وقت بخیر . داشتم برای لاغری تو نت سرچ می کردم رسیدم به اینجا
سلام
امیدوارم حوصله کنید متنم رو بخونید و راهنماییم کنید
من پسری هستم 30 ساله با قد 185 و وزن 105 کیلوگرم و استخوانندی متوسط شایدم درشت
وزن نرمال من 82 کیلو هست و با این حساب بیش از 20 کیلو اضافه وزن دارم
نکته اینه که دستای من لاغره لاغره و همینطور ساق پاهام
اما از بالای سینه تا شکم چاقم . شکم دارم و تا حدی باسن و رونهام هم پره
اما بیشترین اضافه وزن در سینه و شکمم هست . بطوریکه شکم دارم و سینه هام هم کمی برجسته هستند
یک نکته ی دیگه اینکه شونه هام حالت افتادگی دارند و پشتمم صاف نیست
به اصطلاح پشت گرد دارم . البته انقدر سعی کردم شونه هام رو صاف نگه دارم که الان بطور ارادی از پس شونه ها افتاده بر اومدم اما کاملا مشخصه که وقتی خسته میشم شونه هام می افتن
بدنم اصلا بدن عضلانی نیست . راستش من از بدن عضلانی و تیکه تیکه هم خوشم نمیآد ( از بدن الانه خودمم که واضحه بدم میآد ) . پیاده روی می کنم اما بدنسازی تابحال نرفتم
با این تفاسیر از اساتید محترم راهنمایی می خوام برای اینه
1- وزنم رو کاهش بدم
2- نمی خوام بدنم عضلات در هم پیچیده داشته باشه اما می خوام خشک باشه و انقدر چربی نداشته باشه و سفت باشه
3- می خوام یه ورزشهایی بهم بدید که بدونم افزایش حجم وزن کم کنم . خصوصا در قسمت سینه فقط چربی بسوزونم ولی حجم نیارم
4- برای صاف ایستادن و اصطلاح پشت گرد و شونه های افتاده راهنماییم کنید
5- باسن و رونهام فقط چربی هاشون از بین برن و حجیم نشن ( از این یکی می ترسم واقعا )
می دونید الان با همه این تفاسیر چون قدم بلنده خیلی توو ذوق نمی زنم اما راستش حیفم میآد با این قد هیکلم اصلا خوب نیست
ممنون میشم اگر با حوصله و در حد فهم یک مبتدی با عکس و متن و ... راهنماییم کنید
امیدوارم حوصله کنید متنم رو بخونید و راهنماییم کنید
من پسری هستم 30 ساله با قد 185 و وزن 105 کیلوگرم و استخوانندی متوسط شایدم درشت
وزن نرمال من 82 کیلو هست و با این حساب بیش از 20 کیلو اضافه وزن دارم
نکته اینه که دستای من لاغره لاغره و همینطور ساق پاهام
اما از بالای سینه تا شکم چاقم . شکم دارم و تا حدی باسن و رونهام هم پره
اما بیشترین اضافه وزن در سینه و شکمم هست . بطوریکه شکم دارم و سینه هام هم کمی برجسته هستند
یک نکته ی دیگه اینکه شونه هام حالت افتادگی دارند و پشتمم صاف نیست
به اصطلاح پشت گرد دارم . البته انقدر سعی کردم شونه هام رو صاف نگه دارم که الان بطور ارادی از پس شونه ها افتاده بر اومدم اما کاملا مشخصه که وقتی خسته میشم شونه هام می افتن
بدنم اصلا بدن عضلانی نیست . راستش من از بدن عضلانی و تیکه تیکه هم خوشم نمیآد ( از بدن الانه خودمم که واضحه بدم میآد ) . پیاده روی می کنم اما بدنسازی تابحال نرفتم
با این تفاسیر از اساتید محترم راهنمایی می خوام برای اینه
1- وزنم رو کاهش بدم
2- نمی خوام بدنم عضلات در هم پیچیده داشته باشه اما می خوام خشک باشه و انقدر چربی نداشته باشه و سفت باشه
3- می خوام یه ورزشهایی بهم بدید که بدونم افزایش حجم وزن کم کنم . خصوصا در قسمت سینه فقط چربی بسوزونم ولی حجم نیارم
4- برای صاف ایستادن و اصطلاح پشت گرد و شونه های افتاده راهنماییم کنید
5- باسن و رونهام فقط چربی هاشون از بین برن و حجیم نشن ( از این یکی می ترسم واقعا )
می دونید الان با همه این تفاسیر چون قدم بلنده خیلی توو ذوق نمی زنم اما راستش حیفم میآد با این قد هیکلم اصلا خوب نیست
ممنون میشم اگر با حوصله و در حد فهم یک مبتدی با عکس و متن و ... راهنماییم کنید