برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه کباب خوشمزه شیشلیک.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
برای پختن این کباب خوشمزه ابتدا باید فیله یا گوشت راسته استفاده کرد.هم چنین در تهیه گوشت باید توجه کنید که گوشت باید نرم باشد که یکی از نکته های قابل توجه است.اگر هم از گوشتی استفاده می کنید که نرم نیست میتوانید انرا در اب و پیاز و فلفل به مدت 24 ساعت قرار دهید.تا نرم شود.هم چنین کباب نباید در حین پختن خشک شود.سپس گوشت را به قطر 2 سانتی متر می بریم.سپس پیاز را شسته و پوست انرا می کنیم و انرا به صورت نرم رنده می کنیم.بعد...........

دستور پخت کباب شیشلیک



کباب شیشلیک

مواد لازم برای پختن:

گوشت راسته 500 گرم

فلفل دلمه ای 2 عدد

پیاز 4 عدد

پیاز رنده کرده 1 قاشق

گوجه 8 عدد

ماست نصف پیمانه

لیمو 2عدد

زعفران یک ق.م

روغن 4 قاشق

نمک و فلفل مقداری

دستور پخت:

برای تهیه شیشلیک باید از گوشته راسته و یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده کرد.نکته قابل توجه برای کباب خو انتخاب گوشت است که باید نرم باشد ولی بهتر است گوشت را با اب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل اماده و نرم شود.انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود گوشت را تقریبا به قطر 2 سانتی متر می ریم و شکل ان لازم نسیت منظم باشد.سپس پیاز را نرم رنده می نیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شدهمخلوطظ کرده و گوشت را در این مایه می خوابانیم و میس گذاریم لااقل یک شب بماند بعد گوشت را به سیخ کشیده و قبلا کمی روی انرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملایم باشد.



مواد لازم برای پختن کباب شیشلیک



امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی همه ی شما عزیزان را به ایزد تعالی می سپارم.
منبع
 
بالا