آژانس هواپیماییexchanging

unable to connect to any game server!

شروع موضوع توسط sinasantana ‏31 جولای 2010 در انجمن شبکه

  1. sinasantana

    sinasantana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2008
    نوشته ها:
    254
    تشکر شده:
    25
    سلام بچه ها

    من یه مشکل پیدا کردم که دقیقا نمیدونم باید توی کدوم بخش از پرشین تولز عنوانش کنم. اگه جاش اینجا نیست ببخشید دیگه.

    حدود 2 ماه پیش adsl گرفتم با سرعت 2mbit/s که بیشتر استفاده ی من واسه بازی های آنلاین مخصوصا world of warcraft بودش.
    در طول 40 روز اول هیچ مشکل خواصی نداشتم. همه ی بازی های آنلاین رو از جمله world of warcraft به راحتی و بدون قطع شدن
    یا داشتن لگ ( lag ) بازی میکردم. مثلا 6-7 ساعت در روز بازی میکردم.

    اما الان حدود 20 روزه که نمیتونم به هیچ کدوم از سرور های بازیها متصل بشم. سرعت اینترنتم هیچ مشکلی نداره
    و به راحتی میتونم دانلود کنم و یا وب گردی کنم. فقط هر دفعه که میخوام بازی کنم و هر کدوم از بازی ها رو که انتخاب
    میکنم لحظه ای که باید به سرور اون بازی متصل بشم ، اتفاقی نمی افته و صفحه همینطور در حالت connecting to game server میمونه.
    در بعضی مواقع هم این پیغام میاد بالا : unable to connect to game server

    در طول 20 روز گزشته در 80% مواقع این مشکل بوجود میاد و تنها 20% احتمالش هست که بتونم به سرور متصل شم.
    مثلا امروز تونستم بعد از 2 روز به سرور یکی از بازی ها کانکت بشم. همون موقع از بازی خارج شدم و 8 بازی دیگه رو امتحان کردم
    که به راحتی به سرورهاشون متصل شدم. اما بعد از 40 دقیقه که world of warcraft بازی کردم یدفعه از بازی خارج شدم
    و پیغام disconnected from server روی صفحه ظاهر شد که بعد از اون بازم واسه هر بازی که امتحان کردم نتونستم کانکت شم.

    حتی چندین پست هم توی فروم شرکت ( blizzard ( world of warcraft در مورد مشکلم گذاشتم که هنوز کسی بم جوابی نداده. لطفا اینجا کلیک کنید.

    حالا بنظرتون راه حل چیه. میخوام بدونم که حتی اگه لازم باشه با ISP تماس بگیرم باید چی ازشون بخوام. هرچی به ذهنتون میرسه بگید شاید بم کمک کنه.
    حتی از یه سیستم دیگه هم امتحان کردم که فایده نداشت.
     
  2. sinasantana

    sinasantana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2008
    نوشته ها:
    254
    تشکر شده:
    25
    کسی هیچ نظری نداره؟
     
  3. roca

    roca Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    12
    پینگت رو چک کن ببین احیانا بالا نیست چون بازی MW2 هم یه مدت که پینگ های من بالا بود همین مشکل رو داشتم بعد اگر نشد NATرو از تو مودم چک کن ببین بازه یا نه
     
  4. Synix.Shayan

    Synix.Shayan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    475
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    دقیقا مشکل من در WoW گیر کردن تو loading screen هست! تقریبا 1 ماه دارم روش کار میکنم تا ببینم چطور میشه حلش کرد! تو فروم هم تاپیک به 2 صفحه کشید ولی به نتیجه نرسید. الان webform فرستادم و منتظرم جواب بدن. یکی این لینک رو چک کنید و یکی هم بخش 2 این لینک و راهکارها شون رو حتما اعمال کنید. اگه به جواب رسیدین که همین جا بگین! فقط اگه میشه ISP, Windows و Modem رو هم بگین. فعلا من نوع connection رو در مودم Bridged Mode Only کردم (مودم WAG120N) و یه broadband connection توی خود ویندوز ساختم. هر موقع که توی loading screen گیر میکنه انقدر connection رو قطع و وصل میکنم تا درست شه! تقریبا مشکلم 90% اینطوری حل شده، فقط بعضی مواقع تعداد دفعات تکرار این کار زیاد میشه... وگرنه با یکی دو بار حله!
    اینم لینک webform . فقط تا می تونید اطلاعات بهشون بدین که بعد 3 روز تازه مدل مودم رو از شما نخوان!
     
