برگزیده های پرشین تولز

ادویه و سبزی های معطر

imanghaderi

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2014
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
19
سن
34
محل سکونت
tehran
ادویه همواره از چاشنی های محبوب تمام آشپزان دنیا بوده است. استفاده از آنها برای دادن طمع های بی نظیر به غذاها بسیار متداول است. در میان بعضی ها ترکیبات متفاوتی از ادویه ها را در غذاهایشان استفاده می کنند که گاهی به قدری این ترکیبات خوشمزه است که طریقه ی ساخت آن ها تبدیل به یک راز می شود تا بتوانند منحصر به فرد باقی بمانند.

تنوع این ادویه ها در دنیا بسیار زیاد است. گاهی نیز می توان از سبزی ها معطری در کنار یا به جای ادوی ها استفاده کرد. اضافه کردن ادویه جات و سبزی های معطر به **** غذایی می‌تواند برای سلامت بسیار مفید باشد، افزودن این گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طبیعی کمک می‌کند. به علاوه آنها می توانند به پیشگیری از برخی سرطان ها کمک کنند، فشار خون را کاهش دهند، به کنترل قند خون کمک کنند و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشند.

44_1.jpg


با جایگزینی گیاهان معطر به جای چاشنی های معمول که حاوی قند، نمک، و چربی هستند، می‌توان هم به حفظ سلامتی کمک کرد و هم به غذا رایحه بخشید. در زیر نگاهی خواهیم انداخت به خواص بعضی ادویه ها و سبزی های معطر مفید.

خواص و موارد مصر گیاهان معطر
به جای استفاده از نمک، می توانید از گیاهان معطری مثل مرزنگوش، رزماری، آویشن و جعفری استفاده نمایید. این گیاهان به غذایتان رایحه ی طبیعی می دهند.

برای از بین بردن سرفه های مزمن می توانید از آویشن استفاده نمایید. فوائد آویشن بسیار زیاد است و از قدیم برای درمان سنتی سرفه و حتی سیاه سرفه از آن استفاده می کردند.

5_9.jpg


برای تقویت حافظه می توانید از رزماری بهره ببرید. رزماری با داشتن آنتی اکسیدان ها بسیار مفید است و گفته می شود خواص ضد سرطانی نیز دارد.

برای کنترل فشار خون و کلسترول می توانید از سیر استفاده نمایید. برای به دست آوردن حداکثر منافع لازم است دست کم سه پر سیر متوسط تازه در روز مصرف کنید. سیر خشک یا سیری که مدت‌ها مانده باشد، خواص خود را از دست می‌دهد.

88_3.jpg


برای درمان سرماخوردگی می توانید از مرزنگوش، ریحان و رزماری استفاده نمایید. اسانس های روغنی موجود در این گیاهان می توانند به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کنند.

از دیگر ادویه های مفید باید به خواص زردچوبه اشاره کنیم. پژوهشگران دریافته‌اند که ماده‌ای به نام کورکومین که در زردچوبه یافت می‌شود، دارای خواص ضدالتهابی است. همچنین برای کمردرد نیز مفید است. زردچوبه می‌تواند به تنهایی و یا با اضافه شدن به ادویه کاری مورد استفاده قرار گیرد. همچنین معلوم شده است که کورکومین باعث کوچک شدن پولیپ‌های روده بزرگ پیش‌- سرطانی می‌شود.

6_10.jpg


جایگزین برای شکر نیز وجود دارد. شما میتوانید از ادویه جاتی مانند دارچین و جوزبویا، به جای شکر، برای شیرین کردن تنقلات استفاده نمایید.

برای تسکین درد معده نیز می توانید زنجبیل بخورید. این ادویه حاوی ماده ای به نام جینجرول است که می توانند به کنترل تهوع کمک کنند.

2_6.jpg


برای کاهش فشار خون از ادویه های گرم استفاده کنید. ادویه هایی مثل زنجبیل، جوزبویا، فلفل و دارچین می توانند خون رسانی از قسمت های مرکزی بدن را به پوست، تسریع بخشند. در این شرایط، خون به صورا یکنواخت تری در بدن پخش شود و فشار خون را کنترل کند.

11_1.jpg


این ها تنها تعدادی از خواص ادویه ها و سبزی های معطر بود. چنانچه شما نیز اطلاعاتی در این مورد دارید با ما در میان بگذارید. در ضمن شما می توانید فهرستی کامل از انواع ادویه جات و توزیع کننده و تولید کننده ادویه و چاشنی آن را در شبکه ی حرفه ای کسب و کار ویکیوز مشاهده نمایید.

مجله و فراتر از مجله

مجله ی اینترنتی ویکیوز
 
بالا