به نقل از rammstein_persia :استراتژي 2 نوعه,Real Time و Turn Base..كدومشو ميخواي؟
اينها رو اگه نديدي بگير كه از بهترينها هستن:
Age Of Mythology
Warcraft 3 : Reign Of Chaos
Age Of Mythology : Titans -Expansion
Warcraft 3 : The Frozen Throne -Expansion
Rise Of Nations
آخريو من خودم نديدم,اما همه تعريف ميكنن.
استراتژي خوب بازم هست كه من نميشناسم يا الان يادم نيست,بقيه ميان ميگن..
به نقل از ataasgari :غير از اون دو تا Expansion همه رو بازي كردم ... ببينم Expansion ها Level جديد اضافه ميكنن؟
به نقل از en2fa :در مورد expansionهای Microsoft هم مواظب باش..میگن format میکنه بعد میزنه hard رو میسوزنه بعدش هم monitor و تا Mouse رو هم نسوزونه
بيخيال نمیشه...از ما گفتن...؛))
به نقل از en2fa :WC3:TFTدر مورد expansionهای Microsoft هم مواظب باش..میگن format میکنه بعد میزنه hard رو میسوزنه بعدش هم monitor و تا Mouse رو هم نسوزونه
بيخيال نمیشه...از ما گفتن....
در مورد expansionهای Microsoft هم مواظب باش..میگن format میکنه بعد میزنه hard رو میسوزنه بعدش هم monitor و تا Mouse رو هم نسوزونه
بيخيال نمیشه...از ما گفتن...؛) )
بخاطر اينه كه ويندوزش بتاست اگه يه SP1 نصب كنه مشكل DX 9 رو ديگه نداره تازه RON با DX 8.1 كار ميكنه.يكبار ارور ميده اما بدون مشكل اجرا ميشه.آقا من يکی از دوستم Rise of Nations رو گرفته بود میگفت error تو directx9 میده
من كه هنوز نخريدم.تو خماريم كه Ghool.net مياره يا نه؟ميترسم برم بخرم اونم بيار الكي پولم حروم شه.به نقل از sharifgame :آقا اين home world 2 خيلي سخته . من با هزار بدبختي 4 مرحلهاش رو بيشتر تموم نكردم. براي شما هم بازي سخته يا نه؟
اتفاقا 100-200 تومن گرونتر ميده از اين نظر ميگم كه خودم بازيو بخرم يهو اونم بياره 2 تا بازي داشته باشم كه يكيش الكيه.به نقل از en2fa :بمیرم....مگه چقدر ارزون تر میده...100-200 تومان ديگه نه؟تو برو بخر پولش رو من میدم ؛)
همينطوري بچه مردمو گمراه ميکنيبه نقل از voodoo :ديابلو رو هم گرچه قديميه اما اگه بازي نكردي بگير به يكبار بازي كردن ميارزه . مخصوصا فارسيش.
الان هرکي بياد ميگه اينا چقدر برا هم ديگه تعارف تيکه تيکه ميکنندر باره اين سوالهات mammad خيلي وارد تره و در واقع متخصص اين دو تا سبك هست!
نه DS يه RPG هست اصلا تابلوست.به هيچ وجه هم بازي خوبي نيست به امتيازهاي سايتهاي ديگه هم توجه نکن اين بازي تنها لطفي که داره اينه که با موتور گرافيکي خداي بازي بشيني حال کني وگرنه از لحاظ هاي ديگه بازي ضعيفي به حساب مياد نه لذت UPgrade کردنو ميبري نه لذت داستان نه صدا فقط گرافيکش خوبه همين.بعد تيمي هم هست تا 8 تا کاراکتر ميتوني (البته 2 تاش قاطر باشه بهتره تا هر 8 تاش آدم باشه) بعدم اگه بازي تو دنيا محبوب شده فقط تنها فقط به خاطر مايکروسافته تازه قرار فيلم هم بسازن از روش!مثلا Dungeon Siege استرتژیه ؟ همش همین جادوگر بازیا و این کاراست ؟ موجودات افسانه ای ؟!
یعنی لطف بازی به چیه ؟ به خوب چیدن نیرو ها ؟ Upgrade کردن نیروها ؟
تیمی است ؟
قبلا در اين مورد بحث کرديم اما ببين RPG يه مشخصه داره که همه RPG ها تا به امروز داشتن اونم XP يا Experinence point هست که يه کاراکتر معمولا از صفر شروع ميکنه هر چي جلوتر ميره تجربش بيشتر ميشه و upgrade ميشه(هر چند کليشه اي اما لذت بخشه)میشه یه مقایسه بین استراتژی و رل پلینگ بکنید ؟
به نظر منم age of mythology خيلي خوبه براي شروع.برای شروع و آموزش استراتژی چی خوبه ؟ لطفا ساده باشه .
دمت گرم ديابلو خيلي بازي خداييه البته خوب rpg هستش.به نقل از voodoo :ديابلو رو هم گرچه قديميه اما اگه بازي نكردي بگير به يكبار بازي كردن ميارزه . مخصوصا فارسيش.