آژانس هواپیمایی
pop up

لطفا به این سول من پاسخ دهید!!!!

شروع موضوع توسط m4hd! ‏14 سپتامبر 2007 در انجمن پایگاه داده ها

  1. m4hd!

    m4hd! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    310
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    عودلاجان
    سلام.
    روی یک شبکه لوکال یک برنامه با بانک اطلاعاتی sql نصب هست
    من یوزر نیم و پسوورد دیتا بیس رو دارم.
    ضمنا می دونم دیتا بیس روی کدوم آی پی هست
    حالا می خوام دیتا بیس رو ویرایش کنم یا ببینم.
    امکانش هست؟
    از چه نرم اقزاری می تونم استفاده کنم؟
     
  2. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    66
    محل سکونت:
    نصف جهان
    منظورتون از بانک اطلاعاتی SQL چیست ؟ SQL Server ? MY SQL ?
     
  3. m4hd!

    m4hd! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    310
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    عودلاجان
    خوب فکر کردم تاپیک رو تو بخش sql server زدم!
    sql server تحت ویندوز
     
  4. m4hd!

    m4hd! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    310
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    عودلاجان
    کسی نبود جواب بده؟
     
  5. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    66
    محل سکونت:
    نصف جهان
    منظورتون از ویرایش دیتابیس چیه ؟

    لطفا دقیقا بنویسن میخواسن چیکار کنین ؟ مثلا ، آیا میخواین با یک زبان برنامه نویسی کانکت بشین ؟ آیا برنامه حسابداری و ... چیزی دارین که میخواین تحت شبکه باشه ؟

    لطفا دقیق دقیق بنویسن
     
  6. m4hd!

    m4hd! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    310
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    عودلاجان
    آقا راست و حسینی!
    دیتا بیس دانشگاه هست که یوزر و پسورد دیتا بیس رو به طریقی در اوردم!
    حالا می خوام برم توی تیبل ها بگردم ببینم چیز به درد بخور پیدا می شه یا نه!
     
  7. boxilink
  8. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    66
    محل سکونت:
    نصف جهان
    به قول فیلم مارمولک : عزیز دلم بودی اگر اسلام دست و بال ما رو نبسته بود !

    این عنوان مدیریت فروم بد جوری دست و بال آدم رو میبنده !
     
  9. dotnetMaster

    dotnetMaster Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2006
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    میتونی با خود sql server 2000 or 2005 وصل بشی و به صورت Remote کار کنی . فقط باید اون رو نصب کنی و تو Enterprise manager or SSMS (2005)
    اسم سرور رو IP اون دستگاه رو بزنی .و UID , pass هم که دیگه راحته .
     
  10. m4hd!

    m4hd! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    310
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    عودلاجان
    تا حالا دیدی یه نفر موهای سرش رو بکنه!
    الان اگر اینجا بودی می دیدی!!!!
    خوب من نصب می کنم ببینم چی می شه
    فکر کنم کار کردن با نرم افزار اس کیو ال سرور یه کم سخت باشه.راه آسان تری نیست؟