آژانس هواپیماییexchanging

PHP-GTK

شروع موضوع توسط Parsa_361 ‏31 آگوست 2005 در انجمن PHP

  1. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    می خواستم ببینم کسی اینجا PHP-GTK بلد نیست ؟
    اگر کسی بلده بگه که ازش کمک می خوام و یه کارایی باهاش دارم.

    با PHP-GTK می توان برنامه های تحت windows یا تحت linux درست کرد. درست مثل برنامه های EXE
     
  2. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    من در سطح خیلی کمی باش آشنا هستم
    می خواهی چی کار کنی ؟
     
  3. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    من می خوام یه عکس رو وسط صفحه چاپ کنم
    همین.
    بلدی ؟
    چه جوری ؟
     
  4. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    یادمه می شد
    باید یکم دنبالش بگردم خبرت می کنم
    آخه کل هاردم پریده باید توی اینترنت بگردم !
     
  5. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
  6. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    مملی از لینکت ممنون ولی این لینکی که دادی مال +GTK است و با PHP-GTK فرق داره.
    کاملترین منوال اینه :
    http://gtk.php.net/manual/en/index.php

    در مورد عکس هم یه چیزایی پیدا کردم :
    http://gtk.php.net/manual/en/gtk.gtkpixmap.php

    ولی چیزی نتونستم از توش در بیارم. آخه مثال نداره.
    شما ها برید اگه چیزی دستگیرتون شد به من هم بگید.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ببین اگه میتونی کلاسش (Class) منظورم کلاس درس نیست ها!!!! کلاس بابا object! خیلی خوب میشه ! چون بدون اون کاری راه نمیافته منم حوصله ندارم همه شو اینجا تایپ کنم!
     
  9. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    ..................................................
    خوب مشکل من اینجاست که اسم این کلاس کوفتی رو برای عکس نمی دونم ! :mad: :weird:
    وگرنه که خودم اونو یه serch می کردم دستورالعملشم پیدا می کردم







    .​
     
  10. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :D این تابع کلیشه :blink:


    PHP:


    <?
    (strtoupper(substr(PHP_OS03)) =='WIN')?dl('php_gtk.dll'):dl('php_gtk.so');

    $win = &new GtkWindow();
    $win->connect('delete_event'create_function('''Gtk::main_quit();'));
    $win->realize();

    /*load pixmap*/

    list($pixmap$mask) =
    Gdk::pixmap_create_from_xpm($win->window,null,'/path/to/your/image.xpm');
    $image = &new GtkPixmap($pixmap$mask);

    /*container to stick the image in*/
    $box = &new GtkVbox();

    /*add the image to the box*/
    $box->add($image);

    /*etc*/
    $win->add($box);
    $win->show_all();

    Gtk::main();


    ?>

     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    شیک و پیک میبینیم که خیلی به GTK علاقه داری
     
  12. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :blink: :blink: :blink: چطور ؟ :blink: :blink: :blink:


    :D :D اگه یه خورده باهاش کار کنی تو هم علاقه مند میشی :D :D
     
  13. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    بابا ایول
    دست درد نکنه :D
    الآن میرم تستش کنم ! :D
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    کتاب php4 مرجع انتشارات ساحر خیلی برای این برنامه نویسی php غیر وب خیلی توپه
     
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    البته در مورد کتاب :: این ساحر یکی دو جاش خوبی ولی خیلی آدمو میپیچونه!
     
  17. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    حالا این برنامه ای که با GTK نوشته میشه به صورت EXE در میاد دیگه آره ؟! یا حتما باید PHP شم کنارش باشه ؟
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    راستی!! hba جان من 350 تا از اینا دارم
    میخوای ؟
    (user sig)
     
  19. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    فکر نمی‌کنم بشه به exe تبدیل کرد چون اینجوری اجرا می‌شه:
    C:\PHP\extensions\php_win.exe H:\Inetpub\wwwroot\xampp\htdocs\gtk\test.php