طرز تهیه سمبوسه ای که آبادانی ها درست میکنن رو کسی بلده؟
یعنی میخوام بدونم سنتیش چه فرقی با اینی که ما درست میکنیم داره؟
تا اونجایی که من میدونم برات میگم حالا شاید این ماله خود ابادانی ها نباشه ولی ما اینجوری درست می کنیم و خوشمزه هم میشه
سیب زمینی هر چقدر فکر میکنی لازمه آبپز کن سبزی هم تازه باشه شامل جعفری و گشنیز و مرزه اینها رو خرد کن و سیب زمینی رو کاملا له کن و با سبزی نمک و قاطی کن و خوب هم بزن یه کمی گوشت چرخ کرده هم آماده( سرخ کن با پیاز رنده شده پیاز درشت نباشه ") کن مقدارش کم باشه سبزی هم مقدار اون قدری نباشه که مزه سیب زمینی رو ببره و گوشتم همینطور و با این سیب زمینی و سبزی باز هم قاطی کن فلفل قرمز هم بزن به مواد هر چی که میدونی لازمه ولی زیادیش دیگه خوب نیست
حالا مهم نحوه پیچیدن نونه که این باید بری یاد بگیری من خودم از عموم یاد گرفت با این نونهای نازک هم هست بهش میگن فتوکپی فکر کنم خیلی راحتر میشه پیچید و خوشمزه ترم میشه با این نون یعنی اصلا این نونه فقط خوبه براش
یه نکته هم بگم تا اونجایی که من شنیدم خوده خوزستانی ها سبزی رو هم همراه با گوشت سرخ می کنند و تمبر هندی رو هم توی اب حل می کنن و یه مقداری از آبشو میریزن روی مواد یعنی سیب زمینی و گوشت و سبزی ولی من این کار نمی کنم خوشم نمیاد
سس هم حتما از تمبر هندی استفاده کن یعنی همین آبشو یکم بریز با رب گوجه و فلفل و خلاصه آب و آب لیمو و اگه خواستی کمی سرکه و اینها
برای سرخ کردن هم حتما روغن زیاد باشه و داغ بشه ولی دود ازش بلند نشه که دیگه سرطان میگیری
همین دیگه اگه بازم سوالی بود بپرس