آژانس هواپیماییexchanging

برنامه نويسي و سخت افزار ::: قفل::::

شروع موضوع توسط Mehdi ‏22 اکتبر 2005 در انجمن برق و الکترونیک

  1. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    سلام
    ميخوام يه برنامه بنويسم كه اطلاعات ه خت افزار رو بخونه
    اينجوري كه يه سخت افزار به پورت سريال وصل كنم
    بعد سريالشو تو برنامم چك كنم اگه سخت افزار به كامپيوتر وصل بود برنامه كار كنه اگر نه كار نكنه
    يه قفل سخت افزاري

    ميخوام يه جوري باشه كه كرك نشه ميدونيد كه چي ميگم

    فقط چون من از سخت افزار و الكترونيك چيزي حاليم نيست موندم
    :wacko: :wacko:
     
  2. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    سوال سختی میپرسی. در حقیقت اگر اشتباه نکنم شما میخواید یک جور قفل سخت افزاری طراحی کنید درسته؟ و فکر میکنم به طراحی خود سخت افزار کاری ندارید بلکه فقط میخواید محتویاتش رو بخونید و اون رو با یک سری اطلاعات مقایسه کنید.
    اگر بحث طراحی خود سخت افزار نباشه و فرض کنیم که سخت افزار از قبل طراحی شده شما باید برنامه نویسی به زبان ماشین رو یاد بگیرید. البته با زبان های سطح بالا مثل c هم میشه این کاررو انجام داد اما بهترین کار همون زبان ماشینه. به این ترتیب که شما سخت افزار رو به پورت کام متصل میکنید و به یک برنامه دستور میدید محتویاتش رو بخونه.
    البته اگر میخواید در محیطهای ویژوال برنامه بنویسید قضیه پیچیده تره. به هر حال اگر بحث طراحی قطعه مطرح نباشه این موضوع نه به الکترونیک مربوط میشه و نه به سخت افزار. بهتره برای بچه های نرم افزار بنویسید و از اطلاعاتشون در این زمینه استفاده کنید.
    نرم افزار ی ها بهتر میتونن راهنمایی تون کنند.
     
  3. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    اول باید با یک میکروکنترلر وسیلتو طراحی کنه که رابط سریال یا usb داشته باشه
    یک کتاب است مرجع کامامل usb که میکروهای سازگار و قابل استفاده در وسیله ها را معرفی کرده با اون کتاب میتونی همچنین مداراتی طراحی کنی که با نرم افزار نوشته شده همکاری بکنه
     
  4. marabeboos

    marabeboos کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    برای خوندن از پورت سریال توی برنامه ویژوال بیسیک میتونی از کنترل mscomm استفاده کنی. با این کنترل به راحتی شماره پروتی رو که میخوای ست میکنی BaudRate مورد نظر را مشخص میکنی و شروع میکنی به خوندن یا نوشتن روی پورت.
    واسه اینورشم باید از میکرو کنترلر استفاده کنی مثلا 8051 یا PIC ها
     
  5. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    شما باید با یک میکرو کنترلر یک مداری طراحی کنید که تا اینکه به پورت کام وصل شد توسط یک نرم افزار نوشته شده حالا با هر زبان شناخته بشه بعد یک کد امنیتی در میکروکنترلر موجود باشد که به نرم افزار مورد نظر اجازه ی انجام کاری را بدهد همینو بس.;)
     
  6. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    حالا لزومی هم نداره از میکرو کنترلر استفاده کرد. میشه از حافظه هایی مثل EEPROM برای ذخیره استفاده کرد و توش توسط کامپیوتر یک سری اطلاعات ریخت (یعنی یک نرم افزار برای این کار طراحی بشه) بعدش هم هر وقت خواستیم اون برنامه خاص رو انجام بدیم ابتدا دستور میدیم که تمامی پورت ها چک بشوند و اگر این رشته خاص رو تونست از یکی از پورت ها بخونه اجازه اجرای برنامه صادر بشه.
    اینم بگم که من تا حالا کار عملی نکردم به خاطر همین هم نمیدونم این روشی که پیشنهاد کردم چه مزیت ها و چه نقصیاتی داره.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    با پوزش می خواستم بگم این EEPROM که به یه پورت وصل میشه نیاز به یک پردازنده برای پردازش و حفاظت از کد امنیتی دارد که همین میکروکنترلر میتواند باشد در ضمن میکروکنترلر های pic خودشون دارای EEPROM داخلی
    هستند.:)
     
  9. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    یعنی چه که نیاز به پردازنده برای پردازش داره؟ یعنی نمیشه از خود پردازنده کامپیوتر برای این کار استفاده کرد؟ البته فقط میکرو کنترلر های PIC دارای EEPROM داخلی نیستند. میشه از یک ریز پردازنده که حافظه داخلی هم داره (لزومی نداره EEPROM باشه. فلش حتی بهتر هم هست.) استفاده کرد. البته من واحد ریز پردازنده رو تا حالا نگرفته ام دقیقا نمیدونم چه جوریند.
     
