آژانس هواپیماییipop

PHP-GTK

شروع موضوع توسط Parsa_361 ‏31 آگوست 2005 در انجمن PHP

  1. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    می خواستم ببینم کسی اینجا PHP-GTK بلد نیست ؟
    اگر کسی بلده بگه که ازش کمک می خوام و یه کارایی باهاش دارم.

    با PHP-GTK می توان برنامه های تحت windows یا تحت linux درست کرد. درست مثل برنامه های EXE
     
  2. barchasbsazآموزش لینک سازی 2018
  3. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    من در سطح خیلی کمی باش آشنا هستم
    می خواهی چی کار کنی ؟
     
  4. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    من می خوام یه عکس رو وسط صفحه چاپ کنم
    همین.
    بلدی ؟
    چه جوری ؟
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    یادمه می شد
    باید یکم دنبالش بگردم خبرت می کنم
    آخه کل هاردم پریده باید توی اینترنت بگردم !
     
  6. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
  7. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    مملی از لینکت ممنون ولی این لینکی که دادی مال +GTK است و با PHP-GTK فرق داره.
    کاملترین منوال اینه :
    http://gtk.php.net/manual/en/index.php

    در مورد عکس هم یه چیزایی پیدا کردم :
    http://gtk.php.net/manual/en/gtk.gtkpixmap.php

    ولی چیزی نتونستم از توش در بیارم. آخه مثال نداره.
    شما ها برید اگه چیزی دستگیرتون شد به من هم بگید.
     
  8. خرید بیت کوین
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ببین اگه میتونی کلاسش (Class) منظورم کلاس درس نیست ها!!!! کلاس بابا object! خیلی خوب میشه ! چون بدون اون کاری راه نمیافته منم حوصله ندارم همه شو اینجا تایپ کنم!
     
  10. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    ..................................................
    خوب مشکل من اینجاست که اسم این کلاس کوفتی رو برای عکس نمی دونم ! :mad: :weird:
    وگرنه که خودم اونو یه serch می کردم دستورالعملشم پیدا می کردم







    .​
     
  11. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :D این تابع کلیشه :blink:


    PHP:


    <?
    (strtoupper(substr(PHP_OS03)) =='WIN')?dl('php_gtk.dll'):dl('php_gtk.so');

    $win = &new GtkWindow();
    $win->connect('delete_event'create_function('''Gtk::main_quit();'));
    $win->realize();

    /*load pixmap*/

    list($pixmap$mask) =
    Gdk::pixmap_create_from_xpm($win->window,null,'/path/to/your/image.xpm');
    $image = &new GtkPixmap($pixmap$mask);

    /*container to stick the image in*/
    $box = &new GtkVbox();

    /*add the image to the box*/
    $box->add($image);

    /*etc*/
    $win->add($box);
    $win->show_all();

    Gtk::main();


    ?>

     
  12. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    شیک و پیک میبینیم که خیلی به GTK علاقه داری
     
  13. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :blink: :blink: :blink: چطور ؟ :blink: :blink: :blink:


    :D :D اگه یه خورده باهاش کار کنی تو هم علاقه مند میشی :D :D
     
  14. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    بابا ایول
    دست درد نکنه :D
    الآن میرم تستش کنم ! :D
     
  15. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    کتاب php4 مرجع انتشارات ساحر خیلی برای این برنامه نویسی php غیر وب خیلی توپه
     
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    البته در مورد کتاب :: این ساحر یکی دو جاش خوبی ولی خیلی آدمو میپیچونه!
     
  17. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    حالا این برنامه ای که با GTK نوشته میشه به صورت EXE در میاد دیگه آره ؟! یا حتما باید PHP شم کنارش باشه ؟
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    راستی!! hba جان من 350 تا از اینا دارم
    میخوای ؟
    (user sig)
     
  19. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    فکر نمی‌کنم بشه به exe تبدیل کرد چون اینجوری اجرا می‌شه:
    C:\PHP\extensions\php_win.exe H:\Inetpub\wwwroot\xampp\htdocs\gtk\test.php
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak تبلیغات در گوگل