکر شده:
    38
    محل سکونت:
    جناب مهيار لطف کنيد در هر زمينه که تاپيک ميزنيد عنوانش رو درست انتخاب کنيد. شايد بدرد کس ديگري هم بخوره.
    عنوان تاپيک هاي قبليتون اينجوري بوده:
    كمك
    كمك
    كمك
    كمك
    كمك فوري
    كمك
    كمك
    كمك كمك فوري
    .... (http://www.forum.persiantools.com/search.php?searchid=105287)
    سعي کنيد توي انتخاب عنوان بيشتر دقت کنيد.
     
  5. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    مهرداد يك چيزي مي گي ها براي ست شدن دومين روي هاست مگه چقدر زمان مي بره الا 4 روزه هنوز خيچي نشده
    معلوم نيست چي هست
    اينجا كسي نيست راهنمايي كند(البته اجباري هم ندارد چون من كه از اينجا نگرفتم )
    به هشون ايميل فرستادم مي گم چرا هنوز ست نشده مي گن dns ها درسته شما يه امتحاني بكنيد پيغام خطا مي ده مي گه اشتباه خودشون گذاشتند ولي اشتباس بعدا مي گن مشكل از دومينته
    از فتوكپي هم معذرت مي خوام از اين به بعد عنوان ها را درست مي نويسم

    فكر نكنم ادمي بد شانس تر از من پيدا بشه تو اين دنيا
     
  6. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    معمولا اززمان ست شدن 2 روز طول میکشه!
    ببینم تو اساسا تو هاستی که از هاست ایران گرفتی فایلهایه سایتتو ریختی یا نه؟؟؟ اخه اگه اونجا فایلی نباشه که سایت از چی میخواد بالا بیاد؟؟؟
    Domain Name:iroonikids.com
    Record last updated at 2004-08-26 01:41:42
    Record created on 2004/7/10
    Record expired on 2005/7/10


    Domain servers in listed order:
    a-xeon2a.hostiran.net a-xeon2b.hostiran.net

    دی ان اس ها دیگه ست شده !
    اینجارو ببین
    http://www.whois.sc/iroonikids.com
    گمونم یادت رفته فایلهایه هاستتو از وطن هاست به این هاستت منتقل کنی!!!!!!!!یا برو اینکارو بکن یا از تو کنترل پنل و فانتاستیکو وردار یه نوکی xoops چیزی تو روت اصلی سایتت نصب کن که وقتی ادرس سایتت رو میزنی یه چیزی رو نشون بده چون دیگه هاستت از وطن هاست بالا نمی یاد به خاطر تغیر دی ان اس هات!!!!!!!1
     
  7. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    مشکل از سرویس دهنده هاست است. با خودشون باید تماس بگیری. به احتمال قوی یک چیزی رو اشتباه تنظیم کردند.
    از دست ما کاری بر نمیاد.
     
  8. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    اقا محمد رضا به خودشون مي گم مي گن مشكل دومينته انلانيك اشكال داره
    نمي دونم چي مي گه
    مهرداد چه ربطي داره فايلي گذاشته باشم وقتي تو كنترل پنل نمي ره يعني چه چطور بتونم؟
    www.iroonikids.com/cpanel
    نمي ره
     
  9. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    والا اونجا رو نمیدونم ولی از اینجا که من هاست گرفتم یه ادرس دادن و من از اون طریق فایلهامو ریختم بالا و موقعی که دی ان اس هام ست شد سایتم نخوابید!!!!!!!! خوب اخه از جایه معتبری مثل اینجا هاست گرفته بودم!!!!!!(زدم تو نخ پاچه خواری تا اینبار یه تخفیف رو واسه تمدید هاسم ازشون استاد کنم!)
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    در ضمن محمد رضا جان چون مهیار هاستشو از اینجا نخریده این تاپیک رو از بخش سوالات قبل خرید به یه جای مناسب منتقل کن و اسم مناسبی هم براش انتخاب کن
    مهیار جان مگه هاست ایران فروم نداره ؟؟ اونجا هم جریان رو تاپیک کردی؟؟؟بگو دی ان اس ها رو چک کنن شاید اشتباه واست زدن؟
     
  11. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    چرا فروم داره اونجا هم نوشتم جواب هنوز ندادند اخه مثل اينكه اطلاعات و ... بيشتر :D
    چك هم كردند معلوم نيست چه شه؟
    كسي نيست!
     
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    از بس که که عجولی واسه همین هم همیشه کارات گره می خوره!!!!
     
  13. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    اقا براي شما فرقي نداره براي من كه يه 100 تك تومني هم يه عالمه پول است عجله داره
    الان بيش از يك ماه است كه اينطوري مصيبت افتاده براي من تو كارهاي ديگه
    ديگه مثل اينكه زيادي كش ندم الان احسان مي ايد مي گه براي چت به ياهو مسنجر مراجعه كنيد
    اقا كسي مي دونه چه مشكلي داره اين دومين يا هاست ما
    دومين از انلاينيك است www.iroonikids.com
    اگر مي تونيد بگيد مشكل چي است (البته مي دونم هيچ ربطي هم به فروم اينجا نداره من كه از اينجا هاست نگرفتم خق هم دارند يا تاپيك رو ببندند يا ... اما چون ادمهاي خوبي هم هستند كه هستند وخيلي به من وامثال من كمك كردند واقعا جايي سراغ داريد كه تو فرومش بيايند تبليغ هاست خودشون جاهاي ديگر بيايند بكنند ومديران فروم هم ايرادي نگيرند واقعا اقا اينا)
    مثل اينكه زيادي حرف زديم (به قول مهرداد پاچه خواري)
     
  14. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    مهیار جان مجده بده!!!!!!!!(به تغلید مژده و منیج!!!!) الان سایت و سی پنلت میاد و یوزر پس می خواد!!!!!!!!!
    http://www.iroonikids.com/cpanel

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
     
  15. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
  16. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    خوب حالا کی قراره دوباره کنترل پنلتو دستکاری کنی تا خراب شه؟؟؟ هروقت از کاری درست مطمن نشدی تو کنترل پنلت انجام نده تا دوباره سایتت خراب نشه ;)
     
  17. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,613
    محل سکونت:
    Internet
  18. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    دست درد نكنه ببخشيد فرومتون رو خراب كردم
     
  19. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    انشالله وقتی فرومت راه افتاد میایم جبران می کنیم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
     
  20. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    مهیار جان احتمالا این دیتا بست مشکل داره چون زوپ که با دیتابس مشکل داره هیچی!! از تو Scripts Library هم نتونستم phpbb رو نصب کنم و نصب خودکار نمی کرد و ارور می داد!!!!! امروز صبحی و دیشب چند ساعت ور رفتم که نشد و ****سرویس شد!! یه ایمیل بزن به ساپورت هاست ایران تا هم دیتا بس ها رو چک کنند و هم این زوپ رو نصب کن! تمام فایلها و فارسی ساز و دموی فارسی و ماژولها از جمله ماژول گالری و ماژول امار-فروم... و ریختم تو ادرسه
    http://www.iroonikids.com/forum
    فقط بعد تنظیم دیتابس اونا باچندتا کلیک میتونن نصبش بکنن ! و بعد من خودم باقی تنظیم ها رو زوپ رو میام واست انجام میدم
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون