آژانس هواپیمایی
pop up

صفحه استاتیک در پی اچ پی !

شروع موضوع توسط Romain_Gary ‏14 سپتامبر 2007 در انجمن PHP

  1. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    سلام ، من یه صفحه دارم که خروجیش مثلا توسط مثلا echo برگردونده میشه !

    حالا میخوام صفحه بصورت استاتیک باشه ! یعنی هروقت که دیتابیس به مشکل خورد فلان متغیر رو که مثلا مقدارش در دیتابیس یه عددی هست ! توی یه صفحه ذخیره کرده باشیم ! دیتا بیس فایلی منظورم نیست

    دقیقا کاری که مووبل تایپ می کنه ! با پی اچ پی امکانش هست ؟
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نفهمیدم ! منظور چیزیه که فشار روی دیتابیس رو کم کنه یا یه چیزی که صفحات رو واقعا به صورت استاتیک از دیتابیس جنریت کنه؟
     
  3. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    صفحات رو بصورت استاتیک جنریت کنه ! خب این خودش فشار روی دیتابیس رو هم کم میکنه ! در ضمن وقتی دیتابیس خراب بشه یا از کار بیافته ! حد اقل صفحات استاتیک رو داری !
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب کار چندان سختی نیست ! قاعدتا توی phpclasses هم کلاس آماده براش ریخته !
    ولی اینو بگو که چقدر احتمال داره که دیتایس از کار بیفته؟ مگه اینکه فشار کوئری ها و غیره دیتابیس رو به مرز کرش بکشونه دیگه ! غیر اینه مگه؟ که خوب چاره اون هم استفاده از کش هست !! که تا حدی هوشمندانه تر نسبت به صفحات استاتیک عمل کنه !
    مثلا توی یه صفحه استاتیک شما نمیتونی سیستم ورود و خروج کاربر داشته باشی به هیچ وجه !
     
  5. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    آهان ! سیستم ورود خروج رو اصلا حواسم نبود !

    خب آره درسته ! ولی اینو بگو که کدومش بیشتر پهنای باند سایت رو میگیره ! و آیا حجم سایت با صفحه استاتیک بالاتر میره ؟
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بهترین راه کشه ! مثلا همون cms !تو حالت عادی 114-15 تا کوئری داره !
    کش که فعال بشه میشه 5 تا !! حالا خودت حساب کن تو پروژه با ابعاد بزرگتر و یا همین پروژه تو فشار بالاتر چقدر میتونه تاثیر داشته باشه !!
    پهنای باند که فرقی نمیکنه ! ولی حجم خوب مطمئنا بالاتر میره ! حتی با کش هم همینطور ! چون خوب یه نسخه از اون چیزی که تو دیتابیس هست باید روی هاست هم باشه ! البته توی کش که چند نسخه !!
     
  7. boxilink
  8. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    خب پس اگر محدودیت فضا داشته باشی ! نمیشه چندان به کش هم مطمئن بود !

    اون کش رو چطوری باید کرد ! کدش چیه ؟
     
  9. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    در خصوص کش فقط کافیه یه بار این عبارت رو توی phpclasses سرچ کنی !!
    البته بهترین پیشنهاد استفاده از اسمارتیه ! که به کار خودت هم میاد ! سیستم کشش هم معرکه س !
     
  10. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    بابا من با این اسمارتی از اولش هم مشکل داشتم ! میخواستم هم بهت بگم بریم سراغ یه سیستم تمپلیت خوب !

    این اسمارتی زیادی پیچیده اس ! راهنما هم که خدا رو شکر نداره !
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من با اسمارتی یکی دوتا تجربه کوچیک بیشتر نداشتم ! ولی مشکلی هم نداشتم ! راهنماش هم کامل و جامع بود !

    حالا بغیر از کش اسمارتی همین گیدورای خودمون :D هم یه سیستم کش نوشته که توی phpclasses هست ! یکی هم خاله nen نوشته بود که تو fenopy.com ازش استفاده میکنه الان ! اونا رو یه نگاه بنداز !
     
  12. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    من خودم توی یک سایت خبری برای صفحه اول سایت کش گذاشتم اوضاعش بهتر شد

    هر بار هم تغییری توی خبر های می دادند کش رو پاک می کردم
     
  13. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    منم یه همچین سیستمی دارم ! یه چیزی تو مایه های سایت خبری ! از لحاظ حجمی چی ؟ چقدر فرق داره ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi

    بین این سیستم های کش کدومش رو از همه انعطاف پذیر تر میبینی؟
    ضمنا میشه خوب کاری کرد که کش خود به خود مثلا هر یکساعت آپدیت بشه !! دیگه دستی پاک کردن نمیخواد که !!
     
  16. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    اوکی ! پس فکر کنم باید برم سراغ اونا ! ...

    پ ن : خاله نن ؟ [​IMG]
     
  17. vbigdeli

    vbigdeli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,899
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    *.*.*
    تو این تاپیک که فقط شما دو تا پست زدید،خب برید تو یاهو چت کنید دیگه :دی
     
  18. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    خب اینجا اسمش بخش پی اچ پی هست دیگه ! در ضمن شاید سوال من سوال یکی دیگه هم باشه ! :دی
     
  19. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره. به نظر سیستم بدی نمیومد !! تاپیکش تو بیمس هست ! توی phpclasses هم هست !!
     
  20. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    اهم از نظر حجمی ؟ !
    هیچی خب چون من فقط صفحه اصلی رو کش کرده بودم
    خوبی اش این بود چون بازدید کننده صفحه اولش زیاد بود دیگه برای لود صفحه اول فشاری زیادی به سرور نمی اومد و مثل یک صفحه static باز می شد

    شاهد:
    خب اگر این بنده خدا همین الان یک خبر فوری به بره بالا باید یک ساعت صبر می کرد
    من اومدم به یک دکمه گذاشتم گفتم هروقت خواستید خبر صفحه اول رو آپیدیت کنید اون بزنید


    این طوری اگر هم یک روز خبری بالا نمی رفت اگرفشار لود با query ها رو X بگیرم اون روز سرور
    X*24 برابر بهش فشار میاد !!!!!!!!!
    (تیکه آخرش شوخی بود ! )
     
  21. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب پس این دکمه ای که گذاشتی دقیقا حکم همون دکمه ریبلد توی مووبل تایپ رو داره دقیقا !
    و میشه کاری کرد که بعد از هر اتفاق خاصی توی سیستم کش خودش ریبلد بشه ! مثلا ارسال مطلب تازه و ارسال کامنت و غیره !!
    عجب چیزی شد ! :D

    این سیستم هایی که قابلیت لاگ این و لاگ اوت و غیره رو دارن چجوریه کششون؟ بر اساس سشن فایل کش رو میسازن و فقط به صاحب همین سشن نشونش میدن؟ همینطوریه؟
     
  22. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب این روش یخورده چیز نیست ؟ [​IMG] .
    خوب دستورات اون دکمه رو میزاشتی تو ادیت یا اضافه کردن خبر , راحت تر بود که .

    راه های زیادی برا کش کردن هست , برا سیستم لاگین میشه یه کاری کرد , تو بالای صفحه یه تیک کد پی اچ پی بزاریم , بگیم سیژن رو چک کنه اگه لاگین بود بصورت کد اجرا کنه در غیر اینصورت کد اچ تی ام ال که تو همون فایل ذخیره شده ! البته احتیاج هست که اون کد چک کردن سیژن رو موقع ساخت فایل بزاریم تو اول فایل .
    فکر میکنم کلی تاثیر میزاره .