سایت ساز وبزیکسب درآمد

مخفی بودن فولدر در سی دی

شروع موضوع توسط Gharibeh_M ‏31 ژانویه 2007 در انجمن ویندوز

  1. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    8
    چه جوری می شود فایلهایی که مخفی هستند را نمایش داد هر راهی رفتم نشد..... folder option منظورم نیست با این راه نمی شود...البته این فایلها روی سیدی وجود دارد ولی نمی شود انان را دید...:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    288
    محل سکونت:
    Tehran
    اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم .

    folder Option دو قسمت دارد

    يكي كه فايل هاي hidden را نمايش مي دهد
    يك گزينه هم هست براي Hide Protected operating system Files كه در حالت عادي فعال است . مي توانيد تيك را برداريد و OK كنيد . با اين كار فايلهاي سيستمي كه در حالت عادي نمايش داده نمي شوند ؛ ديده خواهند شد .


    اگر جز اين است بفرماييد . چون مطلب ديگري به نظرم نمي رسد كه باعث ديده نشدن فايل ها در يك سي دي شود .
     
  4. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    8
    آره منظور غیر از این مثال ها می باشد....فولدر در سیدی وجود دارد ولی مشاهده نمی شود این راه ها رو هم رفتم
     
  5. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    یه چیزی هم بود مربوط به multi session کردن CD و اینا ... یعنی اینو توی برنامه ای مثل نرو میدیدی ولی توی بعضی سیستم ها نمی دیدی [​IMG] ... یا برعکس ... [​IMG]
     
  6. subzeroking

    subzeroking Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    اگه می خوای این فایلهایی که مخفی شده رو کپی کنی، می تونی از IsoBuster استفاده کنی. یعنی در حقیقت می تونی با این برنامه محتویات CD رو به صورت کامل ببینی ولی کپی شدنش بستگی به قفل داشتن یا نداشتن CD و البته نوع قفل داره!;)
    اگه توضیح بدی که CD ات چی هست و می خوای دقیقاً چیکار کنی، بهتر می شه پیشنهاد داد!:hmm:
     
  7. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    آها .. ایول ... مثلا همین Iso buster که این دوستمون گفت ... همه session ها رو نشون میده ...
     
  8. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    8
    با این نرم افزار نشد سه تا تراک نشون می ده ولی داخل آنها فایلی نیست....سی دی من یک سی دی آموزش شبکه است یک راهی باشه تا بتونم کپی کنم این سیدی رو ...ممنون اگه کمک کنید:blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: موقه شروع سی دی صفحه ای مبنی بر لود قفل این سیدی می اید اسمی به نام visa lock klhda ld nin...
     
  9. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    8
    این تصویر هم از قفل این سیدی در هنگام لود شدن سی دی :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: visa lock.jpg
     
  10. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    288
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست من

    قفلي را كه فرموديد من نمي شناسم . اما در مورد كپي آن فكر مي كنم clone cd بتواند آنرا كپي كند . من تا حالا سي دي نديدم كه اين نرم افزار نتواند كپي كند ( البته اگر قفل سخت افزاري هم نداشته باشد )
    ورژن آخري را هم اگر دانلود كنيد بهتر است .
    آيا اين نرم افزار را امتحان كرده ايد ؟؟
     
  11. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    8
    نه با clone 5.3 امتحان کردم نشد.....
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی