آژانس هواپیمایی
pop up

درایور مودم ASUS AM 602 برای ویندوز ویستا

شروع موضوع توسط alibati ‏8 دسامبر 2007 در انجمن ویندوز

  1. alibati

    alibati همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,585
    تشکر شده:
    1,294
    محل سکونت:
    تهران
    دنبال درایور مودم ایسوس 602 برای ویندوز ویستا هستم
    تو سایتش چیزی به اسم 602 نبود ؟ کسی درایورش رو داره ؟ :(
     
  2. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    خير اين مودم درايور windows ويستا نداره. از LAN استفاده کنين.
     
  3. alibati

    alibati همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,585
    تشکر شده:
    1,294
    محل سکونت:
    تهران
    هیچ راهی نداره! تبدیلی وجود نداره usb رو به لن تبدیل کنه ؟
     
  4. kbs

    kbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    0
    چرا فكر كنم هستش
     
  5. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اگه کامپيوتر شما ورودی Lan نداره ميتونی يه کارت Lan به قيمت 5 تومان بخری.
     
  6. SiriusBlack

    SiriusBlack کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    مشكل هنگامي هست كه 2 تا كامپيوتر داشته باشي و بخواي براي هر دوتاشون ويستا بريزي!
     
  7. boxilink
  8. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    ارتباط با Lan رو گذاشتن برای همين وقتها !
     
  9. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    امین جان LANidi به تاپیک ها! :):happy:
     
  10. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    آخه هر چی ميگيم بازم حرف خودشونو ميزنن، خوب شد نگفتم Ethernet !
    :D
     
  11. SiriusBlack

    SiriusBlack کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    امين جان مثل اينكه خوب متوجه مشكل نشدي ها!
    وقتي 2 تا سيستم داشته باشي مجبوري هم از LAN استفاده كني هم از USB.
    مودم ASUS 602 هم 1 خروجي LAN داره و 1 خروجي USB.

    حالا اگه بخواي رو هر 2 سيستم ويستا داشته باشي تكليف چيه؟!

    يا بايد درايور مودم براي ويستا رو داشته باشي يا اينكه براي كامپيوتري كه با USB به مودم وصله از خير ويستا بگذري.
     
  12. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    به یکی وصل میکنی کامپیوتر ها رو با هم شبکه میکنی :D .
     
  13. SiriusBlack

    SiriusBlack کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    آره ولي اينجوري بايد اون سيستمي كه مودم بهش وصله روشن باشه تا با اون يكي بشه وصل شد. :(
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. smohammadhendi

    smohammadhendi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2007
    نوشته ها:
    1,310
    تشکر شده:
    213
    محل سکونت:
    اصفهان
    دوست عزيز .... هر چيزي يه بهايي داره ... بهاي داشتن ويندوز ويستا براي شما اين هست كه شما اقدام به خريد يك HUB Switch كه فكر نكنم قيمتش زياد باشه بايد بخري ...

    تنها راهش همينه ... غير از اينكه دست به دعا بشي كه ASUS يا شركت conexant كه چيب اصلي برد را ساخته يكيشون اقدام به دادن درايور بكنن[​IMG]
     
  16. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    ميشه لطف كنيد و دقيقا بگيد چطور بايد از adsl كه از طريق lan به كامپيوتر A وصل هست در كامپيوترB كه در اتاق ديگري از طريق كابل كراس شبكه شده استفاده كرد ؟
     
  17. smohammadhendi

    smohammadhendi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2007
    نوشته ها:
    1,310
    تشکر شده:
    213
    محل سکونت:
    اصفهان
    خب براي اين كار بايد سيستم A شما داراي دو تا Lan داشته باشه كه براي اين كار مادربورد هاي جديد اكثرا همين طور هستن ولي اگه مادربورد شما يك Lan داره بايد يه كارت شبكه 7000 تومني بخري بعد مودم ADSL را از طريف كابل شبكه به سيستم A وصل كني و بعد سيستم B را از طريق كابلCrossover به سيستمA وصل كني بعد شما بايد اكانتي كه مربوط ميشه به اتصالADSL به اينترنت راShare كني تا سيستم B بتونه باهاش ارتباط برقرار كنه ....

    من توي پست قبلي گفتم كه اگه يهHub بخريد خيلي براتون با صرفه تر در مياد... چون يك شبكه اصولي و خوب ميشه
     
  18. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    البته برخی کارتهای شبکه جديد از کابل Straight هم پشتيبانی ميکنن تا نيازی به Cross نباشه.
     
  19. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    قيمت هاب و نحوه استفاده اش به چه صورت هست ؟

    لطفا در اين مورد كمي بيشتر توضيح بدهيد .

    اين کابل Straight اصلا چي هست و چه كاربردي داره ؟
     
  20. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اصل کلی اينه که زمانی که 2 تا Device شبکه متفاوت داريم مثل کامپيوتر و هاب، از کابل Straight استفاده ميشه و زمانی که 2 تا Device شبيه باشن مثل 2 تا کامپيوتر بايد از Cross استفاده بشه. هاب 5 پورت حدود 15 تومان هست.
     
  21. smohammadhendi

    smohammadhendi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2007
    نوشته ها:
    1,310
    تشکر شده:
    213
    محل سکونت:
    اصفهان
    امين جان ... يه سوالي براي من پيش اومد ... وقتي كه اينها با hub به مودم adsl وصل ميشن موقع كانكت شدن با اكانت PPPOE چ اتفاقي ميافته ...
     
  22. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    منظورت از اتفاق اينه که کامپيوتر های ديگه چطوری بايد وصل بشن ؟ اگه مودم وصل بشه که خوب همه وصل ميشن، ولی اگه با Dial-up وصل بشه بايد Internet Connection Sharing روی اون سيستمی که وصل بوده فعال باشه، ضمن اينکه user و pass اون اکانت بايد برای همه save باشه. يعنی anyone.