منتخب بازارچه

مشاوره خرید و گفتگوی فنی پیرامون مودم و روتر ADSL ، کدام مارک و چرا؟

::..::..::..::

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2012
نوشته‌ها
101
لایک‌ها
37
دوستان گرامی
بهترین مودم مناسب اینترنت مخابرات (که کابلها رو فیبر نوری کردن) و اینترنت adsl هست چه مدلیه؟
تجربه شخصی باشه عالیه
متشکرم
 

Business plan

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
7,647
لایک‌ها
6,509
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
اگر تلفن به یک پریز و مودم به یک پریز دیگه و بدون نویزگیر وصل باشه همزمان اینترنت استفاده بشه تلفن قط میشه؟ یا میشه همزمان بدون نویزگیر استفاده کرد؟
 

chama

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2014
نوشته‌ها
216
لایک‌ها
238
دوستان گرامی
بهترین مودم مناسب اینترنت مخابرات (که کابلها رو فیبر نوری کردن) و اینترنت adsl هست چه مدلیه؟
تجربه شخصی باشه عالیه
متشکرم
تعداد محدودی از مودم ها با فیبر نوری مشکل دارند،اما مخابرات عموما tp-link را توصیه میکند.
اگر تلفن به یک پریز و مودم به یک پریز دیگه و بدون نویزگیر وصل باشه همزمان اینترنت استفاده بشه تلفن قط میشه؟ یا میشه همزمان بدون نویزگیر استفاده کرد؟
بله صدای نویز روی تلفن شنیده میشه،میتوانید قبل تلفن یک نویز گیر بزنید که مشکل رفع بشه.
 

p.x

Registered User
تاریخ عضویت
26 آگوست 2011
نوشته‌ها
1,518
لایک‌ها
73

های وب 16 مگ :mad:
اشتباهی کردم یک ساله گرفتم تموم نمیشه تعویضش کنم
 

rasoooli

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,669
لایک‌ها
318
محل سکونت
تهران
  • Like
Reactions: p.x

davodn

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 جولای 2014
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
3
سلام،بنده یه مودم Adsl نیاز دارم که امکانات نرم افزاریش کامل باشه،مثلا تو فیلتر سایت بتونه هم Http رو مسدود کنه هم Https رو،یا تو ایجاد محدودیت از لحاظ حجم،زمان،سرعت هم کامل باشه و بتونه هر دستگاه متصل رو کامل مدیریت کنه،دوستان اگر مدلی رو میشناسن ممنون میشم معرفی کنند.
 

finepix

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2006
نوشته‌ها
1,953
لایک‌ها
70
سن
41
محل سکونت
تهران
دوستان از مخابرات سرویس گرفتم خطم فیبر نوری هست. مودم لینک سیس دارم که همش قطع میشه مخابرات میگه مودم تی پی لینک بگیرم ایا تاثیری داره؟
 

p.x

Registered User
تاریخ عضویت
26 آگوست 2011
نوشته‌ها
1,518
لایک‌ها
73
دوستان از مخابرات سرویس گرفتم خطم فیبر نوری هست. مودم لینک سیس دارم که همش قطع میشه مخابرات میگه مودم تی پی لینک بگیرم ایا تاثیری داره؟
مشکل از مودم نیست
خط مشکل داره،که معمولا مخابرات هم بخاطر سواد پایین اپراتور هاش زیر بار نمیره
 

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2005
نوشته‌ها
2,462
لایک‌ها
299
محل سکونت
Tehran - Chalus
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم کسی تجربه کار با مودم TL-W9970 را داره ؟
این مودم از adsl و Vdsl هم پشتیبانی میکنه و چیپش هم برادکام هست
اگر کسی استفاده کرده بگه تجربش چطور بوده ؟
رابطه اش با خطوط نویز دار چطوره ؟
 

matiyo

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2010
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سلام دوستان
میخواستم بدونم این CRC Errors چیه ؟ و علت خطاهایی که میده چیا میتونه باشه و چطور میشه این خطاها رو برطرف کرد.
مثلا یه وقت خطای 729 میده یه وقت خطای 116095 و خلاصه یه بار نشده خطای قبلی تکرار بشه .
من دو هفته درگیر قطع و وصلی خطم بودم که آخخر سر با تعویش سیم مستقیم که مستقیم به مودم وسط شد(سیم با کیفیت) و خردی یک مودم جدید بیلیون از پارس آنلاین و تعمیر رسوب سیم های سر خط هم خطاها به طور کل برطرف شد و هم SNR Margin Down Stream تو محدوده 13-14 بالارفت ولی الان بعد از سه روز که از حل مشکل قبلی گذشته تو این دو روزه انواع خطاهای CRC Errors رو شاهد بودم و SNR هم شدیدا اومده پایین و شده 6.6 به نظرتون چه باید بکنم و لطفا در مورد خطاهای CRC Errors هم کمی توضیح بدین ممنون میشم.
 

Alive

Registered User
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2006
نوشته‌ها
111
لایک‌ها
4
محل سکونت
Tehran
سلام. کسی تجربه استفاده از دو مودم dlink dsl224 و tplink w9970 رو داشته؟
از جهت پایداری و آنتن دهی و سازگاری خوب با خطوط نویزدار کدوم یکی بهتره؟
 
بالا