.NET Assembly in PHP

شروع موضوع توسط Parsa_361 ‏12 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :blink: :eek: :blink: :eek: :blink: :eek:
    NET. در PHP !!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink:
    ای که الآ گفتم یعنی چه ؟ :blink:

    یه نگا به لینکای زیر بندازین !
    http://ir.php.net/dotnet_load
    http://www.devarticles.com/c/a/PHP/Using-the-.NET-Assembly-in-PHP/
    :blink:

    اینو بخونید :
    Using the power of COM interop, you can write code in VB.Net or C# and use it in PHP, VB6, or any other language that can access COM.​
    :blink: :blink: :blink:

    ای یعنی چه :
    PHP:
    int dotnet_load string assembly_name [, string datatype_name [, int codepage]] )
    :blink: :blink: :blink:
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    مثل اینکه این بیلی جون یه رابطه ای با اینا داره!
     
  3. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    خیلی عجیبه ! :blink:
    اصلاً تا دیدم شکه شدم !
    مگه میشه همچین چیزی ؟...
    حالا چیکار باید کرد تا بشه باهاش کار کرد ؟!
     
  4. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    ولی من فکر نکنم اوپن سورس ها برن دنبال بیلی جون ! :D
    ولی انگار قضیه همینه !

    خیلی حیرت آوره !
     
  5. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    توی دنیای ما اگر کامپیوتر پیتزا هم سرو کرد نباید تعجب کنی
     
  6. openeyes.ir

    openeyes.ir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    جالبه

    یه مفداری هم عجیبه:f34r:
     
  7. footbal
  8. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    مطﻤﺌﻨﻰ یه مقدار ؟؟؟ :D :D
     
  9. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    ها! اینجاست که نشون میده کدوم زبان قویترههههههههه....[​IMG]
     
  10. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    آدم عاقل، برنامه نویسیهای سمت کلاینت رو با سمت سرور مقایسه میکنن ؟؟؟؟
    این بحثو هم را نندازین که اصلاً خوشم نمیاد
    یعنی اینکه به حاشیه نرید ! :eek:

    اگه کسی فهمید چه جوری میشه از این امکان PHP استفاده کرد یه ندا بده !
    مثل اینکه Extension داره !
     
  11. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    دست شما درد نکنه. :eek:
     
  12. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    راستی
    میبینید php چقدر مرده ... حتی با اینکه دشمنشه اونو پشتیبانی میکنه که کسانی که با اون کار میکنن تو مشکل گرفتار نشن!
     
  13. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    من خیلی فقط پیش اینو دیده بودم ولی چون از ASP چیزی نمیدونم نفهمیدم !
     
  16. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    بابا من شوخی میکنم
    چرا ناراحت میشی
    چاکر شما هم هستیم ما :D
     
  17. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    من نوکرتم، نه یه مدته دندونم درد میکنه،
    اسمایلام اینجوری شده! => :eek:

    عرض کنم که اینی که شما گذاشتید من تاحالا ندیده بودم. فکر کنم یک چیزی تو مایه های استفاده از کامپوننتهای دات نت داخل پی اچ پیه. یعنی ساختن آبجکتهای دات نت و استفاده از اونها.:)
    مثلا توی ای اس پی دسترسی به دیتابیس از طریق COM هست و ساختن آبجکت کانکشنش، حالا با این کار میشه آبجکتهای توی دات نت رو هم توی پی اچ پی استفاده کرد.
     
  18. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    تعداد سی دی نصب Studio .net میدونید چند تا هست ؟
    7 تا ! :D
    من دارم ولی حال ندارم نصب کنم :wacko:
    تا صبح طول میکشه !
    قبلاً هم نصب کرده بودم ولی پاک شد :D
    آخه خودمم چیز زیادی از این زبان های مایکروسافتی نمیدونم
    اگه کسی این کارو کرد به ما بگه :D :D
     
  19. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    تازه 2005ش که یه دی وی دیه! :wacko:
    من یکمی #C و VB.NET میدونم.
     
  20. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    خوب من بالاخره موفق شدم.:D
    همون مثالی رو که ذکر شده انجام بدید نباید با مشکلات زیادی روبرو بشین. فقط یک مشکلی من داشتم و مقداری اذیتم کرد این بود که این ساپورت .Net از نسخه ۵ php هست و من روی لوکال نسخه 4 داشتم. بعد از نصب نسخه ۵ مشکلات برطرف شد.
    همون کلاسی رو که گفته بسازید و بعد خود دات نت تو Project Properties در بخش Compile گزینه‌ای به نام Register for COM Interop داره که اگر اون رو علامت بزنید خودش اون رو رجیستر میکنه. و تنها میمونه افزودن به Global Assembly Cache که دستورش رو تو مثال داده. کد php هم که چیز خاصی نداره.
    البته من با VS 2005 این کار رو کردم و ممکنه 2003 کمی تنظیماتش متفاوت باشه. اگر خواستید پروژه VB اون رو براتون ضمیمه میکنم.
    در کل خیلی جالب بود.
     
  21. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    اییییول ! :D :D :D
    خوب بگو ببینم کدی چیزی تو PHP تست کردی ؟
    جواب گرفتی ؟
    بزار اینجا ببینیم کدت رو :D

    راستی این اولین پستم با این امضا هست :D :
     
  22. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    آره دیگه، گفتم که همون مثال رو کامل تست کردم. یک کلاس دات نت داره که یک پردازش روی تاریخی که میگیره انجام میده. کد پی اچ پی هم که کلا چهار خطه. خط اول یک آبجکت از نوع همون کلاسی که تو اسمبلی هست تعریف میکنه، بعد به یکی از متغیرهاش مقدار میده، همون مقدار رو چاپ میکنه، و خط آخر هم مقدار پردازش شده توسط کلاس رو میگیره و چاپ میکنه. به همین سادگی!
    این که کد php بود:
    PHP:
    <?php
    $MyObj 
    = new COM("phpclass.HealthRecord.patient");
    $MyObj->lmp "05/08/2002";

    echo 
    "LMP : $MyObj->lmp";
    echo 
    "<BR>EDD : $MyObj->edd";
    ?> 
    برنامه وی بی دات نت رو هم ضمیمه کرد. فقط همونطور که گفتم ۲۰۰۵ هست. یک دفعه پروژه رو کامپایل کنید. بعد این دستور رو تو Command Prompt ویژوال استودیو بدین: (فقط توجه داشته باشید که آدرس فایل رو متناسب با محلی که پروژه رو ذخیره کردین تغییر بدین)
    gacutil /i C:\phpclass\phpclass\bin\Release\phpclass.dll​
     

    فایل های ضمیمه:

    • phpclass.zip
      اندازه فایل:
      40.8 KB
      نمایش ها:
      3
zarpopخرید بک لینک