• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

dagaloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقت بخیر . داشتم برای لاغری تو نت سرچ می کردم رسیدم به اینجا
سلام
امیدوارم حوصله کنید متنم رو بخونید و راهنماییم کنید

من پسری هستم 30 ساله با قد 185 و وزن 105 کیلوگرم و استخوانندی متوسط شایدم درشت
وزن نرمال من 82 کیلو هست و با این حساب بیش از 20 کیلو اضافه وزن دارم
نکته اینه که دستای من لاغره لاغره و همینطور ساق پاهام
اما از بالای سینه تا شکم چاقم . شکم دارم و تا حدی باسن و رونهام هم پره
اما بیشترین اضافه وزن در سینه و شکمم هست . بطوریکه شکم دارم و سینه هام هم کمی برجسته هستند

یک نکته ی دیگه اینکه شونه هام حالت افتادگی دارند و پشتمم صاف نیست
به اصطلاح پشت گرد دارم . البته انقدر سعی کردم شونه هام رو صاف نگه دارم که الان بطور ارادی از پس شونه ها افتاده بر اومدم اما کاملا مشخصه که وقتی خسته میشم شونه هام می افتن

بدنم اصلا بدن عضلانی نیست . راستش من از بدن عضلانی و تیکه تیکه هم خوشم نمیآد ( از بدن الانه خودمم که واضحه بدم میآد ) . پیاده روی می کنم اما بدنسازی تابحال نرفتم

با این تفاسیر از اساتید محترم راهنمایی می خوام برای اینه

1- وزنم رو کاهش بدم
2- نمی خوام بدنم عضلات در هم پیچیده داشته باشه اما می خوام خشک باشه و انقدر چربی نداشته باشه و سفت باشه
3- می خوام یه ورزشهایی بهم بدید که بدونم افزایش حجم وزن کم کنم . خصوصا در قسمت سینه فقط چربی بسوزونم ولی حجم نیارم
4- برای صاف ایستادن و اصطلاح پشت گرد و شونه های افتاده راهنماییم کنید
5- باسن و رونهام فقط چربی هاشون از بین برن و حجیم نشن ( از این یکی می ترسم واقعا )

می دونید الان با همه این تفاسیر چون قدم بلنده خیلی توو ذوق نمی زنم اما راستش حیفم میآد با این قد هیکلم اصلا خوب نیست :(
ممنون میشم اگر با حوصله و در حد فهم یک مبتدی با عکس و متن و ... راهنماییم کنید

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
وقت بخیر . داشتم برای لاغری تو نت سرچ می کردم رسیدم به اینجا
سلام
امیدوارم حوصله کنید متنم رو بخونید و راهنماییم کنید

اما بیشترین اضافه وزن در سینه و شکمم هست . بطوریکه شکم دارم و سینه هام هم کمی برجسته هستند

به اصطلاح پشت گرد دارم . البته انقدر سعی کردم شونه هام رو صاف نگه دارم که الان بطور ارادی از پس شونه ها افتاده بر اومدم اما کاملا مشخصه که وقتی خسته میشم شونه هام می افتن

بدنم اصلا بدن عضلانی نیست . راستش من از بدن عضلانی و تیکه تیکه هم خوشم نمیآد ( از بدن الانه خودمم که واضحه بدم میآد ) . پیاده روی می کنم اما بدنسازی تابحال نرفتم

1- وزنم رو کاهش بدم
2- نمی خوام بدنم عضلات در هم پیچیده داشته باشه اما می خوام خشک باشه و انقدر چربی نداشته باشه و سفت باشه
3- می خوام یه ورزشهایی بهم بدید که بدونم افزایش حجم وزن کم کنم . خصوصا در قسمت سینه فقط چربی بسوزونم ولی حجم نیارم
5- باسن و رونهام فقط چربی هاشون از بین برن و حجیم نشن ( از این یکی می ترسم واقعا )

می دونید الان با همه این تفاسیر چون قدم بلنده خیلی توو ذوق نمی زنم اما راستش حیفم میآد با این قد هیکلم اصلا خوب نیست :(

سلام سعی می کنم بهتون پاسخ مناسبی بدم:

1- با توجه به مشخصاتی که از هیکل تون نوشتید فرم بدنی شما Apple Shape (چاقی سیبی شکل) هست. متاسفانه این نوع چاقی (که بیشتر در آقایان دیده می شه) خطرناک تر از نوع گلابی شکل هست. در نتیجه حتما برای کاهش وزن اقدام کنید.

2- اگر شما درشت جثه باشید محدوده ی وزن نرمال برای شما حدود 84 کیلوگرم خواهد بود. (و اگر از طریق BMI بخواهیم حساب کنیم حد نهایی وزن قابل قبول 560/85 کیلوگرم می شه)

3- BMI فعلی شما 67/30 هست بنابراین در محدوده ی چاقی درجه ی اول Obesity Class 1 قرار دارید.

اما برای لاغر شدن نیاز به اطلاعات بیشتری هست و ضمنا به خاطر داشته باشید که حتما برای این منظور با یک نفر اهل فن مشاوره ی رو در رو داشته باشید و به کسب اطلاعات در نت و مجلات و غیره اکتفا نکنید.

فعلا به شما عمل به توصیه های زیر رو پیشنهاد می کنم:

- تما غذاهاتون رو در کمال آرامش و بدون عجله بخورید. (دست کم برای هر وعده 20 دقیق طول بدهید)

- شامهاتون حتما سبک باشه و سر شب بخورید (دیرتر از 7 نباشه) هرگز و تحت هیچ شرایطی غذای سرخ شده در روغن (به هر میزان که می خواهد باشد) برای شام نخورید. از خوردن هر نوع شیرینی و ماده ی قندی دیگر هم در این وعده خودداری کنید.

- برنج را منحصرا در وعده ی ناهار مصرف کنید (حداکثر 8 قاشق غذا خوری) اما توصیه می کنم اصولا نان را به برنج ترجیح بدهید.

- قبل از صرف ناهار مفصلا سالاد بخورید (اما بدون سس مایونز!)

- مصرف نوشابه های گاز دار شیرین را به طور کامل قطع کنید. (به خاطر داشته باشید که ماء الشعیر هم نوشیدنی مفیدی برای کاهش وزن نیست، چون در حقیقت جو دارای قند دو تایی مالتوز هست که در بدن به دو مولکول گلوکز تجزیه می شه و خود همین قند اضافی منجر به اضافه وزن می شه!)

- صبحانه ی کاملی برای خودتون تدارک ببینید، یک نمونه ی پیشنهادی:
3 کف دست نان سنگک+ حدود 40 گرم پنیر (به اندازه ی یک قوطی کبریت) + 3 عدد گردوی کامل + یک عدد خیار متوسط + یک عدد سیب (بهتر است با پوست خورده شود- البته اگر مشکل گوارشی خاصی نداشته باشید-)

- در طول روز چند میان وعده داشته باشد که بهتر است این میان وعده ها میوه یا خشک کرده ی میوه ها باشند تا با جذب سریع قند و کربوهیدرات جلوی ضعف و گرسنگی و در پی اون خوردن های بی مورد و دردسر آفرین! گرفته شود.

- به حرف اطرافیانتون که می گن ول کن حالا **** رو حیفه این غذاهای به این لذیذیه که از دست بدی و.... اصلا توجه نکنید!!

با اراده ی محکم جلو بروید، ان شاء الله موفق خواهید شد.

dagaloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سعی می کنم بهتون پاسخ مناسبی بدم:

......

دوست عزیز مرسی از توصیه های خوبت
سعی می کنم رعایت کنم
راستش من بیشتر دنبال راهنمایی ورزشی بودم
در مورد نوع حرکات و نوع ورزش
اینکه چه حرکاتی تنها چربی می سوزونن و حجم اضافه نمی کنن
فرضا من اصلا دوست ندارم بازوهای قلمبه داشته باشم الان بازوهام خوبه
شکم نمی خوام داشته باشم ولی نمی خوام تیکه تیکه هم باشه .

می خوام بدنم خشک باشه و در حد نرمال عضله داشته باشه
همه ی اونایی که توی پست اولم نوشتم

مرسی از راهنماییت

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوست عزیز مرسی از توصیه های خوبت
سعی می کنم رعایت کنم
راستش من بیشتر دنبال راهنمایی ورزشی بودم
در مورد نوع حرکات و نوع ورزش
اینکه چه حرکاتی تنها چربی می سوزونن و حجم اضافه نمی کنن
فرضا من اصلا دوست ندارم بازوهای قلمبه داشته باشم الان بازوهام خوبه
شکم نمی خوام داشته باشم ولی نمی خوام تیکه تیکه هم باشه .

