سایت ساز وبزیکسب درآمد

DVDهای کپی شده‌ی PS2

شروع موضوع توسط uxd863 ‏30 مارس 2007 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. uxd863

    uxd863 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    4
    میخواستم بدونم چطوری میتونم DVD های کپی شده‌ی PS2 رو اجرا کنم؟
    البته در فروم‌های خارجی دوتا راه رو پیدا کردم که یکی باید دستگاه رو باز میکردم و یکی هم باید یه CD بوت واسه PS2 مساختم که متاسفانه هیچ یک از این دو راه رو بلد نیستم، اگر دوستان راه دیگه‌ای رو میشناسن یا اینکه نحوه‌ی ساخت CD بوت رو بلدن لطف کنن و اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن.:blush:
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. TOMASS ANJELLO

    TOMASS ANJELLO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,099
    تشکر شده:
    11
    dvd ها را کجا اجرا کنید ؟؟؟؟؟؟؟
    بر روی رایانه که چنین امکانی نیست !!!:hmm:

    بر روی PS2 :
    این کار به هیچ چیز خاصی احتیاج ندارد
    من خودم بدون هیچ مشکلی dvd های کپی شده ( البته اگر منظورتان رایت شده باشد ) را بر روی دستگاههای مختلف به راحتی اجرا کرده ام !:happy:

    پیروز باشید :lol:
     
  4. uxd863

    uxd863 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    4
    بنده‌ هم منظورم رایانه نبود، روی همون پی‌اس2 رو عرض کردم خدمتتون.
    پس چه باید کرد؟ من تمام فایلهای دی‌وی‌دی (مخفی و غیرمخفی) رو زدم روی هارد و بعد رایتشون کردم با سرعت 4 ولی آقای PS2 اجراش نمیکنه. برنامه‌ای که باهاش رایت کردم Nero 7.5 هستش و دی‌وی‌دی رایترم Sony و با سرعت 4 رایت شده.
    مشکل از کجاست پس؟
     
  5. _Love_Coder_

    _Love_Coder_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2007
    نوشته ها:
    716
    تشکر شده:
    111
    محل سکونت:
    تهران
    مشکل اینجاست که این سی دی ها مثل سی دی اصل نیستن و پلی استیشن نمی تونه اون رو بخونه
    من هم ایمیج سی دی بوت رو از اینترنت دانلود کردم 3 مگا بایت هست فشرده شده (زیپ)
    کلا دو راه برای اجرای بازی ها کپی بر روی پلی استیشن وجود داره

    1 - استفاده از مد چیپ
    2 - استفاده از سی دی بوت

    خوب روش اول که دستگاه رو می دی برات مد چیپ نصب می کنند و روش دوم هم نیاز به سی دی بوت هست که اون سی دی هم باید اصل باشه یعنی از روی سی دی بوت نمیشه کپی زد
    تا جای که من تو اینترنت گشتم (خیلی زیاد)
    ندیدم کسی بتونه از روی سی دی بوت کپی بگیره
    اگر کسی تونست حتما به ما هم بگه !

    البته سی دی بوت هم PAL و NTSC داره !!
    http://www.modchip.com/ps2/swapmagic.php
     
  6. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    33
    محل سکونت:
    Tehran
    نبايد همينطوری برداری رايت'ش کنی که [​IMG] // برنامه های زيادی هست که يکی از بهترين - راحت ترينهاش Dvd Decrypter هست // Decrypte رو از اینجا يا اینجا داونلود کن / بعد بايد ایميج بازی رو بخونه که میتونی از قسمت Mode گزينه Read برای ایزو انتخاب کنی [​IMG] / بعد از ديويدی'ت به هارد ایميج میگيره / حالا بايد رايت'ش کنی و دوباره میری Mode و به جای Read گزينه Write رو انتخاب میکنی و ایميج بازی رو پيدا کنی و شروع به رايت کنی [​IMG]
     
  7. ppn

    ppn کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,273
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Hell
    همه ی اینا الاف بازی image رو بر دار با Alcohol با گزینه ی PS2 رایت کن همه چی حله
     
  8. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    33
    محل سکونت:
    Tehran
    که اونوقت از هر 4 ديويدی 2 تا 'ش اجرا نشه [​IMG]
     
  9. _Love_Coder_

    _Love_Coder_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2007
    نوشته ها:
    716
    تشکر شده:
    111
    محل سکونت:
    تهران
    راستی دستگاه شما کپی خوره ؟ :eek:
     
  10. ppn

    ppn کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,273
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Hell
    منظورت چی من تا حالا 8 تا بازی دی وی دی رو با الکول با سرعت 1 X رایت کردم طول کشید ولی کار کرد
     
  11. uxd863

    uxd863 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    4
    ممنون از همه‌ی دوستان.
    لاوکدر عزیز میشه بگید چطوری باید بفهمم کپی‌خور هست یا نه؟
     
  12. _Love_Coder_

    _Love_Coder_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2007
    نوشته ها:
    716
    تشکر شده:
    111
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    خوب یک بازی کپی 500 تومنی بزار تو دستگاه اگر بازی امد کپی خوره اگر نه خوب نیست
    خودت بازی های که داری اورجینال هستند ؟ اگر هستند و غیر از اونا بازی دیگه ای اجرا نمی کنه دستگاه کپی خور نیست اگر بازی های دیگه رو اجرا کرد کپی خوره :wacko:
     
  13. uxd863

    uxd863 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    4
    تمام بازی‌هایی که دارم اورجینال هستن و دور حلقه‌ی وسط آرم DVD و یه بارکد و یه شماره حک شده. همه‌ی اونها رو هم به قیمت 1000 تومن میخرم.
    بازی کپی ندارم.

    ولی یه برنامه‌ی مدیاپلیر دارم که اون رایت شده است و راحت اجراش میکنه.
     
  14. _Love_Coder_

    _Love_Coder_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2007
    نوشته ها:
    716
    تشکر شده:
    111
    محل سکونت:
    تهران
    اگر این اورجیناله من 50 بازی اورجینال دارم :D

    اینهای که شما دارید کپی هست و دستگاه شما هم کپی خوره
    :whistle:
    روش کپی کردن بازی ها رو هم Dark Knight و ppn عزیز گفتن

    موفق باشی
     
  15. ppn

    ppn کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    1,273
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Hell
    ممنون از ...
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی