exchanging

JOY STICK كمك كنيد !!!

شروع موضوع توسط ali206speed ‏20 می 2004 در انجمن سخت افزار

  1. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    سلام من نزديك 2 سال كه 1 Joy Stik خريدم هميشه هم سالم بود و كار ميكرد نميدونم چه مرگش شده موقع نصب اين Error رو ميده No Se Encuentra La Clave Del Puerto De Joystick به نظر مياد كه انگليسي نيست اسپانيش نوشته اگر نتونستيد بخونيد آي ديه Raul رو بديد ازش بپرسم :D
    ولي جدا از شوخي كارم بد جوري گير كرده ممنون ميشم اگر كمك كنيد
     
  2. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    پس چي شد :(
     
  3. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
    برای نصبش از برنامه ی setup که همراه CD هست استفاده می کنید؟
    یه بار بده خود windows هم از داخل CD دنبال driver بگرده اگه نشد بررسی کنیم ببینیم مشکل از کجاست...
     
  4. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    اين Joy Stick كه من دارم اصلا سي دي نداره بعدشم خود ويندوز اين رو نميشناسه من درايورشو تو هارد دارم
    به نظر شما من چي كار كنم
     
  5. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    ميتوني اگه دكمه هاش زياد نباشه از طريق خود ويندوز بدون درايور خودش بشناسونيش توي گيم كنترل توي اد بعد توي كاستومايز(شرمنده كه فارسي شد)
    يه سوال ديگه با چه پورتي به كامپيوتر وصل ميشه؟
     
  6. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    آقا مشكل اينه كه از طريق ويندوز اين نصب نميشه فقط با درايور خودش
    از اين JoyStick هاست كه Multi هست از همينا كه الان مثل نخود تو بازار من اين رو خيلي وقته كه گرفتم . از وقتي كه من مادربورد رو باز كردم بعد كه بستم اينجوري شد
    اين JoyStick هم به پورتي كه پرينتر بهش وصل ميشه, وصل ميشه شدمنده اسمش رو نميدونم
    به نظر شما اگر اين JoyStick رو جاي ديگه امتحان كنم و ببينم سالم هست اون وقت از چي ميتونه باشه ؟؟؟
     
  7. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    مارک JoyStick رو بگو.فکر کنم لنگشو دارم!!!!!;)
     
  8. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    علي جان PPJoy رو يه سرچ كن بعد دانلودش كن خيلي راحت گيم پدت رو ميشناسونه شرمنده كه لينكشو نذاشتم اخه سرعت اينترنتم الان پايينه خيلي اما مطمئنم كه با يك سرچ راحت پيداش ميكني
     
  9. mammad

    mammad مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2003
    نوشته ها:
    850
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    NoWhere Abad
    اينو ببر يك جا ديگه(خونه همسايه اي فاميلي) امتحان كن اگه ويندوز گفت كه Find new hardware حتي اگرم درايور پيدا نكرد اونوقت بدون كه پورت مادربردت خراب شده.
     
  10. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    ممد جان گيم پدي رو كه از طريق پورت پرينتر وصل ميشه فقط بايد با درايور شناختوندش ويندوز هيچ عكس العملي نسبت به اون نشون نميده انگار كه نه انگار يه چيزي به پورت وصل شده!
     
  11. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    آقا من امتحان كردم . دسته سالم بود
    بي چاره شدم از پورته :(
     
  12. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    یه چیزی رو هم بگم ها این دو تا دسته ای ها خیلی اشغالن و خیلی زود خراب میشن دو تا از رفیقام توی مدت کوتاهی پوکوندنشون! همونطوری که خودت میگی وقتی ویندوزو عوض مردی به این مشکل برخوردی من یکی که مطمئنم عوض کردن ویندوز پورت رو خراب نمیکنه!
    اینم از لینک:
    http://www.simtel.net/product.download.php?id=75176
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    باور كن من اين دسته هارو خوب نگه داشته بودم الان هم كه فهميدم سالمه مشكلي هم نداره حالا پورت رو چي كار كنم . راستي اين دسته ها چراغ داره كه روشنه ولي هم چنان ايراد ميتونه از پورت باشه
     
  15. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    برنامه رو تست كردي؟
     
  16. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    ببينم دسته بازی تو از ايناست که ايو اس بی داره ؟
     
  17. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    فريد جان دمت گرم با اون برنامه فهميدم كه پورت هم ايراد نداره چون كار كرد ولي يكي از دسته هارو نصب نكرد
    حالا من موندم كه اين ايراد از چي ميتونه باشه هم پورت سالم هست هم دسته ها ويندوز هم كه گفتم هميشه همين رو نصب ميكنم به نظرت از چي ميتونه باشه ؟؟؟
     
  18. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    علي جان يه ذره كار با اين برنامه سخته بايد باهاش ور بري
     
  19. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    من زياد باهاش ور رفتم من الان دنباله مشكلي هستم كه ببينم چي شده كه با درايور خودش نصب نميشه
     
  20. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اسم درایورش رو میشه بگی؟
     
  21. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    فريد من اينارو كپي كردم خودت ببين چي به چيه
    INSTRUCTION
    -----------------------------------------------------------------

    1.PRODUCT INTRODUCTION
    PC 25Pin Gamepad competing controller was designed to be
    extremely functional while keeping in mind comfort and
    convenience to create an exception a overall gaming
    experience.

    2.SYSTEM REQUIREMENTS
    Pentium 75MHz or higher processor
    Windows 98 / ME / 2000 / XP
    16MB RAM
    DirectX TM or newer edition
    Game port supported by DirectX 5.0
    LPT supported by DirectX 5.0

    3.NOTICE
    The driver only is use for Windows 2000 or Windows XP,and it
    is not use for other operating system.

    4.HARDWARE CONNECTION
    1) Turn off your computer and then connect the 25pin port of
    the gamepad to LPT of PC.
    2) After the connecting line is connected, you can start to
    install driver.

    5.INSTALL THE DRIVER
    1) Turn on the computer and insert INSTALLATION DISK.
    2) Open "My Computer", enter A: driver.
    3) Enter "Win2000 & XP" and run "Install.exe".
    4) Select "Multitap PlayStation en LPT1" in comba box, check
    the box and set the deathzone is 0%. Click "Acepter".
    5) Click "Start"->"Settings"->"Contorl Panel", select "Game
    Controller". if installation has succeeded, you can find
    two "25Pin Gamepad" in list box.