watermark بر روي فيلم

شروع موضوع توسط fotocopy ‏5 سپتامبر 2004 در انجمن بایگانی

  1. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,857
    تشکر شده:
    38
    محل سکونت:
    چطور ميشه روي فيلم يا کليپ واترمارک يا يه نوشته اضافه کرد؟
    مثلا گوشه فيلم
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    ميخواي چيكار بلا؟ ;)
    فكر كنم Virtual dub يك پلاگين براي اين كار داشته باشه.
     
  4. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,857
    تشکر شده:
    38
    محل سکونت:
    اسمشو ميتوني بگي؟
     
  5. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
  6. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,857
    تشکر شده:
    38
    محل سکونت:
    ميتوني لينک بدي؟
     
  7. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    شب میذارم تو irdown
    الان وقت ندارم!
     
  8. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    چرا دانلود می خواهی بکنی که بعدا بخواهی دنبال سریالش بگردی تو بازار رضا یه پک کامل محصولات اولید استدیو رو میدن 1500
    http://www.ulead.com/download/trial.htm
     
  9. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,857
    تشکر شده:
    38
    محل سکونت:
    بابا نخواستيم
    130-40 مگه
     
  10. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    من سعي ميكنم شب نگاه كنم و اسم پلاگ اينش رو بگم.
    ساده است من خودم اين كارو كردم. فقط مشكلم اين بود كه عكسش هر پس زمينه اي داشته باشه همون ميمونه. مثلا پس زمينه سفيد يا هر چيزي و لوگوش زشت ميشه(يعني پس زمينه Transparent) نميشه. ولي گذاشتن يك عكس كوچيك كنار فيلم چرا ميشه. من خودم روي كليپ اينكارو كردم. مستلزم انكود كردن دوباره كل فيلم هست و ممكنه براي فيلمهاي طولاني خيلي طول بكشه و افت كيفيت هم داشته باشي.
    ببينم پيداش ميكنم;)
     
  11. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,857
    تشکر شده:
    38
    محل سکونت:
    آخر فيلم چي؟
    مثلا بخوام 5 ثانيه آخر باشه
     
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ولی اولید استدیو قابلیت Transparent رو داره و هر جا که بخواهی میشه و حتی یه فیلم دیگه رو به صورت کوچک هم میشه اضافه کرد اونم به صورت ترانس پارنت!
     
  13. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    خوب من تازه دیدم که بی خیال اولید شدی!
    به هر حال من لینکشو گذاشتم
    138 مگه!!!!!
     
  14. eermaan

    eermaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    48
    تشکر شده:
    0
    Virtual dub هم توي قسمته ماسكش قابليت Transparent داره.در ضمن اينكار وقتي به صرفه است كه بخواي يه mpeg و به يه فايل avi با codec divx تبديل كني
     
  15. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    فتو بی دردسر برو همین نرم افزاری ها مثلا بازار رضا پک کاملشو میدن 1500
     
  16. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    5 دقيقه آخر فيلم و كات كن.
    با همون نرم افزاري كه گفتم توي گزينه ويدئو> فيلتر برو
    يه گزينه داره بنام لوگو.
    اونو بزني يه عكس بيت مپ ميخواد كه ميتوني روي فيلم جابجاش كني و كوچيك بزرگ كني. خروجي بگير و بده TMPG Encoder انكود بشه بعد بچسبون آخر فيلمت دوباره.
    سعي كن تنظيمات انكودر رو خوب بزاري كه افت كيفيت نداشته باشي. مخصوصا كه زمانش كمه ديگه زياد طول بكشه براي 5 دقيقه 1 ربع.
    ;)
     
  17. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    می بخشید می پرسم ولی مگه مشخصات سیستم شما چیه؟؟ من 5 دقیقه فیلمو افکت صدا و تصویرو.. می زارم - رندر کردنش 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه البته من دی دی رم دارم و رمم هم 512 و هارد دور بالا دارم و از اولید ویدئو 7 یا پریمری هم استفاده می کنم
     
  18. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,857
    تشکر شده:
    38
    محل سکونت:
    دمت گرم
     
  19. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    تونستي بالاخره؟
    امين چيكار داري ميكني به مام بگو! ;)
     
  20. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,857
    تشکر شده:
    38
    محل سکونت:
    فعلا سرم خيلي شلوغه :(
    هيچ کاري نميتونم بکنم :( :(
     
  21. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    چي فوتو جون تونستي كاري بكني يا نه خبرشو به ماهم بده
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون