خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

Microsoft Virtual PC - كسي تابحال خواسته با اون لينوكس نصب كنه؟!!!

شروع موضوع توسط 3POWER ‏31 می 2007 در انجمن لینوکس و سیستم عاملهای OpenSource

  1. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,398
    تشکر شده:
    190
    سلام،

    نرم افزار Microsoft Virtual PC رو كه ميشناسيد، ايجاد سيستم عامل هايي مجازي بر روي سيستم، كسي تا بحال به اين فكر افتاده كه سيستم عامل لينوكس رو بخواد با اين نصب كنه؟!

    من يك بار لينوكس فدوراكور 5 را خواستم نصب كنم، 5 تا سي دي بود كه مراحل تخصيص حافظه و .. را به خوبي جلو رفتم و سي دي اول بدون مشكل نصب شد ولي در يه جايي از سي دي دوم ارور داد و چند بار امتحان كردم اصلآ امكانش نبود.

    البته من با Virtual PC نسخه 2004 اين كار رو كردم شايد با نسخه جديدش مشكلي نباشه، ميگند كه نسخه جديد خيلي سرعتش فرق كرده.

    اگه كسي در اين باره تجربه اي داشته خوشحال ميشوم براي تبادل نظر و تجربيات.
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,398
    تشکر شده:
    190
    ديدي چه جور تاپيكي زدم هيچ كس نتونست جواب بده [​IMG]
     
  4. vbigdeli

    vbigdeli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,899
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    *.*.*
    آخه مخت تاب داره :D

    پسر خوب vmware workstation 5.5.4 یا 6 را نصب کن خیلی بهتره.
     
  5. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    بله VMWare بشدت توصیه میشه
     
  6. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    همچنین....
     
  7. LinuxBox

    LinuxBox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    341
    تشکر شده:
    128
    به نظر من Virtual pc ارزش نصب کردن ویندوز رو هم نداره چه برسه به لینوکس.
    از vmware استفاده کن
    دانلود VMware Workstation 6.0 Build 45731

    دانلود Keygen
     
  8. خرید بیت کوین
  9. vbigdeli

    vbigdeli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,899
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    *.*.*
    بچه ها build جدیدش باگ داره! من از طریق این نسخه به *** نتونستم وصل بشم!! ولی همیشه خدا از طریق 5.5.4 به *** وصل هستم! ولی نسخه جدید خیلی سریعتر از سری 5 کار میکنه..بهتره برای استفاده از نسخه 6 عجله نکنید.
     
  10. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,398
    تشکر شده:
    190
    بي ادب! :D

    ميدونم برنامه‌هاي ديگري هم هست ولي من خواستم با Virtual PC اين كار رو بكنم.
     
  11. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,398
    تشکر شده:
    190
    مطمئني تونسته‌اي با ويرتوال پي سي كار كني؟!
    حتمآ نتونسته‌اي ازش كار بكشي
     
  12. vbigdeli

    vbigdeli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,899
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    *.*.*
    آخه کسی استفاده نمی کنه از virtual pc که!
     
  13. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,032
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    دوست عزیز ...

    من هیچوقت مشکلی با VPC نداشتم ... همیشه هم مثل بچه آدم کار می کرد ...

    حتی لینکوس هم فدورا و هم دبیان رو روش کردم .
     
  14. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,398
    تشکر شده:
    190
    به به مثل اينكه يكي پيدا شد لينوكس رو با ويرتوال پي سي نصب كرده باشه

    شما با كدوم ورژن VPC اين كار را كرده‌ايد، با ورژن جديد يا همان 2004، تو نصبش اصلآ‌ مشكلي نبود؟...
     
  15. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,398
    تشکر شده:
    190
    خسته نباشيد
     
  16. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,398
    تشکر شده:
    1,420
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب باید مشکل و اررور رو بذارین ببینیم چیه. منم روش لینوکس فدورا نصب کردم ولی بهتره بغیر از ویندوز ، OS های دیگه رو روی VMware نصب کنی.
     
  17. mahdi11

    mahdi11 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    big Khorasan(MASHHAD)
    سلام
    فقط برو سراغ VmWare حتي نسخه هاي قديمي ان مي توانند لينوكس را نصب كرده وخوب جواب دهند
    من خودم چندين سال است با اين نرم افزار كار مي كنم چه براي تحقيق وچه سر كلاس
    لينوكس ها ي زير تا حالا در vmware امتحان شده است :redhat9,mandrake,ubunta
    فقط بايد رم به اندازه ي كافي داشته باشي حداقل سيستم تو بايد 256 تا رم داشته باشد
    وبه علاوه نوع سيستم عامل وكرنل اون رو موقع كار با اين نرم افزار شبيه ساز درست انتخاب كني
    :blink::p:wacko:
     
  18. Mehdi.T

    Mehdi.T کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    In Search of Sunrise
    vmware تایید میشه
    حتی برای بعضی از نسخه هاش کتاب نیز موجوده
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش