آژانس هواپیمایی
pop up

Play كردن يه آهنگ هنگام MouseOver ؟ جونه مادرتون كمك كنيد

شروع موضوع توسط thomson762 ‏6 ژانویه 2004 در انجمن HTML

  1. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    چه جوري ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Play كردن يه آهنگ هنگام MouseOver ؟ جونه مادرتون كمك كنيد
    سريع به كمك نياز دارم
     
  2. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    يه object windows media player درست كن تو صفحت . بعد تو تگش بنويس
    style="display: none" ​
    اي ديشم بزار Mp1 ( مثلا)
    تو قسمت فايل نيم هم مسير فايل رو بزار
    autostart رو برار 0 كن
    حالا تو تابع كه توسط mouse over صدا زده ميشه بنويس
    document.all.["Mp1"].play​
    براي stop هم بنويس
    document.all.["Mp1"].stop​
     
  3. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    من كه نفهميدم ;)
    ولي

    <script language="JavaScript">
    <!--

    function play(nOption) {
    if (nOption == 1)
    document.all.sound.src="SOUND1.wav";
    else if (nOption == 2)
    document.all.sound.src="SOUND2.mp3";
    else if (nOption == 3)
    document.all.sound.src="SOUND3.wav";
    else if (nOption == 4)
    document.all.sound.src="SOUND4.mp3";
    else if (nOption == 5)
    document.all.sound.src="SOUND5.wav";
    else if (nOption == 6)
    document.all.sound.src="SOUND6.mp3";

    }
    //-->
    </script>
    (WAV EN MP3 WERKT BEIDE)

    ----
    Plaats dit in de <body>:

    <bgsound id="sound" src="">
    <a href='javascript:void(0)' onMouseOver=play(1)> SOUND 1 </a>
    <a href='javascript:void(0)' onMouseOver=play(1)> SOUND 2 </a>
    <a href='javascript:void(0)' onMouseOver=play(1)> SOUND 3 </a>
    <a href='javascript:void(0)' onMouseOver=play(1)> SOUND 4 </a>
    <a href='javascript:void(0)' onMouseOver=play(1)> SOUND 5 </a>
    <a href='javascript:void(0)' onMouseOver=play(1)> SOUND 6 </a>

    ---------

    هالشو ببرين Mp3 Support مي كنه
     
  4. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    با سلام آقا اين هم كدش . شرمنده من هميشه سعي مكنم خلاصه بگم. وقتي دوباره خوندمش ديدم خودم به سختي مي فهم چي گفتم . لذا نشستم كدش نوشتم فكر كنم احتياجي به توضسح نداشته باشه
    موفق باشيد
    <html>

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    <title>Play sound Custom</title>
    </head>
    <script language="vbscript">
    dim Bool
    Bool=true
    function play()
    if bool then
    document.all.Mp1.play
    document.all.playstop.innerHTML="Stop"
    Bool=false
    else
    document.all.Mp1.stop
    document.all.playstop.innerHTML="Play"
    Bool=true
    end if
    end function

    function vlU()
    if document.all.Mp1.Volume+100<0 then
    if document.all.Mp1.Volume+100>-600 then
    document.all.Mp1.Volume=document.all.Mp1.Volume+50
    else
    document.all.Mp1.Volume=document.all.Mp1.Volume+400
    end if
    else
    document.all.Mp1.Volume=0
    end if
    document.all.Mp1.play
    end function

    function vlD()
    if document.all.Mp1.Volume+100>-4000 then
    if document.all.Mp1.Volume+100>-600 then
    document.all.Mp1.Volume=document.all.Mp1.Volume-100
    else
    document.all.Mp1.Volume=document.all.Mp1.Volume-400
    end if
    else
    document.all.Mp1.Volume=-4000
    end if
    document.all.Mp1.play
    end function

    </script>
    <body>

    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100" id="AutoNumber1">
    <tr>
    <td width="212">
    <a href="vbscript:vld">down</a>
    <object classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" id="MP1" style="Mp1" width="1" height="1" style="display:none">
    <param name="AudioStream" value="-1">
    <param name="AutoSize" value="-1">
    <param name="AutoStart" value="0">
    <param name="Enabled" value="-1">
    <param name="Filename" valuetype="ref" value="2004.mp3" >
    اسم فايل مورد نظر
    <param name="TransparentAtStart" value="-1">
    <param name="Volume" value="-300">
    <param name="WindowlessVideo" value="0">
    </object>
    </td>
    <td width="306">

    <p><a href="vbscript:vlu">up</a></p>
    </td>
    <td width="290">
    <a href="vbscript: play" id="playstop">Play</a></td>
    </tr>
    </table>
    </body>

    </html>​
     
  5. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    دوباره سلامو اليكم

    خيلي ممنون :blush:

    ولي خيلي خيلي Scriptesh دراز :blink:
    نهههههههههههههههه :wacko:

    بازم ميگم ممنون
    يا حق