  5. sinasantana

    sinasantana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2008
    نوشته ها:
    254
    تشکر شده:
    25
    ممنون که راهنمایی کردید ، بازم از این کارا بکن ثواب داره:D


    راستش من خیلی از شبکه حالیم نیست. پینگم خوبه و حدود 200 هستش و
    NAT هم فکر کنم مشکلی نداشته باشه ولی بلد نیستم که برم ببینم بازه یا نه. میشه راهنمایی کنید؟
     
    Last edited: ‏2 آگوست 2010
  6. sinasantana

    sinasantana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2008
    نوشته ها:
    254
    تشکر شده:
    25

    سلام

    آقا منم دقیقا همین مشکل رو دارم. Loading screen freezes at 100%

    2 ماهه که اینترنت گرفتم از شرکت پارسا رسانه با پهنای باند 2mb/s که البته محدودیت دانلود دارم. ولی سرعتش
    عالیه و واسه gaming که حرف نداره. من توی تهران نیستم و نمیدونم که این شرکت کجاها بجز اینجا سرویس میده
    ولی توی شهر ما که کارش خوبه و خیلیم معروفه. :)

    5-6 هفته ی اول هیچ مشکلی نبود، خیلی راحت توی سرور blizzard بازی میکردم. اما بعد از گذشته 45-50 روز
    بعضی موقع ها توی صفحه ی لودینگ بازی wow گیر میکردم. اون بار پایین صفحه پر میشه و 100 میشه اما وارد
    بازی نمیشه. که مجبورم کلید ALT+F4 رو بزنم و پنجره رو ببندم. اولش خیلی کم پیس میومد که این اتفاق بیفته.
    مثلا دو روزی یه بار ولی یواش یواش بدتر شد و الان که دیگه اصلا نمیتونم بازی کنم. بعض موقه ها خیلی شانسی
    وارده بازی میشم. حقیقتش اول فکر میکردم مشکل خود شرکت Blizzard هستش. چند تا پست توی فروم wow
    گذاشتم که به نتیجه ای نرسیدم. خلاصه تمام کارایی رو که بلد بودم انجام دادم. شبکه هم که خیلی سخته.


    تا اینکه دیگه از بازی کردن wow نا امید شدم . بدش حدود 6-7 تا بازی آنلاین دیگه رو که قبلا به راحتی بازی میکردم،
    امتحان کردم و تازه متوجه شدم که مشکل بدتر از ایناست چون دیگه هیچ کدومشون کانکت نمیشد! همشون لحظه ای
    که میخوان به سرور خودشون متصل بشن، نمیتونن. :(


    اسم مودمم broadkam هستش که هم wireless داره و هم میشه با کابل بش وصل شد. که من هر دوتا رو تست
    کردم و مشکلم حل نشده. اینم مشخصات لپ تاپم:


    CPU : INTEL DUAL CORE 2.53 GHZ
    RAM : 4GB DDR 2
    VGA : ATI 4650 1GB RAM
    OS : WINDOWS 7 64bit

    Synix.Shayan ، اون راهکارهای شرکت blizzard رو که لینکاشو دادی همه رو حفظم! 100 بار انجام دادم. ولی مطمئنم
    که مشکل از blizzard و یا بازی نیست به خاطر اینکه من با تمام بازی ها این مشکل رو دارم. حداقل از این مورد مطمئنم .
    تازه توی 2-3 تا فروم خارجی هم این داستان رو گفتم اما نتیجه نداد.
    لطفا اینجا و اینجا کلیک کنید.



    دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه فقط اینکه شاید شاید شاید مشکل از ISP باشه. مثلا چیزی رو block کرده باشن که
    مانع از کانکت شدن این بازی ها به سرور هاشون میشه.
    البته من خودم این احتمال رو کمتر میدم چونکه بعضی وقتا مثلا 2-1 روز یه بار میتونم بازی کنم و یدفعه همه ی بازی ها
    مشکلشون حل میشه ! که البته به 6-7 ساعت نمیکشه.

    حلا میگید باید چیکارش کنم. واسم خیلی عجیبه که فقط وفقط با بازی کردن آنلاین مشکل دارم.

    حتی نمیدونم اگر بخوام به ISP زنگ بزنم دقیقا چی باید ازشون بخوام. اینا که از بازی چیزی حالیشون نمیشه!

    :(
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sinasantana

    sinasantana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2008
    نوشته ها:
    254
    تشکر شده:
    25
    آقای Synix.Shayan شما بجز WOW بازیه آنلاین دیگیی رو تست کردی؟ شاید تو هم مثل من با
    همشون مشکل داشته باشی!
     
  9. sinasantana

    sinasantana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2008
    نوشته ها:
    254
    تشکر شده:
    25
    من با کابل یعنی از طریق لن به اینترنت کانکت میشم و تنظیمات ADSL توی مودم طوری هستش که وقطی لپتاپ رو روشن کنم بلافاصله
    به اینترنت متصل میشم و کاری واسه کانکت شدن نمیکنم. همیشه اوتوماتیک آنلاین هستم. فکر کنم دلیلش هم اینه که موقعه تنظیمات
    اولیه ی مودم ، خود شرکت ، یوزر و پسوردم رو وارد خود مودم کرد تا دیگه احتیاجی به کانکت شدن Mannul نباشه. واسه همین نمیتونم

    موقعه ی لودینگ بازی چند بار دیسکانکت شدن رو امتحان کنم که ببینم منم مثل تو ( Synix.Shayan ) احتمال داره وارد بازی بشم یا نه. یعنی اصلا
    گزینه ای واسه کانکت و یا دیسکانکت ندارم.
    میشه بم راهنمایی کنی اگه مودم رو کاملا reset کنم چطوری باید مثل تو تنظیمش کنم که بتونم توی ویندوز گزینه ی کانکت و یا دیسکانکت داشته باشم؟
     
  10. Synix.Shayan

    Synix.Shayan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    475
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    من هم دقیقا نمی تونم بفهمم مشکل چیه... اگه مشکل از کامپیوتر باشه که روی یک لپ تاپ سون 64 بیتی و یه XP 32 بیتی همین مشکل بوده، اگه از ISP باشه که پس چرا کانکشن رو قطع و وصل می کنم درست میشه!

    من بازی های آنلاین دیگه رو تست نکردم، ولی کلا بعضی از نرم افزارها که با آپلود سر و کار دارن به مشکل می خورن (مثل Bittorrent)! تنها چیزی که فهمیدم این بود که مخابرات(ISPی من) از NAT استفاده می کنه، یعنی یک IP رو به چند نفر میده؛ ولی بازم اگه مشکل از این باشه پس چرا بعضی اوقات میشه login کرد!

    برای تغییر تنظیمات مودم Internet Explorer یا Firefox یا ... رو باز کنید 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 رو تایپ کنید، به احتمال قوی مودم شما IPش یکی از این دو تاس. user و pass مودم هم اگه عوض نشده باشه باید admin باشه، اگه نشد به عنوان pass عبارت password رو امتحان کنید یا کلا خالی بذارید.
    من با صفحه تنظیمات مودم شما آشنایی ندارم! ولی توی مودم خودم نوع کانکشن RFC 2516 PPPoE بود که Bridged Mode Only کردمش. بعد توی خود ویندوز تو Network and Sharing Center رفتم و Set up a new connection رو زدم و اطلاعات لازم رو وارد کردم!
     