می خوام بدنم خشک باشه و در حد نرمال عضله داشته باشه
همه ی اونایی که توی پست اولم نوشتم

مرسی از راهنماییت

خواهش می کنم،
فقط یک اصل بسیار مهم رو به شما یادآوری می کنم:
هدف از ورزرش و برنامه غذایی در کاهش وزن اینه که از بافت چربی Adipose Tissue کم بشه نه اینکه بافت عضلانی Muscle Tissue تحلیل بره. در واقع اگر ورزش و برنامه ی غذایی توامان درست تنظیم نشده باشه شما به بدن قبراق و سرحال و خوش فرم دست پیدا نخواهید کرد.
اما خوشبختانه اینجا کاربران حرفه ای در زمینه ی بدنسازی و تمرینات ورزشی هستند که می تونن به شما پاسخ بدهند. اما به شما پیشنهاد می کنم حداقل 12-10 صفحه ی آخر این تاپیک رو هم بخونید (اگه از قبل ترش رو هم بخونید چه بهتر!) چون بعضا افرادی بوده اند که شبیه به سوال شما رو داشته اند و می تونید از بین پاسخ های داده شده به جواب سوالات خودتون هم برسید.
موفق باشید.

dagaloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش می کنم،
فقط یک اصل بسیار مهم رو به شما یادآوری می کنم:
هدف از ورزرش و برنامه غذایی در کاهش وزن اینه که از بافت چربی Adipose Tissue کم بشه نه اینکه بافت عضلانی Muscle Tissue تحلیل بره. در واقع اگر ورزش و برنامه ی غذایی توامان درست تنظیم نشده باشه شما به بدن قبراق و سرحال و خوش فرم دست پیدا نخواهید کرد.
اما خوشبختانه اینجا کاربران حرفه ای در زمینه ی بدنسازی و تمرینات ورزشی هستند که می تونن به شما پاسخ بدهند. اما به شما پیشنهاد می کنم حداقل 12-10 صفحه ی آخر این تاپیک رو هم بخونید (اگه از قبل ترش رو هم بخونید چه بهتر!) چون بعضا افرادی بوده اند که شبیه به سوال شما رو داشته اند و می تونید از بین پاسخ های داده شده به جواب سوالات خودتون هم برسید.
موفق باشید.

مرسي ... خداوکیلی توصیه هات عالیه
رفتم 15 الی 20 صفحه قبل رو خوندم . البته بیشتر به مکمل ها پرداخته بودند که راستش من علاقه ای ندارم مصرف کنم مگر اینکه شما بفرمایید لازمه ( کشف کردم شما کارشناس تغذیه هستید )
حالا موری جان تا بقیه بیان و راهنمایی ورزشی بکنن
شما لطف می کنی یکم توصیه های تغذیه ایت رو در مورد من انجام بدی ؟ ( با قد و وزنی که گفتم و فعالیت بدنی نسبتا کمی که فعلا دارم و البته می خوام برم باشگاه )
صبحانه چی بخورم و از این توصیه ها که لطف کردی برای چند نفر دیگه هم نوشتی
البته یادت باشه من با شروع **** به باشگاه هم میرم
آهان یه کشف دیگه من عبارت fitness هست که فکر کنم من دنبال این باشم

مرسی
برای اطمینان متن اولم رو تکرار می کنم . ببخشید

1- وزنم رو کاهش بدم

می دونید الان با همه این تفاسیر چون قدم بلنده خیلی توو ذوق نمی زنم اما راستش حیفم میآد با این قد هیکلم اصلا خوب نیست

rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
اینم برنامه هفته پنجم.تو این هفته حرکتهای جدید و جالبی اضافه شده.پیشنهاد می کنم down load کنین.راستی قسمت اول که برنامه هفته است رو به صورت PDF گذاشتم،ولی قسمتهای بعدی که راهنمای چطور زدن حرکات هست رو به همون صورت Word میذارم که اگه کسی خواست عکس هاشو بزرگ کنه بتونه.امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید و طبق معمول منتظر نظرات اساتید هم هستیم که هم من و هم سایر دوستان استفاده کنیم.

فایل های ضمیمه

• WEEK 5 P_II_.pdf
    699.7 KB · نمایش ها: 39
  • HELP (P21).doc
    315 KB · نمایش ها: 9
  • HELP (P22).doc
    373 KB · نمایش ها: 10
  • HELP (P23).doc
    366 KB · نمایش ها: 9
  • HELP (P24).doc
    278.5 KB · نمایش ها: 10

rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
اینم ادامه راهنمای زدن حرکات

فایل های ضمیمه

• HELP (P25).doc
    349.5 KB · نمایش ها: 12
  • HELP (P26).doc
    338 KB · نمایش ها: 10
  • HELP (P27).doc
    295.5 KB · نمایش ها: 10
  • HELP (P28).doc
    387 KB · نمایش ها: 11
  • HELP (P29).doc
    285 KB · نمایش ها: 13

rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
:blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :blush:

فایل های ضمیمه

• HELP (P30).doc
    365 KB · نمایش ها: 7
  • HELP (P31).doc
    345.5 KB · نمایش ها: 10
  • HELP (P32).doc
    395 KB · نمایش ها: 12
  • HELP (P33).doc
    380 KB · نمایش ها: 9
  • HELP (P34).doc
    394 KB · نمایش ها: 9

rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
:wacko: پسر این خورد کردن File ها و اندازه 400 MG کردنو Up Load کردنو... سخته ها.

فایل های ضمیمه

• HELP (P35).doc
    320.5 KB · نمایش ها: 24
  • HELP (P36).doc
    363 KB · نمایش ها: 22
  • HELP (P37).doc
    220.5 KB · نمایش ها: 18

dagaloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا چقدر تحویل می گیرد ملتو :(

من دنبال یکسری حرکت مشخص هستم برای رفع مشکلاتم . می خوام برم باشگاه

تکرار می کنم

1- وزنم رو کاهش بدم

می دونید الان با همه این تفاسیر چون قدم بلنده خیلی توو ذوق نمی زنم اما راستش حیفم میآد با این قد هیکلم اصلا خوب نیست

sajadonline

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
آقا من 2 ماهه بدن سازی میرم میخوام وزن اضافه کنم
قبلا 46 کیلو بودم الان 50 کیلو شدم بدون دارو حالا میخوام از کراتین برای بزرگ شدن عضلات و تقویتش استفاده کنم

لطفا منو راه نمایی کنید ممنون

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
بابا چقدر تحویل می گیرد ملتو :(

من دنبال یکسری حرکت مشخص هستم برای رفع مشکلاتم . می خوام برم باشگاه

تکرار می کنم

1- وزنم رو کاهش بدم

سلام دوست عزیز!

من می تونم توی بخش تمرین به شما کمک کنم و شما رو راهنمایی کنم ...
با توجه به اهداف شما:
یکی از کارهایی که باعث کاهش وزن می شه کار با وزنه س که باعث فعال شدن عضله شده و درنتیجه بدن حتی موقع استراحت کالری بیشتری می سوزونه...
البته بازم تکرار می کنم که یکی از این کارها کار با وزنه س ... اگه در رسیدن به هدفتون مصمم هستین باید ورزش هوازی مثل دویدن و یک **** اصولی رو هم دنبال کنین..

اگه سابقه تمرینی ندارین می تونین با مراجعه به یه باشگاه محلی و برنامه ای که برای مبتدی ها معمولا توی همه باشگاه ها به دیوار زده شده شروع کنین 3 روز در هفته تمرین با وزنه و 3 روز در هفته تمرین هوازی می تونه شما رو به یه بدن ایده آل برسونه... البته به شرط پیروی از یه **** اصولی..

برای گردی پشت و رفع اون همین رویه ای که در پیش گرفتین (صاف نگه داشتن پشت ) چیز خوبیه توی باشگاه هم حرکاتی مثل پول اور , بارفیکس و زیر بغل سیم کش از جلو می تونه موثر باشه ... فقط باید صبور باشین همچین اصلاحاتی معمولا به زمان احتیاج داره و کار یه ماه و دو ماه نیست....

در مورد حجم عضلانی و حجیم شدن! شما اولین مبتدی نیستید که می بینم این حرف رو می زنه (نمی خوام زیاد حجیم بشم و ...) باید بهتون عرض کنم که چیزی که شما از بدنسازی در ذهن دارین احتمالا همون بدنهایی هست که توی روزنامه ها و مجله ها می بینین باید بهتون بگم که تعداد افرادی که می تونن به همچین حجمهایی برسن به همون تعداد عکسها محدوده! و اگه این طور نبود احتمالا توی سطح شهر پر از آرنولد بود!! زیاد نگران حجیم شدن نباشید چون این پروسه پیچیده تر از اونه که فکرش رو می کنین ... فقط به باشگاه برید و تمرین کنید و از مزایای بسیار تمرین با وزنه بهره مند بشین...

موفق باشید...

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
آقا من 2 ماهه بدن سازی میرم میخوام وزن اضافه کنم
قبلا 46 کیلو بودم الان 50 کیلو شدم بدون دارو حالا میخوام از کراتین برای بزرگ شدن عضلات و تقویتش استفاده کنم

لطفا منو راه نمایی کنید ممنون

کراتین خواص زیادی از قبیل افزایش قدرت عضلات و افزایش وزن داره .. بعلاوه این که یکی از کم عارضه ترین مکمل ها هست و در مورد اون شمار زیادی تحقیقات صورت گرفته که همه دال بر مثبت بودن مصرف کراتین بر عملکرد ورزشکار داشتن..

سعی کنید اصل ش رو تهیه کنید

برای مصرف 5 روز اول دوره بارگیری:

روزی 4 وعده 5 گرمی : قبل از صبحانه قبل از باشگاه بعد از باشگاه قبل از خواب

بعد از 5 روز دوره نگهداری:

روزی 5 گرم قبل از باشگاه

بعد از اتمام دوره انتظار 2.5 تا 4.5 کیلو حجم خشک عضلانی داشته باشید..

موفق باشید...

sajadonline

Registered User
لایک‌ها
3
کراتین خواص زیادی از قبیل افزایش قدرت عضلات و افزایش وزن داره .. بعلاوه این که یکی از کم عارضه ترین مکمل ها هست و در مورد اون شمار زیادی تحقیقات صورت گرفته که همه دال بر مثبت بودن مصرف کراتین بر عملکرد ورزشکار داشتن..

سعی کنید اصل ش رو تهیه کنید

برای مصرف 5 روز اول دوره بارگیری:

روزی 4 وعده 5 گرمی : قبل از صبحانه قبل از باشگاه بعد از باشگاه قبل از خواب

بعد از 5 روز دوره نگهداری:

روزی 5 گرم قبل از باشگاه

بعد از اتمام دوره انتظار 2.5 تا 4.5 کیلو حجم خشک عضلانی داشته باشید..

موفق باشید...

شما چه مارکی رو پیش نهاد میکنید ؟
جهان پهلوان چطوره ؟؟

rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
این هم برنامه هفته ششم .این هفته راهنمای زدن حرکات نداره چون نحوه زدن حرکاتش تو راهنماهای قبلی داده شده.منتظر نظرات دوستان و اساتید هستیم.

فایل های ضمیمه

• Week6 (day 1 to 7).pdf
    715.2 KB · نمایش ها: 29

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون

یه سوال دیگه اینکه کراتین رو با چی مصرف کنم بهتره ؟ من شنیدم با آب انگور خوبه (ساندیس ) ؟

سلام ! من بازم رسيدم !
-------------------------
دوست عزيز عرض به حضورت كه كراتين مونوهيدرات بهترين انتخاب براي افراد مبتديه . چون كراتين خالصه و ميتوني به كامل جذب شدنش اميدوار باشي .
كراتين رو بايد با گلوگز تركيب كني تا جذبش بهتر و سريعتر صورت بگيره . 2 حبه قند ميتونه اين كار رو برات انجام بده !
البته اب انگور و ديگر آبميوه هاي غير اسيدي هم پيشنهاد شدن ولي خب من شخصا با 1 قاشق عسل راحت ترم !
با احترام به نظر اقا مهدي بايد بگم كه كراتين ويدر بهترين نوع كراتين موجوده و من سالهاست اون رو مي پسندم و قبولش دارم . به مارك هاي جديد زياد اعتماد نكن .

Naser.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان عزیز
یک سوال در مورد کراتین ساترن دارم
ایا کسی در مورد کیفیت این کراتین اطلاعاتی دارد و همچنین اگر یک نمایندگی معتبرش را بفرمایید ممنون می شوم
با تشکر

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
با احترام به نظر اقا مهدي بايد بگم كه كراتين ويدر بهترين نوع كراتين موجوده و من سالهاست اون رو مي پسندم و قبولش دارم . به مارك هاي جديد زياد اعتماد نكن .

ویدر هایی که توی ایرانن ویدر درجه 3 هستند که معمولا بی خاصیت اند(مال خود آمریکا نیستند و متفرقه و تحت لیسانس پر می شن) من یه مگامس با یه ال کارنیتین از ویدر خریدم هیچ کدوم کار نکرد!!!!

بالا