- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
كسي هاست از كشورهاي چين يا روسيه نداره.
يه 500 مگ الي 1 گيگي ميخوام!
يه 500 مگ الي 1 گيگي ميخوام!
خب من روسي بلدم.ميتونمم اونطوري سرچ كنم اما دنبال كسي ميگردم كه اين كارا را كرده باشه
حالا چرا روسیه و چین!! به خاطر کپی رایت ؟
اگر امریکا یا کانادا خواستی من در خدمتم![]()
ما یک سرور تو ایران راه انداختیم، ولی پهنای باندش 5Mbps هست که زیاد به درد دانلود سنگین نمی خوره!
ولی خوب اگه کسی خواست بگه
خب اين كه تابلوئه كه امريكا و كانادا نميخواد!
خب دوستان.
من سرور را ميخوام تو چين يا روسيه باشه چون ميخوام از وي بولتين غير لايسنس دار استفاده كنم و برا همين يه كشوري ميخوام كه بعدا با هسات و دامينم مشكل پيش نياد.برا همين از تو روسيه ميخوام.
اما اگه تو ايرانم اين مشكل حل بشه برام فرقي نميكنه.با اينكه من سالي 12 ماه 8 ماهشا تو خود روسيه هستم اما ايران برام بهتره حالا كسي لينك بده.
در ضمن اون لينكه پارسه را هم ديدم اما توش قيمتي چيزي نبود فقط يه گيگ تست رايگان ميدا4د.
داده پردازی خیلی گرونه! پهنای باندشم بسیار پایینه!شرکت داده پردازی ایران در داخل کشور دیتا سنتر زده که پهنای باند و امنیتش خیلی خوبه ، شما ماهیانه چقدر ترافیک می تونید بدید و سرورتون در دیتا سنتر که نگهداری نمی شه ؟
اگر پهنای باند بالا نیاز نداری، من می تونم رو سرورمون بهت بدم ( در ایران )خب دوستان.
من سرور را ميخوام تو چين يا روسيه باشه چون ميخوام از وي بولتين غير لايسنس دار استفاده كنم و برا همين يه كشوري ميخوام كه بعدا با هسات و دامينم مشكل پيش نياد.برا همين از تو روسيه ميخوام.
اما اگه تو ايرانم اين مشكل حل بشه برام فرقي نميكنه.با اينكه من سالي 12 ماه 8 ماهشا تو خود روسيه هستم اما ايران برام بهتره حالا كسي لينك بده.
در ضمن اون لينكه پارسه را هم ديدم اما توش قيمتي چيزي نبود فقط يه گيگ تست رايگان ميداد.
اگر پهنای باند بالا نیاز نداری، من می تونم رو سرورمون بهت بدم ( در ایران )
به زودی سیستم VPS های ایرانمون هم راه میفته که می تونید برای خود سیستم عامل خاص ( مثلاً حتی ویندوز بدون لایسنس ) داشته باشید!
اگر پهنای باند بالا نیاز نداری، من می تونم رو سرورمون بهت بدم ( در ایران )
به زودی سیستم VPS های ایرانمون هم راه میفته که می تونید برای خود سیستم عامل خاص ( مثلاً حتی ویندوز بدون لایسنس ) داشته باشید!
پسر خوب، لیست قیمت کجا بوده!خب من كه گفتم چي ميخوام.
اگه مشكلي نداري با كپي رايت من .ليست قيمتت را بده.
در ضمن يه دامين خوب هم با com يا ir ميخوام.
فقط زود.
براي فروم كه سرورتون كم نمياره!
والا فعلاً قیمت ها مشخص نیست، ولی آنچه مسلمه از VPS های هلندمون گرون تره، شاید حدود 2 برابرقیمت VPS های سرور ایران معلومه؟