• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
شنا زدن یکی از ورزش های مادر در بدن سازی می باشد که بیشتر بر عضلات سینه و نشر فشار می آورد یا در واقع حرکت مادر پرس سینه ای است که در باشگاه تمرین میکنیم

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
تمرین بعد از صرف افطار البته باید مدت تمرین طوری باشد که روز بعد بر ما فشار نیاورد

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
یادمان باشد بدن سازی برای سلامتی می باشد پس بزرگی یا کوچکی عضلات مهم نیست

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
۱. محل باشگاه

باید هنگام انتخاب باشگاه ورزشی، به محل آن توجه ویژه‌ای داشته باشید. اگر باشگاه شما دور باشد یا مسیر پر ترافیکی داشته باشد، احتمال اینکه جلسات تمرینی خود را نادیده بگیرید افزایش می‌یابد. بعنوان مثال، باشگاهی را انتخاب کنید که بین راه رفت یا برگشت محل کارتان یا نزدیک به خانه‌ی شماست.
۲. هزینه‌ی عضویت

هزینه‌ی عضویت در باشگاه‌های ورزشی می‌تواند خیلی متفاوت باشد. این هزینه به عواملی همچون ویژگی‌های باشگاه یا تعداد جلساتی که قصد تمرین دارید بستگی دارد. اگر مباحث مالی یکی از نگرانی‌های شماست، هزینه‌ی عضویت باشگاه یک عامل کلیدی در انتخاب شما خواهد بود. باید چندین باشگاه را در محله‌ی خود بررسی کنید و هزینه‌های عضویت آن‌ها را باهم مقایسه نمایید تا مناسب‌ترینشان را برگزینید.
۳. ساعت کار باشگاه

ساعت کار باشگاه مورد نظر شما نیز خیلی مهم است! شما به باشگاهی نیاز دارید که بیشترین زمان ممکن را فعال باشد تا بتوانید جلسات تمرینی خود را به خوبی در برنامه‌ی روزانه‌تان بگنجانید. همیشه بخاطر داشته باشید تا ساعت کار و تاریخ‌هایی که باشگاه تعطیل است را بررسی کنید.
۴. تجهیزات

تجهیزات باشگاه باید به خوبی نگهداری شوند و تمیز باشند. به تعداد ماشین‌ها، وزنه‌ها و تجهیزات تمرینات هوازی توجه کنید. مطمئنا خیلی بیشتر و بهینه‌تر تمرین خواهید کرد اگر آن باشگاه دارای تجهیزات و ماشین‌های متنوعی باشد.
۵. کلاس‌های آموزشی

به کلاس‌های آموزشی باشگاه نیز دقت نمایید. به تنوع کلاس‌هایی که در باشگاه برگزار می‌شود و اینکه آیا آن‌ها برایتان جذاب است یا نه توجه داشته باشید. همچنین در مورد هزینه‌ی اضافه نیز بپرسید؛ برخی از باشگاه‌های ورزشی این کلاس‌ها را به رایگان و برخی دیگر با هزینه‌ی اضافه‌تری برگزار می‌کنند.
۶. محیط باشگاه

باشگاه ورزشی شما باید جایی برای آسایش و راحتی شما باشد. چیزهایی مانند نوع موسیقی که پخش می‌شود یا جای تجهیزات در باشگاه، نقش مهمی در لذت شما از تمرینتان بازی می‌کنند. همچنین باید با آدم‌هایی که در آن باشگاه و همزمان با شما تمرین می‌کنند نیز احساس راحتی کنید.
۷. خدمات اضافی

به خدمات اضافی باشگاه، همچون محل نگهداری کودک، استخر، ماساژ، فیزیوتراپی و مشاوره‌ی تغذیه توجه داشته باشید. هر کدام از این خدمات شاید برای شما سودمند باشد، فقط حواستان به هزینه‌ی اضافه‌ی این خدمات باشد.
۸. آموزش خصوصی

حتما توجه داشته باشید باشگاهی که می‌خواهید انتخاب کنید، یک مربی قابل قبول داشته باشد. برخی از باشگاه‌ها مربیانی را استخدام می‌کنند که گواهی مربی‌گری ندارند و از آن‌ها بیشتر به جهت توانایی‌شان برای فروشندگی استفاده می‌شود! اگر شما به تازگی به سمت ورزش رفته‌اید، مطمئن شوید که با یک مربی واجد شرایط تمرین می‌کنید تا برنامه‌‌ی تمرینی مختص شما تدوین کند که از آسیب‌های احتمالی دور بمانید.
۹. پاکیزگی

یک عامل خیلی مهم برای انتخاب یک باشگاه ورزشی، پاکیزگی است. مثلا مطمئن شوید که دستمال و بطری‌های ضدعفونی کننده‌ای وجود دارد تا پس از استفاده از هر تجهیزاتی آنرا تمیز کنید. همچنین رختکن، سرویس‌های بهداشتی و حمام باشگاه را بررسی کنید تا مطمئن شوید به خوبی تمیز نگاه داشته شده‌اند.
۱۰. کارکنان باشگاه

کارکنان باشگاه می‌توانند اشخاصی دوست‌داشتنی و یاری‌دهنده‌ی شما باشند. اگر تازه به باشگاهی رفته‌اید، کارکنان آنجا هستند که راه و چاه را به شما نشان خواهند داد. رفتار خوب کارکنان می‌تواند تجربه‌ی ورزش شما در آن باشگاه را لذت بخش‌تر کرده و شما را تشویق کند تا بصورت منظم تمرینتان را ادامه دهید.

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
بدن سازی برای افراد زیر بیست سال با وزنه های سبک توصیه می شود چون با فشار مانع رشد استخواها خواهد شد

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
می توانید خریدهای خود را از طریق اینترنت انجام بدهید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من جای شما باشم والیبال و یا بسکتبال رو انتخاب میکنم...

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
مشکلی نداره فقط تغذیت باید خوب باشه

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
من یادمه 16 سالم بود و با وزن 48 رفتم بدنسازی :D تازه جالبتر از اون مکمل و این موارد هم استفاده می کردم ، ولی در کل پیشنهاد می کنم تا حداقل تا چند سال دیگه نرو ، به قول دوستان الان ورزش های پر تحرک و انرژی بری بیشتر به دردت می خوره تازه مشکل شکمت هم حل میشه !

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام به همه یه سوال دارم، با توجه به اطلاعات زیر بدن سازی خوبه برم:
وزن : 70
قد : تقریبا 160
کمی شکم دارم، میخوام شکمم رو درست کنم.
منتظرم

درود،

سن 15 سالگیو هفتاد کیلو? عمو خیلی چاقی شما. شش ماه فقط هوازی کار کن و بعدش برو بدنسازی. من روزی دو ساعت دویدن رو پیشنهاد میکنم بمدت ششماه، چهار روز در هفته.

ghost of shadows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
...............

behbaz

Registered User
لایک‌ها
9
بله درسته، ولی تمرینات بدن سازی کیک در حدی نیست که بتونه قدرت روزیاد کنه
تمرینات بدن سازیش بیشتر برای استقامت نه تقویت

light67

Registered User
لایک‌ها
282
چقدر طول میکشه که بدنسازی اثر بذاره رو سینه و بازو !
من هر سالی 2 3 ماه میرم ولی تا الآن که 25 سالمه تغییری نکردم :D
میگن که استعداد ندارم واسه بدنسازی !
الآن اگه بخوام برم ، چیکار کنم که زود نتیجه بگیرم ؟ استفاده از دارو و ... رو مناسب میدونید ؟

وزنم 80 ، قد 181

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,908
من می خوام یه مقدار چاق شم البته نه زیاد که پس فردا بخوام برم دنبال لاغزی هرچی غذا می خورم چاق نمی شم:(
بدنسازی بدرد می خوره برم؟
حدودا چقدر طول می کشه؟
وزن: 60
قد :180

بالا