آژانس هواپیماییexchanging

i can not type farsi. why?

شروع موضوع توسط Haamed ‏6 اکتبر 2005 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    man dige nemitoonam farsi type konam cheraaa???

    komaaaaaaaaaak:(
     
  2. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
    ctrl+shift?
     
  3. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    از alt+ shift استفاده كن. اگه كار نكرد احتمالا زبان فارسي روي ويندوزت نصب نيست بايد اونو نصب كني.

    شرلوك جان! از كي تا حالا با ctrl+shift زبان رو عوض مي كنن؟ اون براي عوض كردن RTL با LTR هست فكر كنم.
     
  4. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    baaz ham kaar nakard.

    ghablan ham bedoone nasbe zabaane farsi kaar mikard

    tooye REPLY TO THREAD ke miraftam khodesh FARSI\ENGLISH daasht vali alaan nadaare

    aslan ye tori shode P_T:eek:

    joone haaji ye kaari bekonid man kheili langam:(
     
  5. mordab

    mordab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    لطفا فارسی تایپ کنید تو فروم
     
  6. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    جون من راستش رو بگو! يه بار اين عنوان تاپيك رو خوندي يا نه؟ دقيقا مشكلش همينه ديگه!:hmm:

    اديتور قبلي فوروم يه دكمه داشت كه كار تغيير زبان رو انجام ميداد اما تو ورژن جديد اين دكمه وجود نداره. بايد از همون زبان فارسي ويندوز استفاده كني.
     
  9. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    بابا تو دیگه کی هستی ؟!؟!؟! "هوا به ای خوبی، برا چی حوصله مان سر بره؟" نه ؟!؟!؟! :lol: :lol: :lol:
     
  10. mooZmar

    mooZmar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    7,432
    تشکر شده:
    139
    نمیدونم این روش جواب میده یا نه !
    ولی میتونی تو Word فارسی تایپ کنی و اینجا Paste کنی!
    اگه اونجا هم نتونستی تایپ کنی ، مشکل از کامپیوتر نه از اینجا !
     
  11. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    بابا بی خیال ... خب با alt+shift از امکانات تایپ فارسی windows استفاده کن ... اونهم نمیشه ؟!!!
     
  12. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    :D :D :D :D :D :D :D
    بابا بیخیال!
    فارسی بلد نیست تایپ کنه!!!:D :D :D
     
  13. mordab

    mordab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    نه من ادای قدیمیهای فروم رو در میارم البته توهین نشه ها بعضی هاشون هیچ فعالیت مفیدی ازشون نددیم من که تازه واردم بجز اینکه تا یکی فارسی تایپ نکرد گیر بدن یا بگن تو قسمت مربوطه بنویس
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    منم فهمیدم!:D
     
  16. mordab

    mordab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    roozbeh جان شما خیلی good ای!
     
  17. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    آقایون محترم همگی سلام.

    دم همتون گرم. از بابت توجه و همکاری با این topic .

    مشکل من حل شد 4 روز بود نمیتونستم فارسی بنویسم.قبلا فونت فارسی داشت این فروم ولی مثل اینکه تغییراتی کرده. به مدیران سایت هم post زدم ولی خبری نشد. فکر کنم نوشته هام موقع ارسال میرفت لای ابرها گیر میکرد.:D

    تا اینکه با راهنمایی های شما ردیف شد . من فونت فارسی رو از روی cd windows نصب کردم.ولی تا 4روز قبل راحت فارسی مینوشتم.

    بهر حال روزگاره دیگه پیش میاد. کاریش نمیشه کرد الان هم حرف چهاردهم الفبا رو هم نمیتونم تایپ کنم ( مثل آزیر خطر) بجاش حرف (پ) تایپ میشه که زیاد مهم نیست.

    در مورد دوستمون mordab هم که سمت بسیار مهم REGISTERED USER رو داره باید بگم که من خودم عقلم میرسه

    فارسی تایپ کنم تذکرات مدیران رو به دیگران در اینجا دیده بودم حتی امضای من هم فارسیه پیام علمی به یدک داره.

    ما اول ایرانی هستیم بعد فارس بعد شاخه های دیگه...

    بگذریم منم جو فونت گرفته هی دارم تایپ میکنم.

    بهر حال از همگی دوستان ممنونم حتی mordab _ جان نثار این سایت:lol: :lol: ;)

    موفق باشید;)
     
  18. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    همون طور كه تو پست 7 هم گفتم ديگه تو اديتور جديد فوروم دكمه تغيير زبان وجود نداره.
    اون مشكلي كه شما نميتوني حرف ژ رو تايپ كني به خاطر كيبورد استاندارد فارسي ويندوز هست. به جاش از Shift+ C استفاده كن.
     
  19. mordab

    mordab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    آفرین جان نثار هم خودتی
     
  20. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    مهدی جان درسته .

    ازت ممنونم:D
     
  21. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
  22. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    حله آقا : ژاله-ژینوس- آژیر خطر:D :D :lol: ;)