آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

REMOTE بین دو سیستم بدون IP ثابت

شروع موضوع توسط saeed_violinist ‏2 ژانویه 2008 در انجمن شبکه

  1. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    دوستان سلام.

    آیا راه/برنامه ای برای ایجاد remote desktop بین دو سیستم بدون static IP هست؟

    شرح :

    دفتر کار ما در پارک علم و فناوری یک سرور داره که اینترنت 1 مگ رو بین شرکت های مستقر در اونجا پخش میکنه. طبعا ما هم در دفترمون یک سیستم داریم که با IP شبیه 192.168.0.7 به اون سرور وصل هست.

    آیا میشه از منزل نظارتی به اون سیستم داشت مثلا شبا بهش بگی چه فایلی رو دانلود کنه یا آپلود کنه :D

    ممنون!
     
  2. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    دوست عزیز این نوع ای پی را با نام Private یا Invalid میشناسند . ( IP Static آدرس ثابت از هر مدلی است ) . که در این صورت شما امکان برقرار ارتباط با آن از طریق اینترنت را ندارید .

    به دلیل اینکه IP های Private جایی در اینترنت ندارند .
     
  3. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    ممنون از پاسخ شما.

    یعنی هیچ برنامه یا میان افزاری برای حل این مشکل نیست؟ مثلا برنامه ای که روی یک سرور نصب بشه و واسط این دو سیستم بشه؟
     
  4. mhsnrah

    mhsnrah Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2007
    نوشته ها:
    338
    تشکر شده:
    41
    محل سکونت:
    تهران
    سلام

    CrossLoop همین کار را انجام می دهد.
    http://w14.easy-share.com/13828711.html
     
  5. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    راه ساده ترش اینه که یه برنامه download manager نصب کنی و براش schedule بزاری !:lol:
    راتی این برنامه cross loop اجازه میده بدون اینکه به سرور اصلی وصل بشی ، بتونی به یه کلاینت متصل شی ؟
    *** یا چیزی دیگه ای نمی خواد ؟!
     
  6. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    خوب اگر یک سمت ای پی ولید داشته باشند کافیه از یک سمت *** زده بشه بعد حله
     
  7. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    البته باید *** هم ip ولیدداشته باشه !!
     
  8. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    نه دیگه :D
    اگه رو سرور IP valid باشه
    شما از هر جایی می تونی بهش *** وصل شی
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اصلا خوندی من چی گفتم؟؟
     
  10. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    ببخشید به نظرم رسید که منظورت اینه که تو *** دو طرف باید ip valid داشته باشند
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره دیگه ! همون جایی که قراره بهش وصل شیم ip valid باشه کفایت میکنه !!
     
  12. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    کاملا درسته ...
     
  13. msnasiri

    msnasiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    بحث *** که مشخص شد
    اگه ممکنه در مورد CrossLoop هم بیشتر توضیح بدید
     
  14. mhsnrah

    mhsnrah Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2007
    نوشته ها:
    338
    تشکر شده:
    41
    محل سکونت:
    تهران
    خدمت دوستان عرض کنم که روشهای مختلفی برای این کار وجود دارد که به چند نمونه (به طور خلاصه) اشاره میکنم:

    1. استفاده از Remote Assistance
    در این روش شما توسط MSN Messenger به یک ID وصل میشوید و Desktop خود را برای فرد موردنظر Share می کنید.

    2. استفاده از یک *** Server در اینترنت
    دراین روش هردو سیستم به سرور *** متصل می شوند و IP ای در یک رنج می گیرند.
    البته سرور *** باید اجازه برقراری ارتباط میان کلاینتها را بدهد(مثل دایال آپ Point to Point ) نباشد.

    اگر خودتان سرور داشته باشید که به راحتی و بدون هزینه ای می توانید *** راه اندازی کنید، درغیر اینصورت می توانید از سرویسهای رایگانی چون CrossLoop ویا Hamachi (که توسط LogMeIN خریداری شده استفاده کنید)

    3. استفاده از Plugin های برنامه FlashGet که می توانید از http://w13.easy-share.com/14075281.html دریافت کنید.

    توسط یکی از این پلاگینها می توان آدرس URL فایلهای مورد نظر برای دانلود را به یک POP3 Mail Server (که از قبل یوزر و پس آن به پلاگین داده شده) داد و پلاگین به صورت اتوماتیک Inbox را چک میکند و فایلها را دانلود می کند.
    به لطف گوگل هم می توانید از POP3 رایگان آن استفاده کنید.
    پلاگین دیگر به صورت Client/Server و البته مانند موارد 1 و 2 عمل می کند.

    4. برنامه GetByMail هم توسط POP3 عمل میکند، تصاویر دسکتاپ کامپیوتر مقصد را به یک سرور POP3 می فرستد و توسط برنامه کلاینت دریافت میکند. با Gmail هم سازگاراست.
    این برنامه را میتونید از http://w13.easy-share.com/14169191.html دانلود کنید.
     
  15. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
  16. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    سلام ممنون از توضيحات خيلي خوب و كامل شما
    سوالي داشتم در مورد ام اس ان كه گفتين ميتونيم شير باشيم
    شير بودن دسكتاپ فقط فايل ها هستن كه شير ميشن يا خود صفحه دسكتاپ به صورت رموت براي ما ظاهر ميشه ؟؟
     
  17. mhsnrah

    mhsnrah Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2007
    نوشته ها:
    338
    تشکر شده:
    41
    محل سکونت:
    تهران
    سلام

    خود صفحه دسكتاپ به صورت ریموت ظاهر ميشه
     
  18. Neoonline

    Neoonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    501
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran
  19. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    خيلي جالبه
    نحوه كار كردن باهاش چطوري هست ؟؟؟
    يه آموزش بدين ممنون ميشم ...
     
  20. mhsnrah

    mhsnrah Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2007
    نوشته ها:
    338
    تشکر شده:
    41
    محل سکونت:
    تهران
    نحوه کارش اینطوریه که یکی Remote Assistance رو تو کامپیوترش فعال میکنه(تب Remote توی System Properties ، همونجا از بخش Advanced میتونه Allow this computer to be controlled remotely. رو تیک بزنه و فعال کنه)
    بعدش از یکی دیگه تو msn می خواد که بهش وص شه:
    اگه تو همون قسمت Learn more about Remote Assistance دیده باشید اینارو نوشته: