برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه غذای کوفته معطر.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
برای درست کردن این کوفته خوشمزه ابتدا سبزی ها را خوب شسته و سپس انرا ضد عفونی می کنیم.بعد از ضد عفونی کردن ان را ریز خرد می کنیم.سپس به برنج یک لیوان اب و مقداری نمک اضافه می کنیم و می گذاریم تا برنج یکی دوبار بجوشد.بعد از این کار برنج را در ابکش میریزیم.تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر می شکنیم و پیاز را در ان رنده می کنیم.سپس به محلول تخم مرغ و پیاز یک فنجان اب سرد اضافه می کنیم و مایه را انقدر مالش می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کنند و......

دستور پخت کوفته معطر



کوفته کاری

مواد لازم برای پختن کوفته کاری:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

سبزی کوفته یک کیلو

پودر کاری ۳ قاشق غ.خ

برنج یک فنجان

پیاز ۲ عدد

ارد نخود چی یک فنجان

تخم مرغ ۲ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت موفته معطر:

سبزی را پاک کرده می شوییم و ریز خرد می کنیم.برنج را با یک لیوان اب و با مقداری نمک می جوشانیم و سپس در ابکش می ریزیم.تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و یک پیاز در ان رنده می کنیم.سپس پودر کاری و نمک و فلفل و گوشت و ارد نخودچی و سبزی و برنج را به ان اضافه می کنیم.سپس یک فنجان اب سرد را در مایه میریزیم و مایه را خوب مالش می دهیم تا چسبندگی پیدا کننددر یک ظرف دیگر پیاز را خرد می کنیم و با چهار قاشق روغن سرخ می کنیم و با ۶ لیوان اب می گذاریم بجوشد.سپس از مایه کوفته هایی به اندازه پرتقال درست کرده در ابجوش میاندازیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.
منبع
 
بالا