برگزیده های پرشین تولز

تنها گوشه ای از توان نظامی ایران !

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 آگوست 2005
نوشته‌ها
4,530
لایک‌ها
1,888
محل سکونت
Tehran
این هم برای اون دسته از عزیزانی که قدرت نظامی ایران عزیز رو باور ندارن .

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

· صنایع نظامی ایران قبل از انقلاب



برنامه های نظامی شاه موجب گردید تا هزینه های نظامی ایران به ناگاه سیر صعودی پیش گیرد. بودجه نظامی کشور بسیار بالا رفته بود و پیش خریده های شاه ، فروشندگان را هم به تعجب وا میداشت . خرید تجهیزات توسط **** شاهنشاهی نیازمند آموزش فنی نیروها و آشنایی و بهره گیری بهینه از این تسلیحات بود ، لذا شمار زیادی از متخصصان ، تکنسین ها ، مستشاران نظامی و فروشندگان تسلیحاتی به ایران گسیل می شدند و افسرانی از ایران به کشورهای خارجی فرستاده می شد . در اواسط سال 1977 بالغ بر 31 هزار مستشار آمریکایی در ایران به سر می بردند که این تعداد در سال 1978 به 45 هزار نفر رسید . حضور این افراد باعث گردید که آمریکاییها حق هرگونه ابتکار و خلاقیت را از نیروهای داخلی سلب کرده و اداره امور ارتش را راسا بر عهده گیرد .

از لحاظ صنایع دفاعی آنچه قبل از انقلاب تولید می شد ، صرفا تولید سلاحها و مهمات سبک بود که نهایتا تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به تولید فشنگهای سبک و نیمه سنگین تیربار ژ3 ، اسلحه ژ3 ، و فشنگ سلاح های کمری محدود می شد . در امور خدماتی و تعمیر و نگهداری نیز ما حق هیچ گونه دخالتی نداشتیم و با توجه به زیر ساختهای موجود فقط آمریکایی ها حق فعالیت در این امور را داشتند طوری که برای تعویض حتی یک پیچ ساده باید آمریکایی ها را صدا می کردیم.

یکی از شعار های محوری انقلاب اسلامی استقلال بود ، استقلال ،که نقطه مقابل وابستگی اشت . لذا به هر میزان که نقطه وابستگی کشور کم شود میزان استقلال بیشتر می شود.

· بعد از انقلاب



همانطور که بیان شد قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به نیروی نظامی ما حتی اجازه نمی دادند به قطعات دست بزند و کل سیستم در اختیار آمریکا بود.

بعد از پیروزی انقلاب شرایط متحول شد و تحولات چشمگیری خصوصا در مقطع دفاع مقدس پدید آمد ، جنگ تحمیلی واقعیتهایی را تحمیل میکرد که نتیجه آن شکل گیری صنایع دفاعی بود. بسیاری از سلاحهایی را که قبل از انقلاب نه تولید می شد و نه اجازه تولید آن را می دادند از رهگذر جنگ و تحریم اقتصادی و با طراحی مهندسی معکوس در داخل شکل گرفت . هر قدر فشار ها بیشتر شد خودباوری صنعت دفاعی بیشتر متبلور گردید .هم اکنون جمهوری اسلامی از بزرگترین توان و قدرت بازدارندگی موشکی برخوردار است که از یک طرف تماما بومی و از سوی دیگر تحت اختیار نیروهای داخلی قرار دارد و با هزینه اندک این همه امکان فراهم شده است.


· پیدایش توان موشکی



صنایع و توان موشکی ایران در شرایطی شکل گرفت و تکامل یافت که امنیت ملی **** جمهوری اسلامی در معرض تهدید قرار گرفته بود. در واقع از همان زمانی که موشکهایی از سوی **** مخلوع بعثی به سوی شهرهای کشورمان سرازیر شد و مردو ایران جواب دادند « موشک جواب موشک » این حس در متخصصان صنایع دفاعی کشور پدید آمد که باید به این خواسته به حق مردم پاسخ گویند که با عنایات خداوند متعال این صنعت بسیار پیچیده به همت متخصصان داخلی شکل گرفت . نکته جالب اینکه متخصصین شاغل در صنایع موشکی ، صنایع موشکی ایران را به علت کاملا بومی بودن «Made in SHIA» می گویند.

· معرفی برخی از تولیدات صنایع موشکی



1. موشک شهاب 3 : ( برد ؟2500 کیلومتر / درصد خطا 2 در 10000 )

2. موشک فاتح 110 : ( یکی از دقیق ترین موشکهای موجود در داخل کشور با سوخت جامد )

3. موشک توفان : ( یکی از پیشرفته ترین موشکهای ضد زره با عمق نفوذ 760 میلیمتر و برد 3850 متر و دارای سیستم ' ضد جمینگ ' تا دشمن نتواند آن را منحرف سازد و و مجهز به سیستم دید در شب وقابل شلیک از بالگرد های کبرا )

4. موشک تندر : ( طراحی شده جهت مقابله با زره های واکنشگر )

5. راکت صاعقه : ( طراحی شده جهت نابودی نفرات دشمن و دارای 40 میلیمتر طول می باشد و اهمیت آن به جهت برد ، مقدار ترکشها و قدرت انفجاری آن می باشد و پرواز آن در هوا بدون صدا می باشد )

6. موشک صیاد1و2 : ( که جهت نابودی بمب افکنها و هواپیماهای شناسایی دشمن طراحی شده و زمین به هوا می باشد که به تولید انبوه رسیده است )

7. موشک شهاب ثاقب : ( موشک سطح به هوای شهاب ثاقب موشکی کوتاه برد جهت دفاع ضد هوایی در ارتفاع پایین و بسیار پایین است و دارای ردیاب و سیستم هدایت فرماندهی و کنترل بیسیمی است .و دارای سرجنگی 14 کیلوگرمی و دارای ماسوره زمانی « ایر » می باشد که درصد خطای آن 4 درصد می باشد .

8. موشک میثاق1و2 : ( این موشک نمونه مدرنیزه شده استینگر می باشد که از روی شانه پرتاب می شود که دارای سیستم هومینگ غیر عامل مادون قرمز با قابلیت تهاجمی در تمامی جهات است )

9. موشک کروز: ( طراحی شده جهت استفاده در هواپیما و شناور . که بر برروی شناور های ذوالفقار 1400 و ذوالجناح نصب شده و این شناور ها با سرعت 90 کیلومتر حرکت کرده و همزمان اقدام به شلیک این موشک می کنند.

10. موشک دریایی نور : ( ؟ )

و ...

· افق صنایع موشکی



هم اکنون متخصصان داخلی بدنبال آن هستند که دفاع موشکی دوگانه ای را درست کنند که دارای نواخت تیر بالا باشد تا ابری از آتش بر روی دشمن ایجاد کند.

در سطح ملی هم اکنون به دنبال طراحی ماهواره ملی « سپهر » با سیستم رانش ماهواره هستند. هم اکنون ایستگاه گیرنده زمینی سپهر و پردازش تصاویر ماهواره ای با توان تهیه و توزیع انواع تصاویر ماهواره ای ، و هوایی مشغول فعالیت است. ماهواره سپهر 49 كشور را تحت پوشش قرار مي دهد که با آن می توان از فاصله 5 متری تصویر گرفت که در حقيقت اين ماهواره چشم ايران در منطقه است

البته موارد دیگری نیز وجود دارد که فعلا به دلایل امنیتی بدان نمی پردازیم ، اما صنایع موشکی به عنوان صنعتی کاملا پویا و رو به جلو در حال تکمیل پروژه های جدید مناسب با شرایط جدید و فن آوری دشمن در حال اجرا است.


· تحولات دفاعی در بخش زمینی



در بخش زمینی انواع و اقسام مهمات سبک و سنگین در کشور تولید می شود در واقع مهماتی نیست که نیاز داشته باشیم و نتوانیم در داخل تولید کنیم . اور هال کلیه تانکهای غربی و شرقی و تولید انواع تانک و نفربر که نونه بارز آن تانک های « ذوالفقار 1و2و3» که بسیار پیشرفته می باشد و در داخل تولید می شود و دارای زره واکنشگر می باشد.

نفر بر شنی دار آبی – خاکی « براق » نمونه دیگری این تولیدات می باشد که با حفاظ زرهی مناسب و تحرک بسیار خوب و استفاده از پدافند « ش.م.ه » آن را از دیگر نفربر ها متمایز می کند.

تولید انواع و اقسام توپها و توپهای خودکششی ( هویتزر) .

تولید مین کوب « تفتان » که با خرج گود تا 10 کیلوگرم ' تی ان تی ' را پاکسازی میکند و تا عمق 5/2 متر پایین می رود و عرض معبر پاکسازی آن 3 متر می باشد.و دارای سیستم کنترل از راه دور می باشد .

تولید انواع و اقسام خودرو های تاکتیکی دودیفرانسیل و خودروهای تجاری ( زرین خودرو ) .

تولید سلاح ملی انفرادی «خیبر» با طراحی کاملا جدید که خشاب آن در عقب قرار دارد که سلاح را سبک تر می کند و جزو مدرنترین سلاحهای انفرادی می باشد. و ...

· بخش الکترونیک



سیاست کلی وزارت دفاع این است که تمام تجهیزات و ملزومات موجود با الکترونیک آمیخته شود . از این طریق دقت ، سرعت و قابلیت های سلاحها ارتقای کیفی پیدا می کند .

خود کفایی در تولید بیسیمهای رایج نیروهای مسلح و بیسیمهای جهش فرکانسی و سیستمهای اپتیکی و شنود زیر آبی ، تلفنهای زیر آبی و سونار( دستگاهی برای شناسایی سلاحهای زیر آب) نیز از این نوع خود کفایی ها می باشد.

صنعت میکرو الکترونیک و آبتو الکترونیک در صنایع دفاع پایه گذاری شده و در خدمت صنایع هوایی قرار دارد و در صورت نیاز صنایع به میکروچیپس تبدیل می شود.

تولید قطعات مورد نیاز در انواه شاخه های الکترونیک نیز نمونه خوبی از یک پیشرفت بسیار زیاد می باشد.