  11. sinasantana

    sinasantana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2008
    نوشته ها:
    254
    تشکر شده:
    25
    خیلی مسخرست. دیشب یدفعه همه ی بازی ها مشکلشون دوباره برطرف شد. کار خاصی نکردم. تا الان که درسته. ولی بعید میدونم که کلا درست شده باشه .
    من تنها راه حلی که واسه wow پیدا کردم ، private server هستش. به همه ی این سرورها راحت متصل میشم!
    دو سه روز پیش یکی رو پیدا کردم که تمام Rate ها شبیه Blizzard هستش و چند برابر نمیکنه. جمعیتشم خوبه. فعلا مجبورم اونجا باشم
    تا ببینم چی میشه.
    آقا حتما اگه چیزجدیدی فهمیدی همینجا خبر بده.
     
  12. Ali Molaei

    Ali Molaei کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2011
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    عزیزم من مشکل شما رو کاملا درک می کنم خودم هم این مشکل زیاد واسم پیش اومده جالب بدونی تمام تاپیک هایی که شما توش ایم مساله رو مطرح کردی رو هم دیدم.این مشکل تقریبا می شه گفت ناشناختست اما با توجه به تحقیقاتی که من کردم مشکل از رجیستریه با یه سری سرور خاص که بعد یه مدت کانکت شدن به سرور این مشکل به وجود میاد . من این مشکل رو با یه نرم افزار حل کردم که پیشنهاد می کنم حتما ازش استفاده کنی . مشکل من با این حل شد. انشا الله ماله شما هم حل می شه. یا حق

     
  13. Ali_p300

    Ali_p300 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2009
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    2
    منم این مشکل داشتم
    چند جا خموندم که این مشکل مربوط به motherboard منم عوضش کردم و مشکلم حل شد.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. RzB

    RzB کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 نوامبر 2011
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0

    من با این مشکل اولین بار سال 87 در گیم wow با اینترنت 256 سپنتا روبرو شدم که متاسفانه منجر به عوض کردن ISPبعد از یک ماه کلنجار رفتن با تیم پشتیبانیشون شد.
    علت این بود که دستگاه هایی که اون ISP خاص برای فیلتر کردن اینترنت به کار میبرد، مثل تمام سرور های میجر دیگه برای کند کردن کانکشن توی اون Lag Spike مینداخت که اون رو به صورت تایم اوت در پینگ میشد دید.
    این مشکل با تقریبا تمام ارایه کنندگان اینترنت تا اواسط سال 89 وجود داشت که ناگهان یکهو همه چیز خوب شد!!
    گویا یکی از اصحاب فیلترینگ اینترنت شروع به wow بازی کردن کرده بود!
    به هر حال این مشکل لگ توی سرورها و کانکت نشدن به سرورها و DC شدن های بی ربط (اونم توی 25 نفره ی فایرلند سر باس یکی مونده به آخر که توی حالت عقرب باس اگه DC بشی همه رو به باد میدی!!) دوباره حدود 1 ماه هست که شروع شده.
    من الان از یک اینترنت 2Mbs استفاده میکنم از صبانت، طی تماس هایی که با پشتیبانیشون داشتم به من گفتند که هم پهنای باند خیلی کم شده (از طرف شرکت زیر ساخت) و به زبون بی زبونی هم بهم گفت که بازی های آنلاین به علت سرور های شلوغشون از طرف نرم افزار های فیلتر یه جورایی به عنوان سرور غیر مجاز شناسایی میشن و مشمول Lag Spike های نرم افزار میشن.

    من تنها راه حلی رو که میتونم پیشنهاد کنم اینه که اون دوستانی که الان که 18 آبان سال نود هستیم ، بدون لگ و با GreenLatency این گیم رو بازی میکنند یه خبر بدن تا ما هم از اون ISP اینترنتمون رو بگیریم.
    با تشکر از همه
     
  16. RzB

    RzB کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 نوامبر 2011
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0

    دانلود فایل از این لینک و اجرای اون شما رو به دو تا Adware آلوده میکنه که احتمالا باعث لو رفتن اطلاعات اکانتتون میشه.....