آژانس هواپیمایی
pop up

NTTac Authentication in Win98

شروع موضوع توسط !!!!!!!!!!!!!!! ‏15 می 2004 در انجمن شبکه

  1. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من يه NTTac نصب كردم براي *** همه چيز رديفه فقط توي win98 يوزر ها با user و pass الكي هم ميتونند login كنند. اصلآ بدون pass هم ميتونند login كنند اما page نميتونند باز كنند ولي ping دارند كه ممكنه مشكل DNS باشه .
    پس شد 2 تا مشكل !!
    1-ديمي وصل شدن win98 كه خودم فكر ميكنم از authentication methods باشه كه PAP,CHAP گذاشتم.
    2-مشكل page باز نكردن 98 !! چون با همين setting با xp ميشه كار كرد.


    مرسي بابك :)
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    برای چک کردن Connection ها، Logging رو در NTTacPlus روی حد نهايت قرار بده و در Log File ببين موضوع از چه قراره.
    در مورد باز نکردن صفحه، همونطور که گفتی شايد مشکل DNS است که اين رو هم خودت بايد چک کنی . . .
     
  3. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    من يه تست كوچيك زدم وقتي به 98 با user و pass الكي وصل ميشه page نميتونند باز كنند ولي ping دارند !! اما وقتي با user و pass درست وصل ميشي page باز ميكنه !!
     
  4. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    مرسي از اين كه جواب داديد دوستان !! :eek:
     
  5. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    شما جواب ننوشتی که تست کردی چی شد؟! DNS مشکل داشت يا نه؟!
    صفحه باز نميشه که حرف يه شبکه کار نيست!
    قدم به قدم همه گزينه ها رو چک کن ببين مشکل از چيه . . .
     
  6. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    كورش خان اگر من شبكه كار بودم و يا ميدونستم DNS چيه!! يا اگر مثل شما با سواد بودم كه ديگه براي يه همچين مسئله پيش پاافتاده اي وقت تمام اساتيدي كه به سوال من پاسخ دادند رو نميگرفتم!!.
    البته با استفاده از راهنمايي هاي مفيد شما (قدم به قدم همه گزينه ها رو چک کن ببين مشکل از چيه . . .)
    اميد است كه به زودي مشكل حل شود.
    با تشكر
    بابك.
     
  7. boxilink
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من قصدم اصاعه (اصائه؟ اساعه؟ اسائه؟) ادب نبود.
    احساس كردم ميتونم با شما راحت صحبت كنم. من احساس رفاقت كردم و براي همين اينطور پاسخ دادم.
    از نحوه شركت شما در مباحث هم اينطور برداشت كردم كه سطح علمي تان پايين نيست.
    علي اي حال ببخشيد.

    گام اول:
    براي چك كردن DNS بايد تحت command prompt وارد كني: nslookup
    و ببيني آيا DNS Server اي رو ميبيني يا نه.
    بعد اسم يك domain رو وارد ميكني (مثلا yahoo.com) و enter ميزني تا ببيني IP Address مربوط به اون Domain رو Resolve ميكنه يا نه.

    لطفا بنويس نتيجه اين تست چي شد.
     
  9. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    اسائه :D
     
  10. MASoft

    MASoft Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    140
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Earth
    بابا این دوستمون سطحش پایین نیست ! من به شخصه کلی قبولش دارم.
    اون حرف شما که گفتید این حرف یه شبکه کار نیست ناراحتش کرد.
     
  11. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بابا من هم ميدونم که سطح معلومات !!!!!!!!!!!!! (بابک؟!) پايين نيست. برای همين بود که اونطوری گفتم.
    اينقدر هم بچه با جنبه ايه که تو Private Message نوشت که اولش دلگير شده ولی بعد يه ذره هم تو دلش نمونده :)
    باز هم معذرت ميخوام.

    آقا از اين بحث بگذريم. ببينيم چی شد که وقتی با User و Pass درست وصل ميشی کار ميکنه و در غير اين صورت کار نميکنه.
    يه بررسی درست معلوم ميکنه مشکل از چی بوده . . .
     
  12. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    مخلصيم كورش جان.
    اقا مشكل يكي دوتا نبود ولي همش حل شد اون جريان هم خود به خود حل شد چون ديگه win98 نميتونه بدون پسورد login كنه.
    سرجمع دو سه تا مشكل بود كه يكيش از firewall بود كه روي سرور نصب كه به همه request ها جواب ميداد همين كارها رو به هم پيچونده بود. بقيه مشكلات خرده ريز بود بعدآ اگه عمري باقي بود روش كامل رو براي دوستاني كه علاقه مند باشن مينويسم .

    بابك
    :)
     
  13. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    مخلص بابک عزيز هم هستيم.
    هروقت حال داشتی بنويس ديگه چه دلايلی وجود داشته . . .

    :)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right