سلام داداش.ان شاالله توی چندروز آینده چند مدل بوت میزارم.بهتون خبر میدم.سلام عزیز.بوت و نیم بوت هم دارید؟ضمنا واسه من ارسال بعد واریز هم دارید یا خیر؟
بنده هم سفارش دادم انشااله دستم رسید میام نظرم رو اعلام میکنم!
از اعتمادی هم که ایشون نسبت به من حقیر دارن و اول ارسال میکنن کمال تشکر را دارم
سلام.داداش حجم واقعی عکسها بین 3 تا 5 مگابایت بود.با نرم افزار کم کردم و الان همه ی عکسهای توی تاپیکم بین 100 تا 300 کیلوبایت بیشتر نیستن.بنظرتون 100 یا 300KB زیاده؟؟؟عجیبه!!:general208::general406:داداش پدر و مادر حجم درآوردی با عکس ها که!:general208::general208::general208:
عکس ها رو کوچیک بزار تو تاپیک و هر کسی خواست روش کلیک میکنه و بزرگ میشه!:general405:
سلام.تایید میشه.دو جفت امشب سفارش دادند که فردا صبح براشون ارسال میشه.امیدوارم مثل مشتریهای قبلی راضی باشند و براشون بخوبی عمر کنه...مبلغ ٢٦٠ تومن به حساب ايشون واريز شد و در پخ هماهنگي لازم انجام شد .
ممنون
سلام داداش.چرا حواسم بود.فردا شب عکسهارو میزارم.برادر عزیز/چی شد؟بوت نمیارید؟
سلام داداش.ممنون لطف دارید.بله حتما.عکسهاشون رو گلچین میکنم و براتون از طریق پیام خصوصی میفرستم.سلام
بصورت اتفاقی تاپیکتون رو دیدم
کفشهاتون از نظر ظاهری فوق العاده زیبا هستن
حیف که هنوز 2 ماه نیست کفش خریدم وگرنه حتما مزاحمتون میشدم
فقط میشه یه زحمتی بکشین نمونه های مجلسی مشکی رنگتون رو برام بفرستین ؟
مرسی
سلام.داداش حجم واقعی عکسها بین 3 تا 5 مگابایت بود.با نرم افزار کم کردم و الان همه ی عکسهای توی تاپیکم بین 100 تا 300 کیلوبایت بیشتر نیستن.بنظرتون 100 یا 300KB زیاده؟؟؟عجیبه!!:general208::general406:
شاید سرعت اینترنتتون پایینه؟ اگر قصد خرید دارید براتون عکس با حجم های کمتر رو بفرستم؟
سلام مجدد.باشه حتما داداش.خب دوست گرامی هر چقدر هم که حجم کم شده باشه به خاطر اینکه تعداد عکس ها زیاده ،صفحه رو سنگین میکنه و البته حجم اینترنت میخوره!:general710:
لطفا از بوت ها هم عکس بزار و فقط خواهشا کوچیک!![]()
سلام دوست عزیز
چرم طبیعی هستن یا مصنوعی ؟
خارجی هستن یا وطنی ؟
سلام داداش...الان دارم یه تاپیک گنده میزنم...مخصوص بوت...من برای دو نفر دیگه که بوت میخواستن عکسهارو با پیام خصوصی براشون فرستادم...شرمنده ظاهرا شما رو ندیدم...بازم ببخشید...الان دارم تاپیک مخصوص بوت رو میزنم...رفیق.بوت هارو نگذاشتی......