Nusoap رو چيكارش كنم ؟

شروع موضوع توسط byvafa ‏20 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
    كسي در مورد Nusoap چيزي ميدونه ؟ اصلا به چه درد ميخوره .البته مال php
    بعد ما اين رو از روي يه جزوه اجرا كرديم پيام خطا مي ده ميگه :
    کد:
    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home2/woh06002/public_html/sb/sasa/nusoap.php(6604) : eval()'d code on line 1
    
    Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: soap_proxy_1601056536 in /home2/woh06002/public_html/sb/sasa/nusoap.php(6606) : eval()'d code on line 1
    هر كي زبونش رو مي فهمه به ماهم حالي كنه .
    جون خودم خيلي فوريه .
     
  2. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    این یک سری توابع و کلاس هاست برای فکر کنم استفاده از وب سرویس های (من که با این تیکش کار کردم شاید کارهای دیگه ای هم بکنه)
    توی اینترنت سرچ کن می تونی دانلودش کنی
     
  3. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
    براي هاست هست يا نه نميدونم من براي پرداخت الكترونيك مي خوام ازش استفاده كنم اما اصلا نمي دونم چيه !! چون مال يكي از دوستام هستش .
    مطلب ديگه اينكه من دانلودش هم كردم اما براي كار باهاش مشكل دارم . پيام خطايي رو هم كه ميده گذاشتم .
     
  4. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    چطور نمیدونی چیه ولی میخوای ازش استفاده کنی؟
     
  5. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
    اين در كل مال پرداخت الكترونيك از طريق بانك سامان هستش .
    در مورد nusoap هم در جزوه ي كه دادن گذاشتن ، اين آدرس جزوش هستش :
    http://www.kishware.com/kwmp specifications.pdf
    ما تونستيم پرداخت رو انجام بديم يعني اينكه پول رو از حساب طرف كم كنيم ولي پس از پرداخت از طرف مشتري همون طور كه در جزوه آورده شده در كمتر از دو ساعت بايستي از طرف فروشنده يه تائيديه برسه كه ما براي اين با مشكل مواجه شديم !
    اگه ميشه اين كد رو ببينيد :
    http://www.kishware.com/php/pks.zip

    فايل verify.php كه داخل فايل زيپ هست يه كد اماده اس كه از قبل توسط شركت كيش وير ساخته شده كه نمونه اي براي تائيد تراكنش هستش.
    در جزوه گفته شده براي كار با اين نمونه بايس آدرس اون فايل nusoap.php رو داد كه ما دستورات را به طور كامل وارد كرديم اما با پيام كه قبلا گفته شده مواجه شديم !

    كسي قضيه اش رو فهميد به ما بگه اشكالش كجاست ؟
     
  6. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    این فارسی کامرس رو دیدی ؟ : http://forum.persiantools.com/t41048.html
    نسخه جدیدش کار با بانک سامان رو هم داره
    می تونی کدش رو دانلود کن ببینی چی کار می کنه ;)
     
  7. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
    الان ميرم دونش ميكنم ببينم پكش چيه و آيا به درد من ميخوره يا نه .
    يه پيام درخواست كمك هم به آقاي فرهاد(zfarhad2003) اسال كردم اميدوارم ايشون اينجا سري بزنن و مشكل مارو حل كنن .
     
  8. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,152
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    برای استفاده از Nusoap شما به چندتا فایل و کلاس احتیاج دارین که اگه نسخه جدید FarsiCommerce رو دانلود کرده باشین توی این مسیر \includes\classes\lib همه اون فایلها رو می تونی پیدا کنی و حالا تنها کاری که شما باید بکنی اینه که فایل Nusoap.php رو توی صفحه ای که می خوای از این متد استفاده کنی include کنی.

    Nusoap برای کارهای تحت شبکه مورد استفاده قرار می گیره و بانک سامان هم از همین روش استفاده کرده و چندتا سرویس رو با استفاده از این قابلیت به ما می ده که می تونیم از اونا توی سایت خودمون استفاده کنیم.
     
  9. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
    فرهاد جان من با ماژول هاي شما هم همون پيغام خطا رو دريافت كردم

    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home2/woh06002/public_html/sab/nusoap.php(6983) : eval()'d code on line 1

    Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: soap_proxy_1197335003 in /home2/woh06002/public_html/sab/nusoap.php(6985) : eval()'d code on line 1
     
  10. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
    راستي اين كدي كه من امتحانش مي كنم اين اشكالي نداره ؟ :

    PHP:
    <?php
    include('/home2/woh06002/public_html/sab/nusoap.php');
    require_once(
    'nusoap.php');
    $soapclient = new soapclient('https://192.168.1.22/ref-payment/ws/ReferencePayment?WSDL','wsdl');
    #$soapclient->debug_flag=true;
    $soapProxy $soapclient->getProxy() ;
    #if( $err = $soapclient->getError() )
    #    echo $err ;
    #echo $soapclient->debug_str;
    $res=  $soapProxy->VerifyTransaction('T8qrtY6bK81mcAe2y0tH','00015001-36');#reference number and sellerid
    if( $res <= )
        echo 
    'verification failed' ;
    else
    {
        echo 
    'it verified';
        echo 
    $res ;
    }
    ?>
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    مطمئنید این nusoap که شما ازش استفاده میکنید مال php5 نیست؟
    راستی
    یه فایل nusoap اینجا هم هست: /usr/share/pear/nusoap.php
    با یه همچین کدی میشه باهاش کار کرد:
    PHP:
    <?php
    include('/usr/share/pear/nusoap.php');

    $soapclient = new soapclient('http://Acquirer.sb24.com/ref-payment/ws/ReferencePayment?WSDL','wsdl');
    $soapProxy $soapclient->getProxy() ;
    $res=  $soapProxy->ReverseTransaction("Refrence Number","MTID","Password","Reverse Number");#reference number,sellerid,password,reverse amount
    if( $res == )
        echo 
    'reversed successfully' ;
    else
        echo 
    'reversed failed' ;
    ?>
     
  12. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    این آدرسی که دادی که توی شبکه داخلیه : https://192.168.1.22/ref-payment/ws/ReferencePayment?WSDL !!؟ یا تستی واردش کردی ؟
    NuSOAP هم اینه :
    http://sourceforge.net/projects/nusoap

    NuSOAP is a rewrite of SOAPx4, provided by NuSphere and Dietrich Ayala. It is a set of PHP classes - no PHP extensions required - that allow developers to create and consume web services based on SOAP 1.1, WSDL 1.1 and HTTP 1.0/1.1.

    البته من خودم هر وقت خواستم از وب سرویس استفاده کنم از http://pear.php.net/package/SOAP/redirected یا از طریق php5 استفاده کردم
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
    نميدونم. ولي فكر نكنم كه مخصوص php5 باشه چون اگه بود تو قسمت نصب برنامه فارسي آقاي فرهاد نمي نوشت كه بدون هيچ اشكالي بر روي php3 و 4 كار ميكنه .

    از كدي هم دادين ممنونم ولي اين مال برگشت زدن پول هستش و بد تر از اون من نتونستم باهاش كار كنم !

    آقاي فرهاد شما ميشه اين كد فايل \includes\classes\sb+.php رو يه كم براي ما توضيح بدين تا ما بتونيم اين سيستم رو را بيندازيم چون نگاش كردم خيلي كامل تر از اين كد ما بود قابليت برگشت و ... ولي از ما فقط تائيد داره كه اونم ...

    اگه اونم توضيح نمي دين؛ شرمنده فقط همين رو يه طوري راه بينازين
     
  15. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
    نه مشكل ما اين نيست چون عوضش هم كردم .
    اين همونيه كه آقا فرهاد استفاده ميكنه . نه ؟
    جون خودم اين يكي ديگه خيلي سيستماتيكه !
    9.2 ش رو دون كردم سردر نياوردم !

    آقا ميلاد از توجه شما ممنونم ولي شايد اين مشكل از منه كه اين درست نميشه!
    شما چي فكر ميكني ؟​
     
  16. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
  17. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    من اون کد رو برای تست دادم! verify ش رو هم دارم
     
  18. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,152
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    اون کلاسی که نشونش دادی یعنی sb+.php چیزی حدود 800 سطر کده که من برای این بانک سامان نوشتم و کل همه کارها رو آسون می کنه. ولی من نمی تونم اون 800 کد رو همینجا واست توضیح بدم ولی اگه یکم باهاش وربری می بینی که کلاس رو خیلی کامل نوشتم و خیلی هم راحت می شه باهاش کار کرد.

    راستی کد خودت رو اینجوری تست کن ببین جواب می گیری:

    PHP:
    $soapclient = new soapclient('https://acquirer.sb24.com/ref-payment/ws/ReferencePayment?WSDL','wsdl');
            
    $soapProxy $soapclient->getProxy() 

    $verifyresult =  $soapProxy->VerifyTransaction('reference','Merchant id');
     
  19. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,152
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    ببخشید دوبار ارسال شد. دومشو پاک کردم.
     
  20. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آره به جای اون آی پی آدرس اسمی رو بذار
     
  21. byvafa

    byvafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آپریل 2005
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    0
    آره واقعا توضيح دادن 800 سطر دور از ذهنه:( يه كمي روش كار كردم. راستي من فقط همون اولش مقادير مرچانت و پسورد و ... غيره رو داخلش ذخيره كنم حله نيست ؟
    ولي خدايي هر چي از كامليش بگيم كم گفتيم

    رهاد جان من شرمندم ولي خدايي نميشه! البته اين دفعه پيام خطاش تغيير كرد و من فكر مي كنم كمي نزديك تر شدم .:)
    کد:
    Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home2/woh06002/public_html/sab/verify.php on line 7
    ولي خدايي اين همه دنگ و فنگ داره يا ما بلد نيستيم ؟ (مطمئنن دوميش)

    سالار جان از اينكه همراهي مي كني و كمك خيلي ممنونم
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal