برگزیده های پرشین تولز

علمى!!

shifte shab

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,618
لایک‌ها
6
محل سکونت
زير گنبد كبود
در تحليل بايد پاسخهايي که به نظر نادرست مي آيند بسرعت از چرخه تحليل خارج شوند تا محدوده تحليل نهايي به حداقل کاهش يابد و اين نيازمند استفاده از الگوريتم هاي پيچيده و طولاني است که اجراي آن براي سريع ترين رايانه هاي فعال نيز بسيار زمانگير خواهد بود؛ چراکه در اين رايانه ها بايد تک تک پاسخهاي احتمالي مساله پيش از آن که به طور کامل از چرخه پاسخهاي ممکن حذف شود، مورد بررسي قرار بگيرد.
اتفاقي که در رايانه هاي (فعلا علمي - تخيلي) کوانتومي رخ خواهد داد يک روند خطي نخواهد بود، بلکه مشابه رخدادي که در يک پردازش موازي صورت مي گيرد دهها گزينه مي تواند همزمان مورد بررسي قرار گيرد و حتي مهمتر از آن روشهاي ل ه طور همزمان مورد آزمون قرار گيرد.
بايد توجه داشت اين مساله به طراحي يک سيستم سريع مربوط نيست. نبايد تصور کرد اگر اين روش به وسيله يک ابر رايانه فعلي 10ساعت طول مي کشد به وسيله رايانه کوانتومي 20دقيقه زمان مي برد. مساله مهمتر از اين ، کاهش زماني يا افزايش سرعت است.


در واقع مساله به ماهيت کوانتومي اجزا تشکيل هنده بر مي گردد و به واسطه خواص ذرات کوانتومي و استفاده از خواص آنها است که چنين پردازش هايي امکانپذير مي شود.
براي درک بهترموضوع فرض کنيد يک زوج الکترون را در اختيار داريم که يکي از آنها داراي اسپين مثلا بالا باشد و دومي با اسپين مخالف گردش مي کند.
حال اگر با کمک روشي بتوانيم بر اسپين يکي ازاين الکترون ها اثر بگذاريم و جهت چرخش آن را عوض کنيم جهت چرخش زوج آن نيز عوض مي شود؛ اما نکته مهم و جذاب در اين ميان استقلال اين اثر از فاصله است يعني اثر متقابلي که اين زوج الکتروني بر يکديگر دارند عملا رويدادي همزمان و مستقل از فاصله و زمان است.
اين تاثير متقابل که عملا پارامتر زمان را از ميان بر مي دارد اگر کنترل شده باشد مي تواند نقش سوييچي عادي را براي شما بازي کند.
 

shifte shab

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,618
لایک‌ها
6
محل سکونت
زير گنبد كبود
فرض کنيد جهت اسپين بالا را معادل صفر و جهت اسپين پايين را معادل يک در نظر بگيريد (يا بعکس 9 در اين صورت هر زوج ذره براي شما مي تواند نشاندهنده يک بيت کوانتومي باشد و همان نقش را بازي کند، بنابراين با مجموعه اي از زوجهاي ذرات داراي خاصيت اسپين مخالف مي توانيد تمام محاسباتي را که با جريان هاي الکتريکي در يک پردازشگر رايانه اي انجام مي داديد با کمک ذرات کوانتومي به انجام برسانيد.
با اين روش و با فرض اين که روشي موثر براي به دام انداختن يکي از اعضاي اين زوج ذرات با اسپين مشخص را داشته باشيم و بتوانيم جهت آن را تغيير دهيم مي توانم حجم بالايي از داده ها را در فواصل دوردست منتقل کنيم يا از آن مهمتر اين که از آن درپردازش داده ها به طور همزمان استفاده کنيم.
بنابراين انجام محاسبات عددي عادي که به وسيله پردازشگرهاي عادي رخ مي دهد به وسيله رايانه هاي کوانتومي نيز با سرعتي فوق العاده بالاتر (در حد سرعت نور) مهيا مي شود.
اما مشکل اصلي آنجاست که بتوانيد وضعيت اسپين هريک از زوجها را پس از آن که محاسبات را انجام دادند به دست بياوريم. با وجود آن که ما وضعيت اين زوج ذرات را ابتداي محاسبات داريم ، اما زماني که دهها و صدها عمل رياضياتي ( با کمک سوييچينگ هاي متوالي) روي آنها اثر مي کند جهت چرخش بر اثر اين محاسبات به طور کامل و غير پيش بيني تغيير مي کند.


حال بايد براي تشخيص اين بايتهاي و تبديل آنها با اعداد يا نمادهاي آشنا جهت اسپين هاي نهايي را بدانيم. اين همان نقطه اي از فناوري رايانه هاي کوانتومي است که با چالش جدي مواجه است. روشي که اين گروه تحقيقاتي در هفته هاي اخير به آن دست يافته اند دو گام بزرگ در اين خصوص را برداشته است و امکان تشخيص اسپين و تزريق آن را مطرح مي کند، اما هنوز مساله درست کردن ابتدايي يک اسپين اوليه مطرح است ، ولي با وجود اين مشکل هم اکنون با ياري اين پروژه که بخشي از آن با حمايت نهادهاي دفاعي امريکا به انجام رسيده است امکان طراحي ترانزيستورهاي کوانتومي وجود دارد و مي توان آنها را ساخت.
اين به معني نزديک شدن به حل مشکلات اصلي پيش روي دانشمندان در طراحي رايانه هاي کوانتومي است.
 

shifte shab

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,618
لایک‌ها
6
محل سکونت
زير گنبد كبود
تلفن همراه براي پدربزرگ ها و مادربزرگ ها




وقتي بيشتر بزرگ ترها و نيمي از نوجوانان تلفن همراه داشته باشند و رقابت بين شرکتهاي تلفن همراه هم اينقدر تنگاتنگ باشد، فکر مي کنيد چه اتفاقي مي افتد؟
اتفاق خاصي نمي افتد، فقط پاي پدربزرگ ها و مادربزرگ هاي ما هم به ميدان مي آيد و اين شرکتها به افراد بالاي 65سال بيشتر توجه نشان مي دهند. ولي خوب کار به همين سادگي ها هم نيست.
چون پدربزرگ و مادربزرگ ها دوست دارند با بچه هايشان حرف بزنند. با همکاران بازنشسته شان صحبت کنند و يا مشکلشان را با دکترشان در ميان بگذارند و خلاصه ، همه اينها باعث مي شود هزينه سنگيني متقبل شوند.
نامفهوم بودن قرارداد شرکتها و صورتحساب هاي گيج کننده به طور دقيق و مشخص نبودن مناطقي که تلفن همراه آنتن نمي دهد، از ديگر مشکلاتي است که اين گروه با آن مواجهند.
همه اينها باعث شد AARP يک سازمان قدرتمند براي حمايت از پيرمردان و پيرزنان با 35ميليون عضو وارد عمل بشود و با مذاکره با شرکتهاي تلفن همراه ، اين مشکلات را برطرف کند: «ما اميدواريم بتوانيم اين صنعت را وادار کنيم تغييري در اين وضعيت بدهد.»
يکي از مسوولان AARP اين حرفها را مي زند. سپتامبر گذشته اين دو گروه براي اولين بار به منظور بحث و گفتگو درخصوص مشکلاتشان با هم ملاقات کردند.
آقاي اسکوکا 77ساله يک بازرگان بازنشسته ، از جمله کساني است که از تلفن همراه استفاده مي کند. او و ميليون ها پيرمرد و پيرزن ديگر کساني هستند که طمع شرکتهاي تلفن همراه را برانگيخته اند تا از بقيه بازار بزرگسالان هم نفعي ببرند.
چون در حالي که 80درصد افراد بين 19و 65ساله و بيش از 45درصد افراد بين 10تا 18سال در امريکا تلفن همراه دارند، تنها 39درصد افراد 65سال و بيشتر از تلفن همراه استفاده مي کنند.
علاوه بر اين ، افراد اين گروه سني که از تلفن همراه استفاده مي کنند، زمان کمتري را به اين کار اختصاص مي دهند و در نتيجه پول کمتري مي پردازند. دليلش هم برمي گردد به همان مشکلات گفته شده.
وقتي بازنشسته مي شوي و حقوق ثابت مي گيري ، نمي تواني چندان ولخرجي کني. ولي براي اين که شرکتهاي تلفن همراه بتوانند اين گروه سني را هم به طرف خود بکشند، بايد نگراني هاي آدم هايي مثل آقاي اسکوکا را برطرف کنند.
آنها مي گويند گوشي ها خيلي کوچکند، شنيدن از آنها خيلي سخت است و قيمت هم که خيلي گران است. آقاي اسکوکا 2 سال پيش با يکي از همين شرکت ها قراردادي بست ؛ ولي چند ماه بعد آن را فسخ کرد.
چون در حالي که بيشتر اوقات تلفن روي ميز آشپزخانه بدون استفاده باقي مي ماند، او مجبور بود ماهانه 23دلار بابت خدمات پرداخت کند.
همچنين او مي گويد استفاده از تلفن همراه نبايد اينقدر گيج کننده باشد. البته همه افراد اين گروه سني هم اين حس را ندارند. مثلا چارلز تميل 77 ساله مي گويد، خودش را با اين دنياي بي سيم تطبيق داده است.
او که يک ناشر بازنشسته کتاب است و هنوز هم مي نويسد و روزنامه منتشر مي کند، هر روز از تلفن همراهش استفاده مي کند.
«اين تلفن همراه بخصوص وقتي که دچار مشکل شوي ، مثلا غش و ضعف کني يا زمين بخوري ، خيلي به درد مي خورد.»
شرکتهاي بزرگ هم بيکار ننشسته اند و در تلاشند گوشي هايي بسازند که شنيدن و ديدن در آنها ساده تر باشد. در کره و ژاپن که سهم بيشتري از افراد بالاي 65سال تلفن همراه دارند، اقدامات ديگري هم صورت گرفته ، مثلا يک شرکت کره اي ، گوشي هايي را وارد بازار کرده که قند خون را هم اندازه مي گيرد و خلاصه دارند کارهايي مي کنند که پدربزرگ ها و مادربزرگ ها هم از گوشي ها خوششان بيايد.
شرکتهاي امريکايي هم از سال پيش در تبليغاتشان سعي کرده اند از افراد مسن تر هم استفاده کنند تا عاملي براي جذب بيشتر اين گروه سني شود.
البته بعيد است تا برطرف شدن اين مشکلات ، افراد بيشتري از اين گروه سني به طرف گوشيهاي تلفن همراه جذب شوند. تا وقتي کار با گوشي ها اينقدر پيچيده و نوشته ها و صفحه ها ريز و هزينه هم اينقدر زياد است ، کمتر مي توان انتظار داشت پيرمرد يا پيرزني اين گوشي ها را در دست بگيرد، بخصوص وقتي که نياز فوري داشته باشد و تلفن همراه آنتن ندهد و نتوانند براي مشکل فوري مثل بيماري با نزديکانشان تماس بگيرند.
البته شرکتهاي تلفن همراه خيلي هم نگران نيستند و شايد براي همين خودشان را زياد به آب و آتش نمي زنند، چون مي دانند تا 15، 20سال ديگر، کساني در اين گروه سني قرار مي گيرند که قبلا خودشان از تلفن همراه استفاده زيادي مي کرده اند و به داشتن آن عادت کرده اند.
در آن زمان شرکتها مشکل کمتري در جذب اين گروه سني به خدمات خودشان دارند. به هر حال تجارت است و پول حرف اول را مي زند و کودک و بزرگ سرش نمي شود.
اين شرکتها انتظار روزي را مي کشند که پدربزرگ ها و مادربزرگ هاي ما هم مثل جوانها از صبح تا شب گوشي از دستشان نيفتد و يا SMS بفرستند يا عکس بگيرند يا بازي کنند و يا حرف بزنند.
البته شايد اين نوع پدربزرگ ها و مادربزرگ ها آينده خود ما باشد.
 

shifte shab

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,618
لایک‌ها
6
محل سکونت
زير گنبد كبود
روشی برای انتقال واکسن بدون يخچال




مؤسسه موسوم به ثبات زيستی (Biostability) در شهر کمبريج در انگلستان فناوری تازه ای ابداع کرده است که با آن می توان واکسنها را بدون آنکه نياز به نگهداری در يخچال داشته باشند در هوای گرم به مسافتهای دور حمل کرد.

اساس اين فناوری، نگهداری واکسنها در محيط خشک است و طی آزمايشهايی که تاکنون انجام شده، اين روش کارآمدی خود را به اثبات رسانده است.

هر ساله دو ميليون کودک در جهان بر اثر ابتلا به بيماريهايی جان خود را از دست می دهند که می توان به آسانی و تنها با مايه کوبی، از ابتلای کودکان به آنها جلوگيری کرد

برآوردها نشان می دهد که اگر اين فناوری در عمل همکارآمد از آب در بيايد، حدود ده ميليون کودک در جهان از ابتلا به بيماريهای عفونی نجات می يابند.

تحقيقات نشان می دهد که در شرايط کنونی، هر ساله تقريباً نيمی از مايه کوبيهايی که در سراسر جهان انجام می گيرد، ناکارآمد از آب در می آيد، چراکه واکسنها پيش از استفاده به علت نگهداری در شرايط نامناسب و بويژه گرمی هوا آلوده شده و کارآيی خود را از دست داده اند.

هر ساله دو ميليون کودک در جهان بر اثر ابتلا به بيماريهايی جان خود را از دست می دهند که می توان به آسانی و تنها با مايه کوبی، از ابتلای کودکان به آنها جلوگيری کرد.

تحقيقاتی که به يافتن روش جديد نگهداری واکسنها انجاميده طی مدت پنج سال در هند انجام گرفته است و نتايج آن نشان می دهد که برخی اندامهای زنده می توانند در شرايط کاملاً خشک از ترکيبات قندی به جای آب استفاده کنند و در شرايط نيمه فعال به حيات خود ادامه دهند تا اينکه دوباره در شرايط مرطوب قرار گيرند و فعال شوند.

واکسنهايی که با اين روش توليد می شوند می توانند در شرايط خشک بدون توجه به گرمی هوا نگهداری شوند و پس از تزريق به بدن، فعاليت خود را آغاز کنند.

اين روش می تواند برای تمامی انواع واکسنها به کار برده شود اما استفاده از اين روش در مقياس انبوه و به صورت عملی دست کم پنج سال به طول خواهد انجاميد.

سازمان بهداشت جهانی اين روش را تأييد کرده و وزارت توسعه بين المللی بريتانيا نيز نهصد و پنجاه هزار پوند بودجه برای به مرحله عمل رساندن آن اختصاص داده است.
 
بالا