سایت ساز وبزیخرید بک لینک

forward کردن وبلاگ قيلي

شروع موضوع توسط xoew ‏25 مارس 2004 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. xoew

    xoew Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    208
    تشکر شده:
    5
    براي forward کردن وبلاگ قيلي به وبلاگ جديدم دنبال يک کد مي گردم
    حالا هم از اين استفاده مي کنم
    <meta http-equiv="REFRESH" content="0; URL=http://www.persianarchitect.com/">
    <base href="http://www.persianarchitect.com/">​



    ولي يکم طولش ميده کسي چيزي بلده که سريع عمل کنه
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. xoew

    xoew Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    208
    تشکر شده:
    5
    بابا اي ول كسي نيسا سوال به اين سادگي رو بلدباشه
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,926
    تشکر شده:
    3,680
    محل سکونت:
    Internet
    منظورت از اینکه طولش میده چیه؟ خب البته به شرطی که فقط یه همچین تگ متایی رو توی صفحه داشته باشی و چیز دیگه ای نداشته باشی. اونوقت مکثی که داره در حد یک Request است که خب اگه Connection سرعت بالا داشته باشی زیاد محسوس نیست.
    راه آسون تر و بی دردسر تر Forward کردن دامین است. که خب واسه کساییه که میخوان یه دامین رو به جایی فوررواد کنن.
     
  5. xoew

    xoew Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    208
    تشکر شده:
    5
    نه دومين نمي خوام فوروار كنم كه وبلاگ قبلي كه تو بلاگ اسپات بوده را مي خوام به دات كام جديد فوروارد كنم بعضي جاها رو ديدم خيلي سريع فوروارد مي شه مثل پينكفلويدش
    مي خواستم ببينم كسي مي دونه از چه كدي استفاده كردن يا نه
     
  6. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    از اين كد استفاده كن ;)
    کد:
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Refresh" content="0;URL=http://www.yourdomain.com/">
    </head>
    </html>
    
     
  7. pejman1358

    pejman1358 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2003
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Canada-Australia
    بزاريد من يک کم سختش کنم. من می خوام تو سايتم مثلاً وقتی از ايندکس اصلی (http://www.mysite.com) رو کلمه anysubject کليک شد اول بره تو فولدر anysubject و تو ايندکس (http://www.mysite.com/anysubject) بخونه که بايد بره به صفحه http://www.mysite.com/anysubject.html :D
    منظورم اينه که موقعه ماوس اور، توی status bar آدرس بصورت ساده نمايش داده بشه ولی بدلايل فنی مجبورم مطالبم رو توی http://www.mysite.com/anysubject.html قرار بدم. :happy:
     
  8. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    بابا چرا این همه زحمت ؟ از جاوا اسکریپت استفاده کنید :
    کد:
    <html>
    <head>
    <script>location.href="http://www.mysite.com"</script>
    </head>
    </html>
    
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی