ip واقعي

شروع موضوع توسط sefrvayek ‏20 مارس 2004 در انجمن شبکه

  1. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    آقا من ipconfig كه ميگيرم ip لني ج.اب ميگيرم. مثل 192.168.100.1
    ip اصلي خودمو چجور ميتونم پيدا كنم؟ traceroute هم نميتونم بكنم.
    چه مواقعي اين حالت اتفاق ميفته؟
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    بايد ديد كه از كجا به اينترنت وصلي.
    اگه از طريق modem وصل هستی می تونی بری توی start بعدش run بعد cmd و بعد IPCONFIG اونجا بهت می ده فکر کنم.
     
  4. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    اگر اون ISP به ما Valid IP نده چه طور؟
     
  5. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    دست شما درد نكنه ديگه ... خوب منم همين كارو ميكنم ديگه :rolleyes:
     
  6. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام
    به كمك اين سايت http://www.showmyip.com ميتونيد IP valid كه با اون به اينترنت وصل هستيد رو پيدا كنيد.
    اگه IP شما مجازي باشه IPمعتبر ISP شما رو نشون ميده.
     
  7. ealy

    ealy کاربر فعال ورزش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    952
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    San Francisco Bay Area
    دليل اين مساله اينه كه isp شما NAT كرده.با اينكار security براي user ها بالا ميره .توي ايران isp هايي كه اينكار رو كردن خيلي كم هستن .من تا حالا فقط با 2 تا isp برخورد كردم كه اينكار رو انجام دادن.پارس انلاين و اريا سيستم.
     
  8. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    و ما :)
    البته خيلي دردسر كاربرها كمتر ميشه. يه حسن هم داره IP كم نمي ياري.
    مي توني از طريق سايت هاي كه Ip واقعي كامپوتر NAt رو بهت مي دن استفاده كني مثل www.ip2location.com
     
  9. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    وقتي از سايتهاي showmyip و ... استفاده مي كنيد هم نمي تونه IP دقيق شما رو بده!! چرا؟

    به اين دليل كه اگر شبكه مورد نظر شما از Cache Server استفاده كنه اون موقع اين سايتها IP مربوط به Cache Sever رو بر مي گردونه!! و نه IP كه شما با اون NAT ميشين!!

    براي اينكار من به IRC متصل مي شدم..اونجا IP رو به من ميداد. وچون به پورت 4666 (فكر كنم!!) متصل ميشدم دقيقا همون IP رو به من ميداد كه به اون NAT شده بودم.

    و اما NAT. NAT هم خاصيت داره و هم ضرر. به نظر من تا وقتي مقدور هست كه به كاربر Valid IP داده بشه استفاده از NAT زياد خوب نيست!!

    در ضمن پارس آنلاين به شما Valid ميده!! همچنين DATAK. Omidan. Afranet. Ide Negra , ....
     
  10. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    آقا صادق و ساير عزيزان
    ميشه محبت كنيد
    1- چند تا از مضرات NAT را مفصلا نه اجمالا مثل ایراد در voice & cam ياهو بيان كنيد.
    2- ايا ميشه طوريNAT کرد که یک IP بيش از 10 تا NAT نشه ؟ يعني ميشه محدوديت اعمال كرد؟
     
  11. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    اگه NAT از روي روتر انجام بشه كه به هيچ وجه براي كاراي كم حجم مشكل نداره . بله براي 100 كاربر به بالا امكان ايجاد مشكل تو Access-Server هاي قديمي موقع راه اندازي NAT بوجود مي ياد. ولي به طور كلي NAT مشكل نداره نه رو Voiceنه رو چيزه ديگه اي .
    موفق باشيد.
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    تنها مشکل NAT مربوط به مواقعی است که بايد ارتباط مستقيم دو طرفه برقرار بشه. مثلا در VOIP و يا در زمانيکه ميخواهيد حساب خود را در سايت بانکتان چک کنيد، اگر IP شما Valid نباشد اجازه اين کار به شما داده نخواهد شد.
     
  13. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    با تشكر
    لطفا به اين سوال جا مانده هم جواب بديد؟
    2- ايا ميشه طوريNAT کرد که یک IP بيش از 10 تا NAT نشه ؟ يعني ميشه محدوديت اعمال كرد؟
     
  14. bahareh_62us

    bahareh_62us کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    pasdaran tehran
    سلام سال نو مبارك
    شما مي تونيد در start---->run------>cmd تايپ كنيد ipconfig/all در اينصورت شما مي تونيد هم ip خودتون و هم
    ip gateway رو ببينيد و اگر ip شما 192.168.100.1 است احتمالا از جايي كه شما account مي خريد ip كافي ندارد و مجبور شده dhcp خودشو با ip كه از رنج ipهاي lan است استفاده كنه :rolleyes:
    :cool: رنج ip ها كه مخصوص lan است:192.168.16.0--------->192.168.31.0 و 10.0.0.0و172.16.0.0 :ph34r:
     
  15. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    فکر کنم کمی اشتباه کرديد.
    Range IP مخصوص LAN به چه معنی است؟!
     
  16. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    IP مگه فرقي هم مي كنه :blink: مگه Lan با Dialup فرق مي كنه. شما موقعي كه به اكسس سرور يا NAS وصل مي شين عملا جزيي از يه Lan هستين .
    دومين مورد كه شما فرموده بوديد فرمان IPCONFIG /all كه فقط براي كمپيوتر هاي متصل به Lan بصورت مستقيم كاربرد داره. در مورد كاربران كه از طريق Dialup اينترنت مي گيرن اين مسئله متفاوته

    Windows IP Configuration

    Host Name . . . . . . . . . . . . : reza-extreme
    Primary Dns Suffix . . . . . . . :
    Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown
    IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
    WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

    PPP adapter baran:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : WAN (PPP/SLIP) Interface
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-53-45-00-00-00
    Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No
    IP Address. . . . . . . . . . . . : 172.16.88.124
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.255
    Default Gateway . . . . . . . . . : 172.16.88.124
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 195.146.32.65
    195.146.32.1
    NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled
    خب ديدين. هيچ چيز تازه اي بهتون نمي ده.
    در مورد Invalid IP بر اساس پروتكل RFC-1918 ميشه تصميم گيري كرد پس هيچ محدوديتي در انتخاب Invali IP براي مدير شبكه نيست. و اون IP range شما نوشتي جزيي از اين محدوده هست نه اينكه همش اون باشه
    ببخشيد يادم رفت خيلي خوش اومدين . سال نو شما هم مبارك.
     
  17. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    راههايي كه گفته شد براي بدست آوردن ip بنظرم همگي غير دائمي هستند يه راه ساده تر و دائمي تر كسي نميدونه. اين فرمان tracert , time out داره؟ با اون نميشه كاري كرد؟

    در ضمن پورت irc 6667 است.
     
  18. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    توي نرم افزار هاي p2p هم اين مشكل بچشم ميخوره.
     
  19. mam2531

    mam2531 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0

    دوست عزيز اگه ميشه اين عكس رو عوض كن , هم كل صفحه رو گرفته و هم آدم يجوري ميشه
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون