آژانس هواپیماییexchanging

INTEL SL6BY P3-S 1.4GHZ TUALATIN 1400/512/133/1.45 S370

شروع موضوع توسط babak2536 ‏23 آگوست 2010 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام
    آیا کسی این cpu پنتیوم III رو داره ؟

    خریدارINTEL P III 1.2GHZ - 1.4GHZ سوکت 370

    INTEL SL6BY P3-S 1.4GHZ TUALATIN 1400/512/133/1.45 S370

    ممنون
     
    Last edited: ‏25 آگوست 2010
  2. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,548
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان

    مطمعن باش پیدا نمیکنی ;)
     
  3. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0

    اگه P III سرعت پایینتر هم بود خریدارم.
     
  4. hamedy12

    hamedy12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    3,208
    تشکر شده:
    411
    محل سکونت:
    قــــــــم
    pIII 1ghzو900mhz دارم سوکت 370
     
  5. R3SA

    R3SA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2010
    نوشته ها:
    2,581
    تشکر شده:
    69
    محل سکونت:
    テヘラン
    Last edited: ‏24 آگوست 2010
  6. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    مال خودم P III 800Mhz هست اما DVD play رو جواب نمیده فکر کنم برای پخش فیلم DVD حداقل باید سرعت روی 1200Mhz
    باشه
     
    Last edited: ‏24 آگوست 2010
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. R3SA

    R3SA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2010
    نوشته ها:
    2,581
    تشکر شده:
    69
    محل سکونت:
    テヘラン
    من DVD میدیدم با همین 750
    نه اشتباه میکنی دنبال Cpu نباش اشکال از اون نیست !
    رم و کارت گرافیکت چقدره ؟ اونا رو ارتقا بده.
     
  9. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,548
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان

    تایید میشه ..

    با pII هم میشه DVD دید ;)

    شایدم مشکل از CODEC باشه;)
     
  10. hamedy12

    hamedy12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    3,208
    تشکر شده:
    411
    محل سکونت:
    قــــــــم
    درسته منم با این 1ghz دی وی دی دیدم مشکلی نداشت
     
  11. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    رم و گرافیکت چیه؟؟
     
  12. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0

    کارت گرافیک مادربورد من onboard است و مادربورد اسلات AGP هم ندارد!!

    البته CPU من سلرون هست

    از ویندوزها هم 2003 و XP Performance edition رو هم با کلی Media Player مثل کلاسیک VLc و GOM .... چک کردم

    وقتی که CPU رو overclock میکنم اوضاع شروع به بهتر شدن میکنه

    کارت گرافیک PCI خوب پیدا میشه ؟ ارزش خرید و تست کردن رو داره ؟ کسی داره وبا یه کارت AGP با مشخصات بهتر تاخت میزنه ؟
     
    Last edited: ‏24 آگوست 2010
  13. hamedy12

    hamedy12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    3,208
    تشکر شده:
    411
    محل سکونت:
    قــــــــم
    کارتای pci قیمتشون بعید میدونم زیر 20 تومن باشه

    با همین پول یه مادربرد agp سوکت370 ویه کارت 128 میشه خرید
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. R3SA

    R3SA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2010
    نوشته ها:
    2,581
    تشکر شده:
    69
    محل سکونت:
    テヘラン
    البته همه ی ما که تست کردیم با پنتیوم تست کردیم.
    ولی مال شما سلرونه.
    و وقتی میگی با oc بهتر میشه احتمالا مشکل همونه.
    اگه سی پی یوی من به مادربردت میخوره میفرستم برات.
    شما فقط هزینه پستو بده.چه به دردت خورد چه نخورد مال خودت به درد من که نمیخوره.
     
  16. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0

    ممنون اما مادربورد من سوکت 370 است :(
     
    Last edited: ‏26 آگوست 2010
  17. M_S_B

    M_S_B Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آپریل 2006
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0



    1.2GHZ هم پیدا نمیشه ؟