ساخت سیستم راداری D-M-3b که قادر به رديابي و هدايت موشك‌هاي مهاجم است.

· پیشرفتهای بخش دریایی


ما در این بخش استراتژی قایق های تند رو را دنبال کرده ایم. شناور های موشک انداز طراحی شده ، باعث تحولی چشمگیر در این بخش شده است . شناور ها اعم از سطحی و زیر سطحی و شناورهای لجستیکی در مدلهای مختلف طراحی و ساخته شده است .

صنایع دریایی ما ترکیبی است یعنی شناور ، سیستمهای الکترونیکی و سلاحهایی مثل تیربار و موشک هرکدام در جای جداگانه ساخته و در یک جا مونتاژ می شود .

زیر دریایی های« السابحات » یک نمونه از این اقدامات است .

تولید قطعات ساختاری ، پنلهای ساندویچی ، انواع لوله های مختلف هیدرولیکی و هواناوهای« یونس 6 » و « یونس 22» طراحی شده است.

قابل توجه است که اولین « لندین گرافت » سنگین برای سازمان بنادر و کشتیرانی در وزارت دفاع ساخته شد.

نکته ای که حائز اهمیت می باشد این است که به دلیل پیشرفتهای قابل توجه و چشمگیر در بخشهای دریایی ، ضربه پذیری دشمن در دریا بسیار بالاست و به همین دلیل احتمال حمله دشمن قبل از تخلیه کامل خلیج فارس و دریای عمان بسیار بعید است ( البته اگر قبلا نقشه طراحی شده دکتر عباسی برای قطع ارتباط خلیج فارس و دریای عمان از طریق تنگه هرمز پیاده نشده باشد ).

· پیشرفت در صنایع هوایی



متخصصان هوایی کشورمان هم اکنون بر روی کلیه هواپیماهای تجاری و نظامی در حال تحقیقات هستند و قادرند تمام این هواپیما ها و بالگرد ها را اور هال و تعمیر اساسی کنند.

چنین توانمندی ای در کل منطقه وجود ندارد حتی توانایی هواپیماهای پهن پیکر ایرباس و بوئینگ وجود دارد. آشیانه فجر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بزرگترین سازه فلزی است که تاکنون در کشور و خاورمیانی ساخته شده است و همزمان 8 تا 12 هواپیمای پهن پیکر می تواند در آن قرار گیرد.

قطعه سازی در صنایع هوایی حرف اول را میزند . قبل از انقلاب اسلامی هیچ کاری در این زمینه انجام نشده بود . کارخانه « بل » ایجاد شده بود و تنها در حد چکهای اولیه بر روی بالگرد ها انجام میشد . هم اکنون شرکت «پنها» هم هلیکوپتر های «شباویز» و «2091» و هلیکوپتر های «شاهد» را تولید می کند و هم تعمیرات اساسی سنگین را انجام می دهد .

در طراحی هواپیماهای بدون سرنشین پیشرفته ، صنایع هوایی ایران موفق شده است هواپیماهای «ابابیل» ، «مهاجر1و2و3و4» ، «هدهد» و «صاعقه 1و2» را تولید کند. این هواپیماها با هزینه بسیار پایین و تکنولوژی روز ساخته شده است.

هواپیمای بدون سرنشین مهاجر 1و2و3و4 با کاربرد مراقبت هوایی ، شناسایی ، جنگ الکترونیکی ، رله ی ارتباطی ، دیده بانی ، هدف یابی ، هدایت آتش توپخانه ، کنترل نوار مرزی جهت مبارزه با قاچاقچیان ، کنترل ترافیک شهری و عکسبرداری جهت تهیه نقشه های جغرافیایی است که می توانند سلاحهای کوچک را حمل و پرتاب کنند.

در زمینه هواپیماهای جنگی هواپیمای جت پیشرفته اینتگرال طراحی شده و در زمینه بالگردهای هجومی و ترابری نیز 9 مورد در داخل تولید می شود.

هواپیمای ایران 140 که در نوع خود پیشرفته ترین است در انواع کاربری ساخته میشود.

یکی دیگر از تولیدات ساخت شیشه و لاستیک هواپیما می باشد که ما را در زمره 8 کشور تولید کننده آن قرار می دهد .
 

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 مارس 2004
نوشته‌ها
3,790
لایک‌ها
37
سن
43
محل سکونت
No.20, Esfahan, Iran
يه سری به سايت irandefence.net هم بزنين بد نيست !
 

korosh bozorg

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2005
نوشته‌ها
294
لایک‌ها
7
از پیشرفت ها بگذریم.
دوستان تنها نامهایی که برای جنگ افزارها برگزیده اند را ببنید!!!!!!!!! همگی عربی و عربی و عربی:(
و ماهواره ی مصباح.....
به کجا میرویم:( یا میبرند ما را....
 

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 فوریه 2005
نوشته‌ها
1,439
لایک‌ها
6
محل سکونت
Tavern
تنها گوشه ای از توان نظامی ایران !
این هم برای اون دسته از عزیزانی که قدرت نظامی ایران عزیز رو باور ندارن .

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

· صنایع نظامی ایران قبل از انقلاب



برنامه های نظامی شاه موجب گردید تا هزینه های نظامی ایران به ناگاه سیر صعودی پیش گیرد. بودجه نظامی کشور بسیار بالا رفته بود و پیش خریده های شاه ، فروشندگان را هم به تعجب وا میداشت . خرید تجهیزات توسط **** شاهنشاهی نیازمند آموزش فنی نیروها و آشنایی و بهره گیری بهینه از این تسلیحات بود ، لذا شمار زیادی از متخصصان ، تکنسین ها ، مستشاران نظامی و فروشندگان تسلیحاتی به ایران گسیل می شدند و افسرانی از ایران به کشورهای خارجی فرستاده می شد . در اواسط سال 1977 بالغ بر 31 هزار مستشار آمریکایی در ایران به سر می بردند که این تعداد در سال 1978 به 45 هزار نفر رسید . حضور این افراد باعث گردید که آمریکاییها حق هرگونه ابتکار و خلاقیت را از نیروهای داخلی سلب کرده و اداره امور ارتش را راسا بر عهده گیرد .

از لحاظ صنایع دفاعی آنچه قبل از انقلاب تولید می شد ، صرفا تولید سلاحها و مهمات سبک بود که نهایتا تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به تولید فشنگهای سبک و نیمه سنگین تیربار ژ3 ، اسلحه ژ3 ، و فشنگ سلاح های کمری محدود می شد . در امور خدماتی و تعمیر و نگهداری نیز ما حق هیچ گونه دخالتی نداشتیم و با توجه به زیر ساختهای موجود فقط آمریکایی ها حق فعالیت در این امور را داشتند طوری که برای تعویض حتی یک پیچ ساده باید آمریکایی ها را صدا می کردیم.

یکی از شعار های محوری انقلاب اسلامی استقلال بود ، استقلال ،که نقطه مقابل وابستگی اشت . لذا به هر میزان که نقطه وابستگی کشور کم شود میزان استقلال بیشتر می شود.

· بعد از انقلاب



همانطور که بیان شد قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به نیروی نظامی ما حتی اجازه نمی دادند به قطعات دست بزند و کل سیستم در اختیار آمریکا بود.

بعد از پیروزی انقلاب شرایط متحول شد و تحولات چشمگیری خصوصا در مقطع دفاع مقدس پدید آمد ، جنگ تحمیلی واقعیتهایی را تحمیل میکرد که نتیجه آن شکل گیری صنایع دفاعی بود. بسیاری از سلاحهایی را که قبل از انقلاب نه تولید می شد و نه اجازه تولید آن را می دادند از رهگذر جنگ و تحریم اقتصادی و با طراحی مهندسی معکوس در داخل شکل گرفت . هر قدر فشار ها بیشتر شد خودباوری صنعت دفاعی بیشتر متبلور گردید .هم اکنون جمهوری اسلامی از بزرگترین توان و قدرت بازدارندگی موشکی برخوردار است که از یک طرف تماما بومی و از سوی دیگر تحت اختیار نیروهای داخلی قرار دارد و با هزینه اندک این همه امکان فراهم شده است.


· پیدایش توان موشکی



صنایع و توان موشکی ایران در شرایطی شکل گرفت و تکامل یافت که امنیت ملی **** جمهوری اسلامی در معرض تهدید قرار گرفته بود. در واقع از همان زمانی که موشکهایی از سوی **** مخلوع بعثی به سوی شهرهای کشورمان سرازیر شد و مردو ایران جواب دادند « موشک جواب موشک » این حس در متخصصان صنایع دفاعی کشور پدید آمد که باید به این خواسته به حق مردم پاسخ گویند که با عنایات خداوند متعال این صنعت بسیار پیچیده به همت متخصصان داخلی شکل گرفت . نکته جالب اینکه متخصصین شاغل در صنایع موشکی ، صنایع موشکی ایران را به علت کاملا بومی بودن «Made in SHIA» می گویند.

· معرفی برخی از تولیدات صنایع موشکی



1. موشک شهاب 3 : ( برد ؟2500 کیلومتر / درصد خطا 2 در 10000 )

2. موشک فاتح 110 : ( یکی از دقیق ترین موشکهای موجود در داخل کشور با سوخت جامد )

3. موشک توفان : ( یکی از پیشرفته ترین موشکهای ضد زره با عمق نفوذ 760 میلیمتر و برد 3850 متر و دارای سیستم ' ضد جمینگ ' تا دشمن نتواند آن را منحرف سازد و و مجهز به سیستم دید در شب وقابل شلیک از بالگرد های کبرا )

4. موشک تندر : ( طراحی شده جهت مقابله با زره های واکنشگر )

5. راکت صاعقه : ( طراحی شده جهت نابودی نفرات دشمن و دارای 40 میلیمتر طول می باشد و اهمیت آن به جهت برد ، مقدار ترکشها و قدرت انفجاری آن می باشد و پرواز آن در هوا بدون صدا می باشد )

6. موشک صیاد1و2 : ( که جهت نابودی بمب افکنها و هواپیماهای شناسایی دشمن طراحی شده و زمین به هوا می باشد که به تولید انبوه رسیده است )

7. موشک شهاب ثاقب : ( موشک سطح به هوای شهاب ثاقب موشکی کوتاه برد جهت دفاع ضد هوایی در ارتفاع پایین و بسیار پایین است و دارای ردیاب و سیستم هدایت فرماندهی و کنترل بیسیمی است .و دارای سرجنگی 14 کیلوگرمی و دارای ماسوره زمانی « ایر » می باشد که درصد خطای آن 4 درصد می باشد .

8. موشک میثاق1و2 : ( این موشک نمونه مدرنیزه شده استینگر می باشد که از روی شانه پرتاب می شود که دارای سیستم هومینگ غیر عامل مادون قرمز با قابلیت تهاجمی در تمامی جهات است )

9. موشک کروز: ( طراحی شده جهت استفاده در هواپیما و شناور . که بر برروی شناور های ذوالفقار 1400 و ذوالجناح نصب شده و این شناور ها با سرعت 90 کیلومتر حرکت کرده و همزمان اقدام به شلیک این موشک می کنند.

10. موشک دریایی نور : ( ؟ )

و ...

· افق صنایع موشکی



هم اکنون متخصصان داخلی بدنبال آن هستند که دفاع موشکی دوگانه ای را درست کنند که دارای نواخت تیر بالا باشد تا ابری از آتش بر روی دشمن ایجاد کند.

در سطح ملی هم اکنون به دنبال طراحی ماهواره ملی « سپهر » با سیستم رانش ماهواره هستند. هم اکنون ایستگاه گیرنده زمینی سپهر و پردازش تصاویر ماهواره ای با توان تهیه و توزیع انواع تصاویر ماهواره ای ، و هوایی مشغول فعالیت است. ماهواره سپهر 49 كشور را تحت پوشش قرار مي دهد که با آن می توان از فاصله 5 متری تصویر گرفت که در حقيقت اين ماهواره چشم ايران در منطقه است

البته موارد دیگری نیز وجود دارد که فعلا به دلایل امنیتی بدان نمی پردازیم ، اما صنایع موشکی به عنوان صنعتی کاملا پویا و رو به جلو در حال تکمیل پروژه های جدید مناسب با شرایط جدید و فن آوری دشمن در حال اجرا است.


· تحولات دفاعی در بخش زمینی



در بخش زمینی انواع و اقسام مهمات سبک و سنگین در کشور تولید می شود در واقع مهماتی نیست که نیاز داشته باشیم و نتوانیم در داخل تولید کنیم . اور هال کلیه تانکهای غربی و شرقی و تولید انواع تانک و نفربر که نونه بارز آن تانک های « ذوالفقار 1و2و3» که بسیار پیشرفته می باشد و در داخل تولید می شود و دارای زره واکنشگر می باشد.

نفر بر شنی دار آبی – خاکی « براق » نمونه دیگری این تولیدات می باشد که با حفاظ زرهی مناسب و تحرک بسیار خوب و استفاده از پدافند « ش.م.ه » آن را از دیگر نفربر ها متمایز می کند.

تولید انواع و اقسام توپها و توپهای خودکششی ( هویتزر) .

تولید مین کوب « تفتان » که با خرج گود تا 10 کیلوگرم ' تی ان تی ' را پاکسازی میکند و تا عمق 5/2 متر پایین می رود و عرض معبر پاکسازی آن 3 متر می باشد.و دارای سیستم کنترل از راه دور می باشد .

تولید انواع و اقسام خودرو های تاکتیکی دودیفرانسیل و خودروهای تجاری ( زرین خودرو ) .

تولید سلاح ملی انفرادی «خیبر» با طراحی کاملا جدید که خشاب آن در عقب قرار دارد که سلاح را سبک تر می کند و جزو مدرنترین سلاحهای انفرادی می باشد. و ...

· بخش الکترونیک



سیاست کلی وزارت دفاع این است که تمام تجهیزات و ملزومات موجود با الکترونیک آمیخته شود . از این طریق دقت ، سرعت و قابلیت های سلاحها ارتقای کیفی پیدا می کند .

خود کفایی در تولید بیسیمهای رایج نیروهای مسلح و بیسیمهای جهش فرکانسی و سیستمهای اپتیکی و شنود زیر آبی ، تلفنهای زیر آبی و سونار( دستگاهی برای شناسایی سلاحهای زیر آب) نیز از این نوع خود کفایی ها می باشد.

صنعت میکرو الکترونیک و آبتو الکترونیک در صنایع دفاع پایه گذاری شده و در خدمت صنایع هوایی قرار دارد و در صورت نیاز صنایع به میکروچیپس تبدیل می شود.

تولید قطعات مورد نیاز در انواه شاخه های الکترونیک نیز نمونه خوبی از یک پیشرفت بسیار زیاد می باشد.

ساخت سیستم راداری D-M-3b که قادر به رديابي و هدايت موشك‌هاي مهاجم است.

· پیشرفتهای بخش دریایی


ما در این بخش استراتژی قایق های تند رو را دنبال کرده ایم. شناور های موشک انداز طراحی شده ، باعث تحولی چشمگیر در این بخش شده است . شناور ها اعم از سطحی و زیر سطحی و شناورهای لجستیکی در مدلهای مختلف طراحی و ساخته شده است .

صنایع دریایی ما ترکیبی است یعنی شناور ، سیستمهای الکترونیکی و سلاحهایی مثل تیربار و موشک هرکدام در جای جداگانه ساخته و در یک جا مونتاژ می شود .

زیر دریایی های« السابحات » یک نمونه از این اقدامات است .

تولید قطعات ساختاری ، پنلهای ساندویچی ، انواع لوله های مختلف هیدرولیکی و هواناوهای« یونس 6 » و « یونس 22» طراحی شده است.

قابل توجه است که اولین « لندین گرافت » سنگین برای سازمان بنادر و کشتیرانی در وزارت دفاع ساخته شد.

نکته ای که حائز اهمیت می باشد این است که به دلیل پیشرفتهای قابل توجه و چشمگیر در بخشهای دریایی ، ضربه پذیری دشمن در دریا بسیار بالاست و به همین دلیل احتمال حمله دشمن قبل از تخلیه کامل خلیج فارس و دریای عمان بسیار بعید است ( البته اگر قبلا نقشه طراحی شده دکتر عباسی برای قطع ارتباط خلیج فارس و دریای عمان از طریق تنگه هرمز پیاده نشده باشد ).

· پیشرفت در صنایع هوایی



متخصصان هوایی کشورمان هم اکنون بر روی کلیه هواپیماهای تجاری و نظامی در حال تحقیقات هستند و قادرند تمام این هواپیما ها و بالگرد ها را اور هال و تعمیر اساسی کنند.

چنین توانمندی ای در کل منطقه وجود ندارد حتی توانایی هواپیماهای پهن پیکر ایرباس و بوئینگ وجود دارد. آشیانه فجر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بزرگترین سازه فلزی است که تاکنون در کشور و خاورمیانی ساخته شده است و همزمان 8 تا 12 هواپیمای پهن پیکر می تواند در آن قرار گیرد.

قطعه سازی در صنایع هوایی حرف اول را میزند . قبل از انقلاب اسلامی هیچ کاری در این زمینه انجام نشده بود . کارخانه « بل » ایجاد شده بود و تنها در حد چکهای اولیه بر روی بالگرد ها انجام میشد . هم اکنون شرکت «پنها» هم هلیکوپتر های «شباویز» و «2091» و هلیکوپتر های «شاهد» را تولید می کند و هم تعمیرات اساسی سنگین را انجام می دهد .

در طراحی هواپیماهای بدون سرنشین پیشرفته ، صنایع هوایی ایران موفق شده است هواپیماهای «ابابیل» ، «مهاجر1و2و3و4» ، «هدهد» و «صاعقه 1و2» را تولید کند. این هواپیماها با هزینه بسیار پایین و تکنولوژی روز ساخته شده است.

هواپیمای بدون سرنشین مهاجر 1و2و3و4 با کاربرد مراقبت هوایی ، شناسایی ، جنگ الکترونیکی ، رله ی ارتباطی ، دیده بانی ، هدف یابی ، هدایت آتش توپخانه ، کنترل نوار مرزی جهت مبارزه با قاچاقچیان ، کنترل ترافیک شهری و عکسبرداری جهت تهیه نقشه های جغرافیایی است که می توانند سلاحهای کوچک را حمل و پرتاب کنند.

در زمینه هواپیماهای جنگی هواپیمای جت پیشرفته اینتگرال طراحی شده و در زمینه بالگردهای هجومی و ترابری نیز 9 مورد در داخل تولید می شود.

هواپیمای ایران 140 که در نوع خود پیشرفته ترین است در انواع کاربری ساخته میشود.

یکی دیگر از تولیدات ساخت شیشه و لاستیک هواپیما می باشد که ما را در زمره 8 کشور تولید کننده آن قرار می دهد .


31.gif
31.gif
 

afshin_electronic

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2005
نوشته‌ها
1,112
لایک‌ها
1
97.gif
97.gif
114.gif
114.gif
114.gif
114.gif
114.gif
114.gif

جونشو جووناي ايراني كندن ... اونوقت اسمشو عربي ميزارن ....
آخه انقدر از خود بيگانه .... فرهنگ و تمدن چند هزار ساله ي خودشون رو فراموش كردن چسبيدن به يه مشتي عرب .... ( منظورم توهين به اعراب نيست ... فقط شاكيم )

106.gif
106.gif
106.gif
106.gif
106.gif


جلوي خودمو ميگيرم كه ديگه بيشتر از اين نگم كه يه وقت مديرا قات نزنن و ....
108.gif
108.gif
108.gif
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
خوب اون زمان همین اماراتی ها خایه مالی رو میکردند و مثل سگ شیخ نشین ها از ما میترسیدن و پنجمین ارتش دنیا بودیم
با همین عراق سال 54 وارد جنگ چند روزه کوتاهی شدیم که به قرارداد1975 منتهی شد
ولی با همون عراق نتونستیم از پسش بربیایم
امارات و. شیخ نشین ها برامون دم در اوردند
از لحاظ امکانات رفتیم ته جدولهواپیماهای دست دوم نظامی داریم
هلیکپترهای زمان شاه با تعداد کم داریم
400 هواپیمای قبل انقلاب نصف و کمتر شدند حتی با احتساب چند اسکادران میگ خریداری
اون موشکها هم دردی رو دوا نمی کنن چون دقت کافی ندارند همون طور که برای صدام هم که شبیه همین برنامه موشکی رو داشت مفید واقع نشدند
خدا با این ماشین فرسوده نظامی به ما در مقابل گرگهای خونخوار همسایه کمک کنه
 

barbary629

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 جولای 2005
نوشته‌ها
66
لایک‌ها
0
)))هواپیمای ایران 140 که در نوع خود پیشرفته ترین است در انواع کاربری ساخته میشود. ((
كشتيد مارو...پيشرفته وپيشرفته و ... چنتا هواپيما روسي و موشك كره اي شمالي...:upsided: :baaasmile
سايتش بد نبيد
http://irandefence.net
اين خانوم چيكاره بيد اينجا؟ :goatee:
خلبان زنم داريم؟:specool:
06rsh28qv.jpg
 

Elend

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2005
نوشته‌ها
629
لایک‌ها
30
این چیه تو دهنت بربری
 

saeid_2001

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 می 2005
نوشته‌ها
2,403
لایک‌ها
9
محل سکونت
tehran
چند وقت پیش بود یکی دوستام یه مقاله در مورد جنگ امریکا وعراق و تجهیزات امریکا در این جنگ اورده بود که من فقط یک قسمتش که در مورد سربازها بود رو خوندم نوشته بود در بدن سربازهای امریکایی یه سری سنسور قرار میدن تا هر لحظه از طریق ماهواره موقعیت و وضع بدنی هر سرباز با خبر بشن و از دیگر کاربرد ها این بود که سربازهای امریکا سربازیهای خودی رو تشخیص میدادند و باعث نمیشد اشتباها به هم شلیک کنن یه جایی دیگهای در مورد استراتیژی جنگی امریکا نوشته بود که بوسیله ابر کامپیوترها قبل جنگ محاسبه میشد و راهای مختلف رو به darpa میداد مثلا احتمال پیروزی و شکست در جنگ تعیین حدود میزان خسارت به ارتش و تعیین حدود کشته ها و مشخص کردن بهترین راه که وسیله اون کمترین خسارت به ارتش وارد بشه .و خیلی چیزهای دیگه که کمی تخیلی به نظر میرسید.
 

ghizh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آپریل 2005
نوشته‌ها
309
لایک‌ها
0
محل سکونت
اِصـــــــــــفُهون

check_shark

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2005
نوشته‌ها
904
لایک‌ها
7
محل سکونت
تهران
به نقل از saeid_2001 :
چند وقت پیش بود یکی دوستام یه مقاله در مورد جنگ امریکا وعراق و تجهیزات امریکا در این جنگ اورده بود که من فقط یک قسمتش که در مورد سربازها بود رو خوندم نوشته بود در بدن سربازهای امریکایی یه سری سنسور قرار میدن تا هر لحظه از طریق ماهواره موقعیت و وضع بدنی هر سرباز با خبر بشن و از دیگر کاربرد ها این بود که سربازهای امریکا سربازیهای خودی رو تشخیص میدادند و باعث نمیشد اشتباها به هم شلیک کنن یه جایی دیگهای در مورد استراتیژی جنگی امریکا نوشته بود که بوسیله ابر کامپیوترها قبل جنگ محاسبه میشد و راهای مختلف رو به darpa میداد مثلا احتمال پیروزی و شکست در جنگ تعیین حدود میزان خسارت به ارتش و تعیین حدود کشته ها و مشخص کردن بهترین راه که وسیله اون کمترین خسارت به ارتش وارد بشه .و خیلی چیزهای دیگه که کمی تخیلی به نظر میرسید.


چه جالب

اونوقت اگه دشمن هم سيگنال هارو دريافت کنه چی¿
 

saeid_2001

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 می 2005
نوشته‌ها
2,403
لایک‌ها
9
محل سکونت
tehran
به نقل از check_shark :
چه جالب

اونوقت اگه دشمن هم سيگنال هارو دريافت کنه چی¿
میتونی اینو از darpa بپرسی.
حتما امواج کد میشن فرستاده میشن دیگه اینکه کار سختی نیست
 

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 جولای 2005
نوشته‌ها
1,374
لایک‌ها
18
به نقل از mehrdad1355 :
خوب اون زمان همین اماراتی ها خایه مالی رو میکردند و مثل سگ شیخ نشین ها از ما میترسیدن و پنجمین ارتش دنیا بودیم
با همین عراق سال 54 وارد جنگ چند روزه کوتاهی شدیم که به قرارداد1975 منتهی شد
ولی با همون عراق نتونستیم از پسش بربیایم
امارات و. شیخ نشین ها برامون دم در اوردند
از لحاظ امکانات رفتیم ته جدولهواپیماهای دست دوم نظامی داریم
هلیکپترهای زمان شاه با تعداد کم داریم
400 هواپیمای قبل انقلاب نصف و کمتر شدند حتی با احتساب چند اسکادران میگ خریداری
اون موشکها هم دردی رو دوا نمی کنن چون دقت کافی ندارند همون طور که برای صدام هم که شبیه همین برنامه موشکی رو داشت مفید واقع نشدند
خدا با این ماشین فرسوده نظامی به ما در مقابل گرگهای خونخوار همسایه کمک کنه


دقيقاً :eek:
 

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 جولای 2005
نوشته‌ها
1,374
لایک‌ها
18
قضيه هندوانه زير بغل كردن هستش :eek:
شتر در خواب بيند پنبه دانه گهي لپ لپ خورد گه دانه دانه
چه تجهيزاتي ؟ ديگه ما كه خودمون تو كار الكترونيك هستيم وضعيت الكترونيك ايران رو ميدونيم :eek:
 

meshkat

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2004
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
0
gggggggggggggg
 
Last edited:

check_shark

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2005
نوشته‌ها
904
لایک‌ها
7
محل سکونت
تهران
ورود مستر کپی پيست رو به همه تبريک ميگم:lol: :lol: :lol:
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
به نقل از meshkat :
تولید هلیکپترهای ایتالیایی دو موتوره در ایران آغاز شده که این هلیکپترها با از کار افتادن یک موتوره هم می توانند به پرواز ادامه دهند این بغیر از سی چهل تا هلیکپترهای روسی که عملکرد عالی داشتند مثلا در کرمان و اصفهان موقعی که هواپیماها سقوط کردند در بدترین شرایط جوی و بدترین وضعیت هوا هلیکپترهای روسی **** کماندوهای نیروی مخصوص **** را به کوههای کرمان و اصفهان حمل کردند و واقعا کیفیت عالی دارند این هلیکپترهای روسی و ظاهرا بازهم قصد خرید از روسیه را دارند
تعداد میگهای ارتش بیست فروند است بغیر از سوخوهای **** تعداد حدود بیست فروند سوخو مدرن روسی هم **** جدیدا سفارش داده است تعدادی سوخو پیشرفته هم ارتش دارد بغیر از هواپیماهای جنگی اف هفت ساخت چین کلا وضعیت جنگنده های هوایی بد نیست و هواپیماهای جدید دارند ساخت داخلی جنگنده ها هه حدودا برنامه ساخت داخلی هفتاد هشتاد تایی را داشتند
راستی عدد چهارصد هواپیمای زمان شاه را دیگر از کجایتان در آوردید کل هواپیماهای اف چهارده هفتادو خرده ای بود با هواپیماهای اف چهار و اف پنج نزدیک سیصدو خرده ای شاید بشود یا کمتر بقیه هواپیماها در زمان خود شاه از رده خارج شده بودند مثل جنگنده های هاوک انگلیسی
در ضمن آن خانم که در عکس است طراح نخستین جنگنده ایرانی است یعنی جنگنده شفق
در ضمن موشکهای قاره پیمای ایرانی اهمیت استراتژیک دارند نه اهمیت تخریبی مثلا شلیک تنها یک موشک کرم ابریشم توسط **** به تاسیسات بارگیری نفت کویت و حمله اف چهارده های ایرانی به پالایشگاههای نفت عربستان که سال 67 صورت گرفت _چنانچه می دانید یکی از اف چهارده ها توسط شکاریهای اف 15 عربستان ساقط شد - باعث شد بورس نیویورک سقوط کند و ضربه سهمگینی به اقتصاد آمریکا وارد آید
در ضمن درست یک سوم جمعیت عربستان شیعه هستند و حاضرند برای حفظ ایران عملیات انتخاری هم انجام بدهند لذا به عنوان یک نفر که هر روزه با عربها سروکله می زند قول می دهم آنها گرگ نیستند بلکه عاشقان ایران وایرانی هستند
به گفته کارشناسان، ارتش ايران در آن سالها مرکب از دو هزار و ۴۶۰ دستگاه تانک، دو هزار نفربر زرهی ، ۷۳۹ فروند هلی کوپتر و ۴۸۶ هواپيما بوده است. اگرچه اين نيرو در قبل از انقلاب از ۵۰۰ هزار سرباز نيز برخوردار بود، اما در ابتدای جنگ بدليل سياستهای مسئولان وقت جمهوری اسلامی، اين نيرو به کمتر از دويست هزارنفر کاهش يافته بود.

نيروی هوايی ارتش ايران در ابتدای جنگ از هواپيماهای بسيار پيشرفته اف-۱۴ برخوردار بود که می توانست با اندکی خطا با هر شليک يک هواپيمای دشمن را سرنگون کند. همچنين حدود ۴۰۰ فروند اف-پنج (تايگر) و اف-چهار (فانتوم) به نيروی هوايی ايران قدرت تهاجمی می داد و آن را قادر به مقابله با هر نيرويی در منطقه می کرد.
http://www.bbc.co.uk/persian/iran/story/2005/09/050921_ra-war-military.shtml
موشک با برد بلندی که دقت نداره فایده نداره و با امثال ضد موشک های پاتریوت میزننش
مثل عراق هم اول از طریق هوا همه چجی رو میزنن
تا وقتی بمب اتم نداریم در مقابل کسانیکه بمب اتم دارند هیچ فایده ای ندارد
 
بالا