برگزیده های پرشین تولز

جوجه کباب خونگی

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
جوجه کباب خانه برای هشت نفر
%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D9%86%D9%81%D8%B1.jpg

مواد لازم برای هشت نفر :
سینه مرغ چهار عدد سینه دو تا مرغ
کتف و بال چهار تا از هر کدوم
پیاز یک عدد متوسط
آبلیمو شش یا هفت قاشق سوپخوری
روغن مایع پنج قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ده قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
گوجه تازه و سفت و فلفل سبز برای کباب کردن

طرز تهیه :
سینه های مرغ رو از استخوان ها جدا میکنیم و میشوریمش تا به این شکل در بیاد

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی
chicken-kabab-in-home-for-eight-people01.jpg


به قطعات کوچیک تر می بریم که حدودا با هم ، هم اندازه باشن نه زیاد بزرگ باشن که مواد رو به خودشون جذب نکن نه خیلی ریز باشن که وقتی روی حرارت قرار میگیرن زود بسوزن.
قطعاتی که تو عکس می بینین اندازه استانداردیه که توسط مامان گلم بریده شد.
کتف و بال رو هم از مرغ جدا کنین و همراه اینا تو کاسه ای که میخواین اونا رو مزه دار کنین بریزین.

جوجه کباب رستورانی
chicken-kabab-in-home-for-eight-people02.jpg


chicken-kabab-in-home-for-eight-people03.jpg


مزه دارکردن جوجه کباب
chicken-kabab-in-home-for-eight-people04.jpg


الان نوبت میرسه به این که سس مربوطه رو درست کنیم ابتدا پیاز رو خلالی ریز خورد میکنیم تا خوب به خورد مرغا بره

مواد خواباندن جوجه کباب
chicken-kabab-in-home-for-eight-people05.jpg


زعفران رو به مرغا اضافه کرده و هم میزنیم بعد آبلیمو و روغن رو هم بهش اضافه کرده هم میزنیم (با دست) با قاشق حسش منتقل نمیشه نمک رو هم بهش اضافه میکنیم

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم
chicken-kabab-in-home-for-eight-people06.jpg


در آخر پیاز رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا پیاز بین اونا پخش بشه و به خورد همه شون بره.

سس جوجه کباب
chicken-kabab-in-home-for-eight-people07.jpg


باید کمه کمش ۱۲ ساعت این طوری تو یخچال بمونه تا مزه دار بشه هرچه بیشتر تو این مواد بمونه بیشتر خوشمزه تر میشه.
الان به قسمتای خوب داستان داریم نزدیک میشیم جایی که یواش یواش دارن جوجه هارو به سیخ میکشن تا بره روی زغالا کبابی شه.

chicken-kabab-in-home-for-eight-people08.jpg


جوجه های آماده برا پخته شدن

chicken-kabab-in-home-for-eight-people09.jpg


کتف ها و بال ها

chicken-kabab-in-home-for-eight-people10.jpg


گوجه ها و فلفل

chicken-kabab-in-home-for-eight-people11.jpg


جوجه ها روی زغال در حال پخته شدن

chicken-kabab-in-home-for-eight-people12.jpg


یه نکته درباره بال ها و کتف ها بگم که اینا یه کم دیر می پزن بهتره اول از همه اونا رو بزارین روی زغال و آخر از همه بردارین تا کاملا پخته شه
الان دیگه میشه گفت همه کارا تموم شده و فقط یه مرحله از داستانمون مونده
اگه گفتین اون چیه
خب معلومه الان باید این غذای خوشمزه رو نوش جان کنین

chicken-kabab-in-home-for-eight-people13.jpg


طرز تهیه جوجه کباب
chicken-kabab-in-home-for-eight-people14.jpg


خیلی عالی شده و خیلی هم کباب خوشرنگ
به به غذای دوست داشتنی و سالم مورد علاقه من
چه کردم هااااااااااااا آدم عکس آخر رو که می بینه باورش نمیشه کار خونگی باشه در حد با تجهیزات رستوران و کباب پز شده
نوک بالها رو همین جوری گذاشتیم روی زغال کسی نخوردشون سهم گربه هایی بود که تماشا گر صحنه بودن
نوش جان
 
بالا