  10. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    اگه از سخت افزار کامپیوتر برای این کار استفاده بشه دیگه چرا فلش از همون سی دی استفاده میکنه اما این اقا قفل سخت افزاری میخواد
     
  11. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    حرف شما کاملا درسته و البته روش شما امنیت خیلی بالایی داره. هر کسی نمیتونه قفل رو بشکنه.
     
  12. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    من نمیدونم وقنی شما از سخت افزار یا الکترونیک اطلاع ندارید چطور میخواید این کار رو انجام بدید؟
    البته قصد جسارت ندارم ها.
     
  13. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    خواهش میکنم البته من قصد پافشاری ندارم ولی ما میتونیم کمک ایشون کنیم که این کارو انجام بده الته من برنامه نویسی برای کامپیوتر رو خیلی بلد نیستم ولی در قسمت الکترونیکی میتونم کمک ایشون بکنم ولی فکر کنم بیخیال شده چون از اون وقت تا به حال یه پستم اینجا نزده خلاصه ما در خدمتیم که نگن بابا برقیا بی معرفتن:cool:
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    تموم شد و ساختيد بديد من تست كنم ( اينكه كرك مي شه يا نه !)
     
  16. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    زکی!!!
    چه پررو.
     
  17. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    جانم؟ ( مراقب باش ! )

    وقتي شما زحمت مي كشيد قفلي مي سازيد بايد امنيت اونو تست كنيد كه در چه حديه !
    منم حاضرم اين مسئله رو برعهده بگيرم و برنامه رو تست كنم و درجه امنيتيش رو بگم
    اگرم فكر مي كنيد نيازي نيست كه هيچ

    موفق باشيد
     
  18. nabegheh95

    nabegheh95 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2007
    نوشته ها:
    61
    تشکر شده:
    0

    شما می تونید ساخت و طراحی قفل سخت افزاری رو به شرکتهای سازنده این محصولات بسپرید و فقط از آنها قفل سخت افزاری رو خریداری کرده و در برنامه هاتون استفاده کنید. این کار خیلی راحتتره. قفل های سخت افزاری زیادی در بازار هست.

    قفل های سخت افزاری که با پورتهای LPT یا USB سیستم کار می کنند و به راحتی امنیت نرم افزارهای شما رو تامین می کنند. من با بعضی از این قفل ها کار کردم ;) خیلی خوبه
     
  19. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    خوب بلفرض هم كه ساختي ، يك كراكر ميتون قسمتي كه نرم افزار شما قفل رو چك ميكنه رو برداره و كراك كنه !

    مگر اينكه قفل شما جزئي از خود برنامه باشه ،‌ مثلا يه سري محاسبات در خود قفل انجام بشه . كه بازم راه داره ! راحت ميشه اون قفل رو كپي كرد ، چون داري از سخت افزاري استفاده ميكني كه در دسترس همه هست و ميشه محتوياتشو خوند و تو يه ايسي ديگه كپي كرد .

    راستي بدون ميكرو هم ميشه ، ولي خيلي ساده ميشه ! با يك eeprom سريال كار را ميوفته .

    براي ميكرو ميتوني از Atiny 12 استفاده كني ، 1 كيلوبايت program memory و 64 بايت eeprom .

    براي سريال eeprom هم ميتوني از 24AA01 استفاده كني ،‌ اينترفيسش i2c هست كه بايد يكم براش برنامه بنويسي تا بتوني با يكي از پورت ها سازگارش كني . 1 كيلوبايت هم ظرفيت داره .
     
  20. arashkhan

    arashkhan کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2006
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    51.50 , 35.75
    خب راههایی هم داره که این اتفاق نیافته. درست مثل دستگاههایی که بانکها به مشتریاشون میدن و 20 هزار تومن هم قیمتشه. به هیچ وجه کرک نمیشن.
     
  21. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    هيچ چيزي تو دنيا نيست كه كراك نشه ؛ اينو يادت باشه ! از هر راهي كه باشه با صرف هزينه و وقت كراك ميشه .
     
  22. arashkhan

    arashkhan کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2006
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    51.50 , 35.75
    بله چرا که نشه. اصلا کار ،نشد نداره. ولی با امکانات فعلی ما نمیشه. مثل دکتر ها که وقتی به زنده موندن یکی امیدی نیست میگن 5 درصد احتمال داره زنده بمونه. منظور اینه که می میره. شما هم حرفتون به احتمال 5 درصد درست از آب در میاد.