منتخب بازارچه

سوال :ویندوز من 64 هست یا 32

m558

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
804
لایک‌ها
435
توی شهر خودت ابش کن بهتره تا اینجا بفروشی
حتما حتما هم هاردت را ssd کن چون در رندر کردن سرعتش خیلی بالا میره
در اجرای نرم افزارها هم
قبل از خرید خوب تحقیق کن رم حداقل ۱۲ باشه
مابقی چیزها هم تحقیق کن در فروم ها بچرخ
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
764
لایک‌ها
77
توی شهر خودت ابش کن بهتره تا اینجا بفروشی
حتما حتما هم هاردت را ssd کن چون در رندر کردن سرعتش خیلی بالا میره
در اجرای نرم افزارها هم
قبل از خرید خوب تحقیق کن رم حداقل ۱۲ باشه
مابقی چیزها هم تحقیق کن در فروم ها بچرخ
من تهرانم یه مغازه لوازم کامپیوتر هست که فکر کنم توی کار خرید سیستم هم هست میبرم پیش اون... فقط یه حدود قیمت دستم بیاد...
می خوام سیستم مورد نیاز توصیه شده خود adobe رو بگیرم...Recommended specifications ... ستون سمت راست... ولی نمیدونم چند میشه..
ممنون برای توصیه در مورد هارد
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
806
لایک‌ها
120
ب این کیس های استوک ی نیگا بنداز قیمتاش خوبه
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,203
لایک‌ها
7,050
محل سکونت
اهواز
ب این کیس های استوک ی نیگا بنداز قیمتاش خوبه
ما یبار با دوتا سیستم شروع به رندر انیمیشن گرفتن کردیم..
یه سیستم قیدیمی تر بود با گرافیک 2
و یه سیستم جدیدتر بود با گرافیک 1
سیستم جدیدتره بخاطر تکنولوژی جدیدتریش سریع تر خروجی میگرفت..
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,203
لایک‌ها
7,050
محل سکونت
اهواز
اینجا کاربر محترم amd power تخصص بالای سخت افزار و کانفیگ دارن بهرین راهنمایی ها رو میشه ازشون گرفت
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
764
لایک‌ها
77
با یکی از یوتیوبر های ایرانی که با سابقه هست صحبت کردم گفت سیستم خوب برای اینکار لازمه که 2000 دلار پول می خواد که خوب طبیعتا پولش نیست الان . تصمیم گرفتم فعلا فیلم های گرفته شده رو با app های موبایل مخصوص ادیت فیلم که زیاد هم هستند ادیت کنم و منتشر کنم... تا ببینم بعدا چی میشه...

بنا براین فعلا ارتقا سیستم خودمو کنسل کردم .ممنون از اظهار نظر همه دوستان.
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
764
لایک‌ها
77
با تحقیقی که انجام دادم متوجه شدم چند تا نرم افزار ادیت ویدیو هست که مخصوص کامپیوتر های با سیستم قدیمی هست و طرفدار های زیادی هم دارن. چند تا اپ هم هست که پر طرفدار هستند. از بین اون نرم افزار ها برنامه camtasia رو انتخاب کردم که فکر کنم به سیستم من بخوره ... اگه تبدلیش کنم به 64 بیتی ...این سیستم مورد نیاز اون نرم افزار هست

سیستم مورد نیاز


- Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8.1, and Windows 10 (Required: 64 Bit versions only). (Recommended: Windows 10)
- 2.0 GHz CPU with dual-core processor minimum (Recommended: 2.8 Ghz 6th Generation Intel® Core™ i5 Processor with 4 CPU Cores or better or equivalent or better AMD processor)
- Intel and AMD integrated graphics are acceptable. However, NVIDIA and AMD GPU’s are recommended for GPU acceleration and 4K and/or 60FPS media.
- GPU Acceleration requires Windows 10 or Windows 8.1
- 4 GB RAM minimum (Recommended: 16 GB or more)
- 2 GB of hard-disk space for program installation
- Display dimensions of 1024x768 or greater
- Microsoft .NET 4.6.0 or later version (included)
- Dedicated Windows-compatible sound card, microphone, and speakers (Recommended)
- Windows N requires the MediaFeature Pack for Windows N
- Internet connection and a TechSmith account are required for the trial

بنا براین اگه دوستان موافق هستند فعلا به 6 گیگ رم برسونم... و ویندوز 7 رو دوباره بصورت 64 بیتی بریزم...تا بشه از اون نرم افزار استفاده کرد...

این سیستم منه :
http://uupload.ir/files/cj9z_3355566.jpg
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,203
لایک‌ها
7,050
محل سکونت
اهواز
با تحقیقی که انجام دادم متوجه شدم چند تا نرم افزار ادیت ویدیو هست که مخصوص کامپیوتر های با سیستم قدیمی هست و طرفدار های زیادی هم دارن. چند تا اپ هم هست که پر طرفدار هستند. از بین اون نرم افزار ها برنامه camtasia رو انتخاب کردم که فکر کنم به سیستم من بخوره ... اگه تبدلیش کنم به 64 بیتی ...این سیستم مورد نیاز اون نرم افزار هست

سیستم مورد نیاز


- Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8.1, and Windows 10 (Required: 64 Bit versions only). (Recommended: Windows 10)
- 2.0 GHz CPU with dual-core processor minimum (Recommended: 2.8 Ghz 6th Generation Intel® Core™ i5 Processor with 4 CPU Cores or better or equivalent or better AMD processor)
- Intel and AMD integrated graphics are acceptable. However, NVIDIA and AMD GPU’s are recommended for GPU acceleration and 4K and/or 60FPS media.
- GPU Acceleration requires Windows 10 or Windows 8.1
- 4 GB RAM minimum (Recommended: 16 GB or more)
- 2 GB of hard-disk space for program installation
- Display dimensions of 1024x768 or greater
- Microsoft .NET 4.6.0 or later version (included)
- Dedicated Windows-compatible sound card, microphone, and speakers (Recommended)
- Windows N requires the MediaFeature Pack for Windows N
- Internet connection and a TechSmith account are required for the trial

بنا براین اگه دوستان موافق هستند فعلا به 6 گیگ رم برسونم... و ویندوز 7 رو دوباره بصورت 64 بیتی بریزم...تا بشه از اون نرم افزار استفاده کرد...

این سیستم منه :
http://uupload.ir/files/cj9z_3355566.jpg
خوبه..
خواستی 8 گیگش کن که افترافکت هم در حد پروژه های ساده ساپورت کنه
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
764
لایک‌ها
77
برای اینکه من رم رو به 8 گیگ برسونم... چون دوتا بیشتر اسلات وجود نداره... من رم 2 گیک فعلی رو بردارم... و به جاش دوتا رم 4 گیگ بزارم تا 8 گیگ تامین بشه ؟ اینطوری خوبه ؟
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,203
لایک‌ها
7,050
محل سکونت
اهواز
برای اینکه من رم رو به 8 گیگ برسونم... چون دوتا بیشتر اسلات وجود نداره... من رم 2 گیک فعلی رو بردارم... و به جاش دوتا رم 4 گیگ بزارم تا 8 گیگ تامین بشه ؟ اینطوری خوبه ؟
آره دیگه..
 
بالا