• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه سر شیر خانگی

ali_ghp

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2003
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
29
محل سکونت
تهران
برای تهیه سرشیر تو خونه به مواد زیر نیاز به خامه و شیر یه میزان مساوی نیاز داریم
مثلا نیم لیتر شیر پر چرب + نیم لیتر خامه 30% یا بیشتر را باهم مخلوط میکنیم اگر تمایل داشته به سید میتوانید یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت هم به اون اضافه کنید
بعد از مخلوط کردن روی حرارت قرار میدهیم تا موقعی که یک قل بزند و تا میخواهد به جوش بیاید از روی شعله برمیداریم و درون ظرفی با وسعت بیشتر (مثل ظروف بزرگ پیرکس) میریزیم تا کل مخلوط شیر و خامه حدود 1 - 1.5 سانتی متر از ارتفاع ظرف رو پر کنه بعد ظرف رو برای مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم قرار می دهیم ( حرارت باید بسیار ملایم باشد تا زیاد نجوشد)
بعد از 1 ساعت شعله گاز را خاموش میکنیم و یک ساعت صبر میکنیم تا خنک بشه بعد از اون یک ساعت یا بیشتر درون یخچال قرار میدهیم
بعد از یک ساعت میتوان ظرف را از یخچال خارج کرد همانطور که میبینیم چربیه شیر روی شیر بسته و سرشیر تشکیل داده حالا میتوانیم سر شیر را با چاقو به صورت طولی برش داده و برش های طولی را لول کنیم و در ظرفی جدا قرار دهیم
شیر باقی مانده هم بسیار خوشمزه میشود و همانند خامه رقیق است
 
Last edited:
بالا