خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

راهنمايي براي ارسال اطلاعات به يك صفحه asp

شروع موضوع توسط SNo ‏20 نوامبر 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,570
    تشکر شده:
    535
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    سلام
    من مي‌خوام يك كد بنويسم كه تو هر سايتي كه قرار گرفت به يك صفحه asp ارجاع داده بشه و ... .

    حالا مشكل من اينجاست كه به دو تا آرگومان هم نياز دارم. يكي عنوان صفحه و يكي ديگه url صفحه.

    تا اونجايي كه عقل ناقص من ميگه بايد از يك اسكريپت جاوا استفاده كنم، ولي موندم اين دو تا آرگومان رو چه

    جوري براي صفحه asp بفرستم.

    اگه كمكم كنيد ممنون ميشم. بد جوري گيرم. :(

    راستي ميشه url اون صفحه رو با vbscript يا javascript داخل صفحه asp تشخيص داد؟
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    میشه منظورتون رو با یه مثال، عنوان کنید؟ :)
     
  4. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,570
    تشکر شده:
    535
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    مثل كد كانتر وبگذر.
    البته اون براي مشخصات سايت از يك كد كه قبلا تو ديتابيس ثبت شده استفاده مي‌كنه. ولي من مي‌خوام كه بدون دادن هيچ كدي توسط يه اسكريپت اون دو تا آرگومان رو بدست بيارم و براي صفحه asp ارسال كنم.
    براي بدست آوردن اون دو تا آرگومان ميشه از document استفاده كرد، ولي چجوري بايد اونا رو از داخل اسكريپت ارسال كنم.
    وبگذر يا كدهاي مشابهي كه ديدم از طريق src توي تگ script آرگومان‌ها رو ارسال مي‌كنن. من بايد چه كار كنم؟
     
  5. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,570
    تشکر شده:
    535
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
  6. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز فکر نمیکنم لازم باشه با جاوا url صفحه رو به صورت آرگومان ارسال کنی
    وقتی صفحه فراخوانی شد، آدرس اون رو از request بگیر....
     
  7. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,570
    تشکر شده:
    535
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
  8. خرید بیت کوین
  9. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    والا منم درست و درمون نفهمیدیم میخوای چیکار کنی ولی کلا توی ASP وقتی میخوای اطلاعات رو جابجا کنی اینطوری میتونی ،

    مثلا میخوایم توی صفحه names.asp ، اسم John و سن 30 رو داشته باشم ( حالا این اطلاعات مثلا داره از یه صفحه دیگه میاد ) کافیه صفحه names.asp رو توی بروزرمون اینطوری احضار کنیم :

    کد:
    http://www.w3schools.com/test/names.asp?name=John&age=30
    به این میگن Query String !

    حالا وقتی مقادر رو میخوایم توی صفحه مون داریم(وسط HTML ها !) :
    کد:
    Hi, <%=Request.QueryString("name")%>. Your age is <%= Request.QueryString("age")%>.
    که به ما خروجی میده :
    Hi, John. Your age is 30.
    خوب حالا اگر بخوایم این مقادر رو توی یه جاوا اسکریپت هم میتونیم استفاده کنیم مثلا اینطوری :
    کد:
    function('<%=Request.QueryString("name")%>')
     
  10. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,570
    تشکر شده:
    535
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    مشكل من اينه كه توي صفحه‌اي كه بايد اطلاعات رو ارسال كنه نميشه از asp استفاده كرد (مثل وبلاگ‌ها).
    حالا اگه بگيد چكار مي‌تونم بكنم، خيلي ممنون ميشم.
     
  11. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    ببین دوست عزیز، شما مشکلت اینه که نمیتونی Query String ها رو به Url اضافه کنی...
    منم توضیح دادم که...
    شما اسم سایتت رو به صورت www.yourname.IR!! بزار...
    بعد توو رویداد لود از صفحه‌ات از request.url (الآن کامل خاطرم نیست، ولی یه چیزی شبیه همینه) میتونی آدرس سایتی که لینکت درش قرار داشته رو بدست بیاری...
     
  12. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    کافی اه توی صفحه ای که میخواد اطلاعات رو بگیره بشه از ASP استفاده کرد خوب این اطلاعات رو همونطوری که قبلا توضیح دادم با کوئری استرینگ بگیر ! یعنی با جاوا اسکریپت یا اصلا به صورت استاتیک یه URL مثل مثالی که گقتم بفرست به صفحه دوم و به با asp این اطلاعات رو از URL بگیر و سیو کن !
     
  13. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,570
    تشکر شده:
    535
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    ببينيد من يه چيزي ميگم اگه اشتباهه مسخرم نكنيد. :blush:

    براي ارسال اطلاعات به يه صفحه asp ميشه از كوري به صورت
    کد:
    <script src="http://alaki.com/page.asp?url=ye-chizi">
    استفاده كرد.

    حالا من مي‌خوام كه url رو با يه اسكريپت (نوشتنش راحته) بدست بيارم. بعدش اونو براي صفحه Asp ارسال كنم.
    حالا شما بگيد راهي به غير از src در تگ script وجود داره كه بشه باهاش اطلاعات رو به صفحه ASp ارسال كرد؟

    اگه راهي باشه مشكل منم حل ميشه. :)
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش