آژانس هواپیماییexchanging

SATAهارد دیسک 160 مدل 

شروع موضوع توسط mo|-|sen ‏17 نوامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. mo|-|sen

    mo|-|sen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,311
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    KASHAN
    سلام دوستان

    نیاز به کمکتون دارم شدیدا

    من یه هارددیسک 160GB مدل SATA خریدم اما وقتی با برنامه Norton partition magic پارتیشن بندی میکنم اول اینکه حجم کل هاردمو 156GB میزنه:(

    بعد هم وقتی پارتیشن بندی میکنم مثلا درایو C ==> 10GB بهش اختصاص دادم و درایوهای D,E,F,G به ترتیب 37و37و37و35 اما بعد اینکه برنامه رو بستم و Reset کردم اینجوری شده درایوها:

    C ==> 9.75GB
    D ==> 36.00GB
    E ==> 36.00GB
    F ==> 36.00GB
    F ==> 35.40GB

    یعنی کلا 8GB از فضای کل هاردم نیست

    در صورتی که دوستم هارد 120GB خریده 122GB پارتیشن بندی کرده علاوه بر اینکه چیزی از دست نداده تازه 2GBمجانی گیرش اومده:D

    من با یه هارد قبلی با ویندوز اومدم بالا و بعد با برنامه Norton partition magic پارتیشن بندی کردم
     
  2. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    نه اینطوری نیست دوست عزیز همه هاردا همین طورین هارد دقیق 160 گیگ وجود نداره هر هاردی با هر ظرفیتی که میگن معمولا یه مقدار کمتره از اون حجمه ولی هر پارتیشن هم یه فضایی از هاردو میگیره البته نه زیاد برای همین هر چه تعداد پارتیشنها بیشتر باشه فضای هاردت کمتر میشه مثلا این هارد 60 منه که یه درایو هم بیشتر نیست ولی میبنی که 55.8 نمایش داده میشه .


    [​IMG]
     
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    5 گيگ واسه يه هارد 60 خيلي ستمه !
    موقع پارتيشن بندي هم يه فضايي ميمونه که عملا غير قابل استفادس !
    مثلا هارد 80 من 4 گيگ از اينا داره !
    تو پارتيشن مجيکم سياه نشونشون ميده ! :(
     
  4. mo|-|sen

    mo|-|sen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,311
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    KASHAN
    البته اینو که گفتم دوستم هارد 120 گرفته 122 گیگابایت ازش استفاده کرده

    من فکر میکنم دفعه اول هارد باید با Fdisk داس پارتیشن بندی کرد.

    خوب اگه یه هارد دیسک 160 قراره 8 گیگابایتش بپره پس چرا میگن 160 بگن 152 ؟

    :cool:
     
  5. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    حرف دوستون خیلی عجیبه . شما مطمئنی ؟
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    fdisk که هارد 160 رو عمرا نميشناسه که !
    به عنوان 20 پارتيشن بندي ميکنه مثکه !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    هارد 160 را كه نمي شود با داس پارتيشن بندي كرد . در ضمن حرف اين دوستمون به اين شبيه كه چرا حجم موتور پژو كه 1736 است به آن مي گويند 1800 .

    دوست عزيز اين حجم تعريفي و اسمي است كه مثلا مي گويند 160 گيگا بايت . و از سوي ديگر شما وقتي يك زمين داريد به مساحت 200 متر مربع آيا وقتي در اين زمين خانه مي سازيد باز هم بناي قابل استفاده شما 200 متر مربع است ؟؟؟ صد در صد نه
    چوم كمي از مساحت زمين شما به ديوارها و ستون ها اختصاص يافته است . همين اتفاق در مورد مرز بندي در هارد اتفاق مي افتد .
     
  9. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    ببینید این موضوع کم بودن ظرفیت هارد بر میگرده به اختلاف بین سیستم تجاری و علمی
    از لحاظ تجاری سازنده ها هر 1000 مگ رو گیگ میشناسن
    در صورتی که از لحاظ علمی هر 1024 مگ یک گیگ محسوب میشه
    مقداریش هم که صرف خود پارتیشن ها میشه
     
  10. mo|-|sen

    mo|-|sen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,311
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    KASHAN
    ممنون از همتون به خاطر راهنمایی مفیدتون
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تائيد ميشه !
     
  12. mo|-|sen

    mo|-|sen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,311
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    KASHAN
    بچه ها تورو خدا کمکم کنید تمام اطلاعات هاردم پریده یعنی 98% اطلاعات پریده.

    وقتی روی درایو M کلیک میکنم پیغام میده

    [​IMG]


    روی درایو L,J,I هم که وارد میشم بیشتر اطلاعاتش پریده یعنی اسم فولدر ها هست ولی اطلاعاتش وارد نمیشه و پیغام زیرو میده

    [​IMG]
     
  13. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hamidrele2005

    hamidrele2005 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    من یه سوال در رابطه با همین هاردهای با ظرفیت بالا دارم؟
    هارد های 137 به بالاتر را که توسط داس نمیشه پارتیشن بست(تا اینجا درست)
    اما وقتی که من با برنامه مکستور(max blust) پارتیشن بندی می کنم (تا اینجا هم درست) باید حتما ddo لود شود(همان آرم آبی رنگ) و وقتس که بخواهی هارد را به عنوان slove در یک دستگاه دیگه اجرا کنی ویندوز هارد اول فقط یه درایو 35 گیگ نشون میده؟
     
  16. hamidrele2005

    hamidrele2005 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    حالا می خواستم ببینم با اون برنامه norton partiton magic که دوستمون گفتند بازم این مشکل بر قرار است؟؟
     
  17. hamidrele2005

    hamidrele2005 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    البته یه قسمت در همون برنامه مکس بلاست است که ddo را روی یک فلاپی کپی می کند و می توان آن را در دستگاه های دیگر نیز لود کرد. اما من می خواستم ببینم بهترین برنامه یا بهترین راه برای پارتیشن هارد های ظرفیت بالا چیست؟؟؟!!!:D
     
  18. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    شماها چرا خودتونو خسته ميکنين؟
    دارين ويندوز ميريزين قبلش با خود سيدي xp پارتيشن بنديش کنين خو !
     
  19. mo|-|sen

    mo|-|sen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,311
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    KASHAN
    دوست عزیز شما اگه قصد انجام پارتیشن بندی برای سیستمتو داری میتونی از نرم افزار Partition magic استفاده کنی بهترین هست در نوع خودش

    نرم افزار Partition magic تحت داس هم هست کافی کمکی جستجو کنی:cool: